用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 英檢小天才 , 有沒有人買 / 用過 ? ok 嗎 ? ...
go

英檢小天才 , 有沒有人買 / 用過 ? ok 嗎 ? [複製鏈接]

"英檢小天才" , 有沒有人買 / 用過 ? ok 嗎 ?
收到電話有優惠價$680 , 60本書+10 隻cd+300 卡  , 買唔買好呢 ?
   0    0    0    0

原文章由 monwg 於 07-7-13 12:56 發表
"英檢小天才" , 有沒有人買 / 用過 ? ok 嗎 ?
收到電話有優惠價$680 , 60本書+10 隻cd+300 卡  , 買唔買好呢 ?

我都考慮過買唔買好,因我曾經買過書給阿仔,他是不肯看。所以怕買了唔睇浪費金錢,但我在上個月都決定買了這套書。好在阿仔肯睇,仲睇了好多本,每星期給他看十本,我喜歡書的字夠大,一兩句一版,圖畫都好吸引。

係呀, 佢裡面既設計都好吸引, 我個仔都好like睇架
不過字card我未開始比佢睇 ...................

原文章由 oobaby 於 07-7-16 22:11 發表

我都考慮過買唔買好,因我曾經買過書給阿仔,他是不肯看。所以怕買了唔睇浪費金錢,但我在上個月都決定買了這套書。好在阿仔肯睇,仲睇了好多本,每星期給他看十本,我喜歡書的字夠大,一兩句一版,圖畫都好 ...
APfamily   

原文章由 蕭夫人信箱 於 07-7-17 12:17 發表
係呀, 佢裡面既設計都好吸引, 我個仔都好like睇架
不過字card我未開始比佢睇 ...................

請問書展有沒有這套書買?

請問書展有沒有這套書買? 多少錢呀? THANKS

原文章由 Jacquesl 於 07-7-21 09:15 發表
請問書展有沒有這套書買? 多少錢呀? THANKS

我想買呀?

我早前收到 call 呢個價仲要送多一本 noddy 圖典

我都有買哩套,因為當係$10本,
睇圖畫都好丫...嘿嘿...

囡囡又唔係話真係十分鍾意,
但係都肯睇,有某d topic佢會喜歡既就睇多兩次,
我上個月買,而家都未開晒...
同埋我無跟step去睇...
阿囡鍾意揀顏色睇書

不過,我朋友想買,
我琴日再打番俾個sales,
佢話做唔番$680哩個price,
因為過左第一LOCK貨會貴番,佢話要千零蚊...

另外,佢反而sell BBC OF OZMO俾我..
我估佢地真係有某一段時間係PROMOTE某一SET貨~
‹ 上一主題|下一主題