用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 救世軍比較-荃灣:大窩口?
go

救世軍比較-荃灣:大窩口? [複製鏈接]

我本來都想報救世軍大窩口,但係聽人講話麻麻地喎.....:tongue:
may the force be with u

其實係我親戚係度讀過,佢係讀二樓個間,全日架ma..佢話個度d課程都無問題,問題出在有d老師o既態度. 佢話d老師有d都
ok架,但係有個老師就d態度好假,成日都企係門口,笑口"世世", 但係好串,問佢law張通告呀都串串共. 小朋友返到黎都話佢好惡, 好驚佢,話佢係全間學校最惡既老師甘話喎......

Hello, CHANSHUNHEI , the working hours is 8-6, no extend hour ga!

do u know the opening hours at tai wo hau幼兒園, is it extend hours?????? thanks. [/quote]

sillymamei, 我諗你個仔(定女呀 )應該唔會係"串串共"老師教掛,佢好似係負責d特殊小朋友架喎.....

嘩!!!! sweetyzt, 你既分享都好駭人 o個個"冼老師"甘都得!!!真係聞所未聞,甘對d特殊小朋友米好唔公平o羅......救世軍話晒都係大機構呀,又會可以容忍到呢d職員架....學校本身冇理架咩,你有冇向校長反映呀?

sillymamei,我諗你唔報都係明智之舉,我支持你!

原文章由 kenming66 於 07-7-27 10:16 發表
我曾向冼老師查詢的小朋友有關扁平足的問題,
她會安排小兒給物理治療師檢查,
之後冼老師會再安排我們及小朋友一齊,
細心示範一些預防扁平足的練習給我們看

會不會是溝通上出現一些誤會呢!

至懶既人都唔會豬到乜都唔做.你咁醒目曉查詢佢點都招呼下你畀d野你睇.

如果真係偷雞唔同特殊小朋友上堂,博冇人知冇人捉到.蝦佢唔識講,都好陰功.

唔只責任心.係良知.

其實我覺得一間學校最緊要係d老師,話晒小朋友係學校時間又長,好多野都會學d老師,如果佢地d管理層有問題,縱容一d冇良心既老師,唔幫有需要既小朋友做訓練....雖然我小朋友唔係有特別需要,但我真係唔多放心將佢放係d甘既學校度呀........
‹ 上一主題|下一主題