用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 自閉寶寶 大家要keep住聯絡呀!一齊努力一齊進步!
樓主: brenda0505
go

大家要keep住聯絡呀!一齊努力一齊進步! [複製鏈接]

sorry, I can't get it .
Pls send to my e-mail
[email protected]

Tks

原文章由 brenda0505 於 07-7-16 15:13 發表
我又試咗UPLOAD咗個FILE 去呢度, 請入去後按MYFILES COLUMN

寫好自已既資料後再用EMAIL SEND 返俾我, 唔該

http://www.box.net/files#0:f:7996585

:

please send to me

原文章由 tonicJ 於 07-7-16 17:31 發表
sorry, I can't get it .
Pls send to my e-mail

Tks

我已send咗俾以下既MOM, 收唔到再搵我.

veronchan
tonicJ
amon28
ccnam
welove
yymm2007
blmom
amylo22

[ 本文章最後由 brenda0505 於 07-7-17 13:47 編輯 ]

Brenda0505, blmom & other mummies,
Hi,brenda0505, blmom, long time no see!我好耐無上嚟啦,一上番就見到你哋攪聚會,梗係立即報名啦,但最衰太遲, ,不過唔緊要,我知道我哋總有机會見面嘅,但如果有大function room可以容納到多D人,咁我都有机由waiting list变做正選, .
Brenda0505,我上過去你upload個file,但我唔識開,加唔到D資料呀,(I am 电腦白痴),其實你話嗰D日子我都OK架,except 21/7,因為要睇中医.
你哋呢排点呢?我比較忙呀,亞B一個星期有兩日去協康返專注力小組,一日去玩感統,一日言語冶療,另外我剛剛上星期上完3P親子課程,足足要返四個星期五,所以好耐無上BK呀.
Anyway,希望你哋個聚会超級成功,再有第二次,第三次....好多好多 .

bigheadgirl,多謝你呀, 我地暫定29號舉行party, 終知一有吉位即該call你.  因為我都好想同你見面呀.

原文章由 bigheadgirl 於 07-7-17 00:34 發表
Brenda0505, blmom & other mummies,
Hi,brenda0505, blmom, long time no see!我好耐無上嚟啦,一上番就見到你哋攪聚會,梗係立即報名啦,但最衰太遲, ,不過唔緊要,我知道我哋總有机會見面 ...

Hi brenda0505,
Please send the file to me: [email protected]
Have we decided on the venue yet?
blmom

原文章由 brenda0505 於 07-7-17 00:46 發表
bigheadgirl,多謝你呀, 我地暫定29號舉行party, 終知一有吉位即該call你.  因為我都好想同你見面呀.

Hi bigheadgirl, I also want to meet with you.  Don't worry, I am sure there are more activities to come.  Are you a full time mom? If so, may be we can also meet on weekdays.

原文章由 bigheadgirl 於 07-7-17 00:34 發表
Hi,brenda0505, blmom, long time no see!我好耐無上嚟啦,一上番就見到你哋攪聚會,梗係立即報名啦,但最衰太遲, ,不過唔緊要,我知道我哋總有机會見面 ...

my email :[email protected]
tks.
眼曾見,耳曾聽,清楚在聖經記明,主耶穌我救主真奇妙

Good morning 咁多位,

brenda0505, 妳今次好成功呀, 一師號令, 幾多人參與

那最終決定咗人數同地點未

我地應該決定係29號(星期日)蔣軍澳clubhse. 因呢日大部份媽咪ok, 同有clubhse場地. 我集齊所有人資料後, 逐一打俾你地....

brenda

please check e-mail

AMON28,

我將你既email post係度, 睇下d媽咪有冇興趣room2, 其實我覺得room1時間會好d, 如果各位都唔怕夜, room2人數同時間就最prefect啦

請大家留言講鍾意邊個時間?日期就一定係29號啦, 謝謝

room 1
max 30人,$120 per 1hr,29/7 3:15 pm-5:15pm有位,可以叫會所到會或自己預備食物
room 2
max 60人, $420 per 2hrs, 29/7 要7:15pm-9:15pm 先有位
我建議room 2可以多些人,不如睇吓其他媽咪7:15-9:15pm得唔得啦,咁就個個都可以參加

各位

我CLUBHOUSE係坑口mtr上蓋好方便,如果唔怕夜ROOM2就個個都可以參加,(我見有些媽咪真係好想參加),決定後我就BOOK

uote]原文章由 brenda0505 於 07-7-17 14:06 發表
AMON28,

我將你既email post係度, 睇下d媽咪有冇興趣room2, 其實我覺得room1時間會好d, 如果各位都唔怕夜, room2人數同時間就最prefect啦

room 1  ... [/quote]

兩個都okay

原文章由 brenda0505 於 07-7-17 14:06 發表
AMON28,

room 1  ...

其實我係full time mummy嚟架,所以weekdays我都得架,可以人少少約出黎架.
雖然我係waiting list,但如果你地有人唔得閒,黎唔到,又或者大部份mummies prefer大function room(room2),可以容納到多D人,咁我味可以join囉,而且我住將軍澳,好近你地既venue,真係越講越想去,希望多D媽咪揀room 2啦.
其實我覺得呢D聚會真係好好架,大人同小朋友都可以識多D朋友,對我地D小朋友都好有幫助架,所以真係要多謝攪手Brenda0505, 你好掂呀!多謝晒!

我揀Room 1,
tks

醒目開學勳章

原文章由 tonicJ 於 07-7-17 18:13 發表
我揀Room 1,
tks

我都係棟ROOM 1 , THANKS !!!!!

brenda0505 and all mommies,

I prefer room 1 because the time is better.  But if we can find a big room that can accommodate all of us at around 3-6p.m. on 29th in Tseung Kwan O area, that would be perfect for everyone.   Is there any other member living there who can help?

我兩個時間都得

hi, all

其實我姑仔也是住將軍澳廣場,將軍澳mtr 附近, 他的clubhse 也不錯,我記得好似係$50左右/hr, 詳細要問她再上來報料. thanks.
眼曾見,耳曾聽,清楚在聖經記明,主耶穌我救主真奇妙
‹ 上一主題|下一主題