用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 港澳信義會小學 坑口 - 信義會小學請進
樓主: HCM
go

坑口 - 信義會小學請進 [複製鏈接]

原文章由 Terry280905 於 07-9-5 23:01 硐表
Fullyhappy,

得閒記住入來chat 一 chat.

Terryma

Ok, you too

Hi,各位家長好

我也是信義會的家長,我女兒讀高年級,我都很關心學校的發展,有時間來談談吧。

原文章由 千紅 於 07-9-7 19:53 硐表
Hi,各位家長好

我也是信義會的家長,我女兒讀高年級,我都很關心學校的發展,有時間來談談吧。

千紅,
Welcome!

您女兒升幾年級? Which class is she in?
我們是P1-P2的家長.多多指教!

我的女兒是6年級,至於班級,有機會私底下告訴你吧。
因爲說出來很多人會認識我呀。我在這間學校已經8年了。

原文章由 千紅 於 07-9-8 09:15 硐表

Good morning,

Pls PM me.

原文章由 千紅 於 07-9-8 09:15 硐表

Are you working mami ?
我在坑口住, 您呢?

我住在學校附近的一個私人屋苑。剛剛重新出來工作半年。

原文章由 千紅 於 07-9-8 10:23 硐表
我住在學校附近的一個私人屋苑。剛剛重新出來工作半年。

Whether FN garden ?
My chinese typing is very poor.
Sorry if there is any misunderstanding.

我不是住在居屋,是一個大型屋苑,有會所。据我所知,信義會的家長,有很多都不懂得看英文,所以用中文比較方便。

原文章由 千紅 於 07-9-8 10:43 硐表
我不是住在居屋,是一個大型屋苑,有會所。据我所知,信義會的家長,有很多都不懂得看英文,所以用中文比較方便。

可否告知您為何選擇這間學校?
我就因為近屋企.

在8年前,當我的大兒子選校的時候,有一本書,我忘記名字,記得是荷花出版社出版的,有一個專家推介了兩間學校,保良局陸慶濤和信義會,我就是因爲信義會附近有一個停車場,方便我泊車。所以帶兒子投考了,他自行收生的時候已經OK,不需要參加派位。

原文章由 千紅 於 07-9-8 11:20 硐表
在8年前,當我的大兒子選校的時候,有一本書,我忘記名字,記得是荷花出版社出版的,有一個專家推介了兩間學校,保良局陸慶濤和信義會,我就是因爲信義會附近有一個停車場,方便我泊車。所以帶兒子投考了,他自行收生的時候已經OK,不需 ...

8年前要投考, 不是計分入咩?
您多少分?

千紅,

請問您四年級入不入精英斑好呢?

我沒有宗教,只有5分,但被校長看中,可以加分的。詳細情況,我不記得了。我的兒子現在中二啦。

如果有能力進精英班,當然要入啦。

原文章由 千紅 於 07-9-8 12:03 硐表
我沒有宗教,只有5分,但被校長看中,可以加分的。詳細情況,我不記得了。我的兒子現在中二啦。

如果有能力進精英班,當然要入啦。

Dear all

It is very nice as there are more parents of 信義會 to chat in here to share their experience. Let more parents to know this school. Since I don't know how to type Chinese, so pls let me type English to communicate with you.

Hi千紅 , Could you pls tell us what is name of yr son's Secondary school. I am afriad whether my son could study in English secondary school in the future. Also, I am afriad whether their English standard is enough to compare with the others. Of course, it should depend our son' standard also but I always think that if we provide not enough to him, he will learn less than others. Sometimes, I think it should not give him preasure. During chlid period, they should learn in happy environment to enjoy the life as they will under very high preause in the future.

我的兒子是讀區外的英中,以我們學校的程度是不夠的,你要自己加強他英文的能力。你兒子現在才小二,只要你培養他對英文的興趣就行了。不用太擔心。以你的英文應該沒問題吧。

原文章由 千紅 於 07-9-8 20:25 硐表
我的兒子是讀區外的英中,以我們學校的程度是不夠的,你要自己加強他英文的能力。你兒子現在才小二,只要你培養他對英文的興趣就行了。不用太擔心。以你的英文應該沒問題吧。 ...

Hi千紅

You are very nice. My English skill is "Ma Ma Ta". Still need to learn....and learn. I have try my best to let him know the interests in English but it is not easy as this is not his mother langurage. I never speak English with him during his BB time.

How do you teach yr son and daugther in learning English? Could you share yr exprience? Which secondary school will be choosed for yr daugther, same as yr son? Could you tell me the name of the secondary school?

Best regards
fullyhappy

我個女會選擇英中,有幾個考慮,還未有決定.迦密主恩,觀塘區的英中,或九龍城的英中,如果真的入不到,我會選擇本區的直資英中.我不喜歡本區的中文中學.

我也喜歡和他人分享學習英文的心得,有時間慢慢談吧.

原文章由 千紅 於 07-9-9 14:06 硐表
我個女會選擇英中,有幾個考慮,還未有決定.迦密主恩,觀塘區的英中,或九龍城的英中,如果真的入不到,我會選擇本區的直資英中.我不喜歡本區的中文中學.

我也喜歡和他人分享學習英文的心得,有時間慢慢談吧. ...

Hello,

Long time not come in, how are u everybody. Welcome a new parent join in this school. My daught in P1, Would u tell me why u chose this school??Can u share yr experience??

原文章由 千紅 於 07-9-9 14:06 硐表
h
我也喜歡和他人分享學習英文的心得,有時間慢慢談吧. ...

My idea also is same as you. So, I worry my son could not achieve the level although he still in P2.  You said that only depend on this school for the English subject is not enouch. So, do you have provide them another course for yr daughter & son?
‹ 上一主題|下一主題