用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 天陰泳會..服務態度勁差
樓主: 叮叮噹噹
go

天陰泳會..服務態度勁差 [複製鏈接]

原文章由 gg168 於 07-7-12 15:03 發表
大家小心天晴泳會, 好多教練都無教游水經驗,大家小心, 而且d教練只有17-18歲, d教練只有操水經驗,  操水經驗係=自己游水經驗, 唔係有教游水經驗, 而且學生年齡分別好大,天晴陳小姐話如要有經驗教練就參加私人,  ...

之前,真係好驚以為'天晴'會突然蹤, ................

後來與'天晴'通電話後,現在已收到e-mail關於'上課通知書'都定d.  但希望唔好似 gg168 咁,安排個種18歲冇教游水經驗的教練比我仔仔就好啦!

我昨天終於上左堂,係就係1對4,不過係對4個小孩+3個大人,咁味即係1對7啦!真搵笨!

我怕有事跟,仔仔上課,點知個教練,教緊大人時,d細路就自已玩水,好在我有去,,d細路真係玩到失控,要我控制住.

我真係唔明,我報名前,看過BK有人話天晴教得好好,係咪做'媒'咖!

我想問下,報名時話1對4,現在1對7,應點投訴!

原文章由 PAMLAM 於 07-7-19 15:42 發表
今日我問咗羅小姐(消費者委員會),佢地約咗天晴20�7早上傾, 佢地話天晴有一負責人黃小姐主動搵佢地,叫我20號下午再電聯,後報上資料.

羅小姐報稱:若果真係唔上堂,記得寫信BLACK & WHI ...

Pamlam,
你知不知,如果我上了2堂,覺得有問題,可否申請退款?

原文章由 PIGPIGMA 於 07-7-26 11:36 發表
天晴電話轉左電話留言啦,打極都係咁

我今天打去天晴 tel:24028877,只有電話錄音,叫我再call tel:24663138,但又長響不通.

死啦!今晚仲要上堂.........不過都要去看情況如何!!

原文章由 eyan 於 07-7-30 20:18 發表
我好似比bk lock 左個acc 0廿,所有我出過topic 既大主題,我統統都係今朝11點幾既post,郁都無郁過,你睇下我岩岩copy我見到既主題,我諗大臣今朝就收到架啦,之後就lock左我acc,而家得番幾個topic有得睇咋
...

各位受害者,你地覺唔覺,自從我地有團結行動後,突然多左有d,好多無份受害,但又很關心我地的人 or 很無知好多野問的人.
唔通係內鬼

原文章由 aves_y 於 07-7-31 09:06 發表
點解"天陰"唔得啊??

May be call 'PK club'
because they are very very PK

原文章由 luvnyy 於 07-7-31 18:34 發表

請參閱以下的 post !

http://discuz.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1078088&page=1&extra=page%3D2#pid18135306

各位受害者:

我地已做 了
step 1 : 消費者委員會
step 2 : 小額

計劃會做
step 3 : 去議員

我應去邊個議員,是否任何一區都得,應點做?  一齊去同一議員申訴,係咪會好d?   

總之我地唔好激氣,唔好為左d '垃圾賤種'激壞自已.

我好信報應咖,佢地咁做法,自有天收,睇下d報應,報係佢地屋企邊個度!遲d佢地咪知囉,睇佢袋得幾耐????

睇戲都睇得多啦,邊個做衰人會有好報呀!我地被人欺騙,d錢等於做左善事,今生一定會行好運.

[ 本文章最後由 1999 於 07-7-31 19:52 編輯 ]

原文章由 fungfungdrm 於 07-7-31 20:14 發表
各位參加天x泳會的受害人,請於本星期日5/8/2007下午2:30帶同所有文件於油麻地彌敦道469-471號新光商業大廈1104室集合(即花園酒樓樓上),到時會有律師和區議員馮檢基參加,為所有參加天x泳會的受害人 ...

我一定會去.

我怕到時個office full哂........

原文章由 bobomami 於 07-7-31 23:41 發表
我地 要  1.  去信叫晴天退回全數
            2.  去消委
            3.  去小額
            4.  PM QUINCY121HK, 留 姓名及 Tel. No.

去晴天封信要寫明不接受其不合理安排以及原因,以及要求回款之數目 ...

我已PM to QUINCY121HK

[ 本文章最後由 1999 於 07-8-1 15:49 編輯 ]

原文章由 bobomami 於 07-8-4 11:44 發表

「天懲」

Yes,
天懲
等個天去懲罰, but有個天字得唔得架,一陣個會又玩'律師信'呀!

原文章由 山林 於 07-8-7 12:07 發表
之前曾致電給天x, 他們說除寄掛號去旺角荷李活商業中心外更可親身上該地址遞交.  但今天我家人去到該商務中心說已由上星期再不接收任何天x(包括郵差的信件)的信件.  於是我立刻致電給天x, 他們說旺角荷李活暫時 ...

嘩!我覺得個賤會係道玩野! 又係佢話寄去荷理活.
無理由佢話唔收就唔收, 佢玩哂啦!
佢唔收信. 咁就等天收佢啦........賤會!同賤人!

原文章由 山林 於 07-8-7 12:07 發表
之前曾致電給天x, 他們說除寄掛號去旺角荷李活商業中心外更可親身上該地址遞交.  但今天我家人去到該商務中心說已由上星期再不接收任何天x(包括郵差的信件)的信件.  於是我立刻致電給天x, 他們說旺角荷李活暫時 ...

山林,
你快d去join我地一齊去小額及消委, 你join左未呀?

個賤會同賤人唔收信, 咪第日等天懲罰佢啦. 不得好死......

真係好啦 今天睇頭條日報, 話截至昨日有70多人報警, 真係好, 係咁升升升升升,

我越來越喜歡'天懲'呢個名, 寓意是等天懲罰佢....
‹ 上一主題|下一主題