用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 天陰泳會..服務態度勁差
樓主: 叮叮噹噹
go

天陰泳會..服務態度勁差 [複製鏈接]

原文章由 bobomami 於 07-7-13 11:31 發表
I have consult Consumer Council and will make a formal complaint on this Swimming Club.

The attitude of the staff is awfull.  They refuse to amend the place of the course or refund the money to me.

個女職員好差, 你打消費者委員會有沒有電話???我都要投訴

eemother,
而家(Today)立即打去東方&Apple 投訴先,我估會到消委會2929 2222tim...

[ 本文章最後由 aves_y 於 07-7-13 13:20 編輯 ]

死啦,我都比晒錢啦,頭先睇到個topic先識得打第二個電話上去揾果個呀tim,之但係個上課時間錯既,都吾係我報果個時間,我再打番去揾呀tim又打吾到,另外果兩個電話又吾通,我今朝重以為間野走左佬,驚我我死死下呀,直至頭先我再打比個教練,佢又話無時間表係手,又話吾得閒,我咪同佢講囉,我話游會果3個電話都打吾通我至打比你,0廿佢先好好聲氣同我講星期日會再打比我,唉,我而家真係好down,想同個細路學游水都0廿慘.

我今日試電亞Tin, 但電話不通, 另一電話亦一樣.  我是看到天晴在BK賣的廣告報名的, BK職員可否幫忙找天晴馬上派人上來呈清和交代一下呢?
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作.

原文章由 yuenwa 於 07-7-13 13:58 發表
我今日試電亞Tin, 但電話不通, 另一電話亦一樣.  我是看到天晴在BK賣的廣告報名的, BK職員可否幫忙找天晴馬上派人上來呈清和交代一下呢?  

係啦,我都係 係bk見到先報名架,我今朝真係以為佢地走左佬0家

我都報咗2初及中班,收到通知書上堂地點不同 (原先報官塘泳池變咗去牛池灣泳池)今日打電話唔通呀!點算呀!

原文章由 tommythumb 於 07-7-12 12:54 發表

韓國國際學校對面,電影資料館隔離。

你小朋友幾多歲啊?? 西灣河泳池得一個大人池(你打去問下池水有幾深). 小朋友泳池果邊係玩水唔係游水嫁~~同埋好多人好逼.
[url=http://www.TickerFactory.com/]

Me too. My son had joined the Sun class which should be start this Sun 9:30am (15Jul) at Homantin. But there's no one contact me. What can I do?
HELP! HELP! HELP!

me too. My son ha

原文章由 小新媽媽 於 07-7-13 15:03 發表

你小朋友幾多歲啊?? 西灣河泳池得一個大人池(你打去問下池水有幾深). 小朋友泳池果邊係玩水唔係游水嫁~~同埋好多人好逼.

就算退錢,只可以退2成, 佢話我地之前簽左份同意書,有冇人識得法律, 係咪冇得退回全数呢??

我都報咗2初及中班,收到上課通知書上堂時間不同 ,打去問佢話無得改,唔可以退錢,卒之打電話去消費者委員會,而家準備d收據資料fax過消費者委員會跟進!

有2成退咩,佢寫明吾退架喎,不過我比左成1300蚊,先退得2成

原文章由 lulu823 於 07-7-13 15:18 發表
我都報咗2初及中班,收到上課通知書上堂時間不同 ,打去問佢話無得改,唔可以退錢,卒之打電話去消費者委員會,而家準備d收據資料fax過消費者委員會跟進!

我都吾同左時間呀,本來係下午,而家變左晚黑,重要學到成9:30,你打去佢就已經話吾比改呀,佢有無同你嘈呀?

原文章由 eyan 於 07-7-13 15:23 發表

我都吾同左時間呀,本來係下午,而家變左晚黑,重要學到成9:30,你打去佢就已經話吾比改呀,佢有無同你嘈呀?

HI 我要星期日, 佢竟然給我星2及5 , 我話小朋友要返暑假班,個女人話你自己搞點佢, 冇星期日班, 特惠課程咁唔岩時間,你地會唔會照去參加呀??

原文章由 lulu823 於 07-7-13 15:18 發表

你問消費者委員會話有冇得退錢??? 好像耍用法律解決,我地要唔要比律師費???

我無同佢嘈,一句到尾,一係改番我報名個時間,一係退錢,佢話兩樣都唔得,我跟手收線,打去消委會而家佢話試下調解,如果唔得就要去小額錢債審財等官判,

消委會話$50

有無人去荃灣office, 我打算今日放工去要求退錢!

如果係攪吾掂就吾好0廿大隻字啦,而家先黎話特價班,又吾一早講明會掉班,會改時間,收晒人錢先黎發作,吾怪之得0廿內都吾覆我地d上課時間啦,原來一早有預謀!

原文章由 lsy9255 於 07-7-13 15:43 發表
有無人去荃灣office, 我打算今日放工去要求退錢!

之前話退錢只有2成, 你有沒有簽回保險份野,佢份野有沒有法律約束力,  佢地OFFICE 在TUEN MUN 已經搬左

原文章由 eemother 於 07-7-13 15:51 發表

之前話退錢只有2成, 你有沒有簽回保險份野,佢份野有沒有法律約束力,  佢地OFFICE 在TUEN MUN 已經搬左

0廿快搬左,又話新開既??
‹ 上一主題|下一主題