用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 佛教金麗幼稚園 籃田-金麗幼稚園 Part 2
樓主: hoganmama
go

籃田-金麗幼稚園 Part 2 [複製鏈接]

大家LAW哂畢業相啦係吾係...

我直頭換埋張大頭相呀 !!!

本記念冊好靚呀 !!!

另外學校網頁重新整理過啦 !!!

E+有好多新相新資料睇啦 !!!

你地快快去睇下啦 !!!

9月就會無哂我地K3 架啦 !! 因為學校會不停UPDATE,

而我地就畢業了 !!

所有學生用返自己學生証編號就可以登入啦 !!

另外今日問左曹老師, 她說畢業禮當天學校會安排一個小舞台比小朋友影相表演架...YEAH !!!

好靚AR.. 張畢業相,見到好感動咁.....
原帖由 ivytang02 於 09-7-11 23:50 發表

本記念冊好靚呀 !!!

9月就會無哂我地K3 架啦 !! 因為學校會 ...

回覆 861# ivytang02 的文章

Hi.大家好!
    阿囡張畢業相好靚!!!

原帖由 ivytang02 於 09-7-11 23:50 發表

本記念冊好靚呀 !!!

9月就會無哂我地K3 架啦 !! 因為學校會 ...

ivy,

希霖張相, 真係唔錯wo

THANK YOU...

期待了很久的畢業典禮今日已經順利完成了, 在此要同金麗topic講再見了, 祝願校長, 老師, 小朋友個個身體健康, 學業進步, 快快樂樂地成長

畢業禮後真真正正跟幼稚園畫上句號.
希望有時間番去幼稚園探下老師 :)

原帖由 ivytang02 於 09-8-29 14:03 發表
期待了很久的畢業典禮今日已經順利完成了, 在此要同金麗topic講再見了, 祝願校長, 老師, 小朋友個個身體健康, 學業進步, 快快樂樂地成長

原帖由 s991027 於 09-9-1 20:06 發表
畢業禮後真真正正跟幼稚園畫上句號.
希望有時間番去幼稚園探下老師 :)

係呀! 真係要同金麗說声再見 ! 雖然個畢業禮比較好趕, 但都ok.
在此真的要唱畢業歌給各位 ,

今天我, 要對同學說別離, 升班了, 好歡喜....

祝各位升小一同學, 送上無限祝福, 努力讀書,

祝金麗各位生活. 工作愉快!

bye bye ........
‹ 上一主題|下一主題