用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 博愛醫院歷屆總理聯誼會鄭任安夫人學校 鄭任安夫人千禧小學...part II
go

鄭任安夫人千禧小學...part II [複製鏈接]

甘多位媽咪.......開新版la :loveliness:

[ 本文章最後由 tszyau2000 於 07-7-4 23:24 編輯 ]
   0    0    0    0

我諗我地開新版會好d ka..大家快d 番lai 報到la..

原文章由 tszyau2000 於 07-7-4 22:28 發表
甘多位媽咪.......開新版la :loveliness:

hi hi 我又黎報到la

原文章由 tszyau2000 於 07-7-4 22:28 發表

報到!!!~~
我不是媽咪

更正...更正....歡迎任何大人細路ar...

P.S...你已經好叻ka...曉得搵到e 到
原文章由 MCYOMS 於 07-7-4 22:50 發表

報到!!!~~
我不是媽咪

[ 本文章最後由 tszyau2000 於 07-7-4 23:08 編輯 ]

希望大家可以好快適應la

早前有媽咪話聽聞莫校長退休...真定假ka ..空穴來風...未必無因...如果真kei 話...真係可惜la:(

p.s希望莫校長做多幾年la!

[ 本文章最後由 tszyau2000 於 07-7-5 00:56 編輯 ]

原文章由 tszyau2000 於 07-7-4 22:29 發表
我諗我地開新版會好d ka..大家快d 番lai 報到la..

終於搵到啦! 掛死我啦

原文章由 tszyau2000 於 07-7-5 00:55 發表
早前有媽咪話聽聞莫校長退休...真定假ka ..空穴來風...未必無因...如果真kei 話...真係可惜la:(

p.s希望莫校長做多幾年la!

我覺得莫校長好好人, 而且佢真係做到令學生「愉快學習」. 我睇得出囡囡在這差不到一年的小一生活, 真係好開心. 希望莫校長唔好走啦

原文章由 tszyau2000 於 07-7-4 23:18 發表
希望大家可以好快適應la

tszyauma,

我專登貼左幅相比你囡囡認下, 睇下你囡囡認唔認得

我都好希望大家可以快d歸隊呀:cry: :cry:

Joviema,

我問過chunchun, 佢話你囡囡個樣好熟口面, 不過好似唔識佢喎.
你囡囡都好叻, 認得出佢哋兩個.

我最近都聽過搭校車一d 高年班嘅同學講兩個校長退休件事...
咁多人講緊, 似乎係真.
我哋校長和藹可親, 次次見佢都笑容滿面, 同學們一定唔捨得佢啦.

原文章由 Joviemame 於 07-7-5 10:01 發表

tszyauma,

睇番Part I 講o左呢單野啦.

原文章由 chunchunmama 於 07-7-5 10:36 發表
Joviema,

我最近都聽過搭校車一d 高年班嘅同學講兩個校長退休件事...
咁多人講緊, 似乎係真. ...

曝光la.
本人因仇家太多, 身份要極度保密.
若他朝一日....知到的話, 請 , 否則

原文章由 Joviemame 於 07-7-5 10:01 發表

tszyauma,

蔡主任响學校做o左咁耐.  由佢就校長真係比外請ge放心好多.

今年暑假學校有非洲鼓玩, 亞仔又係慣性唔舉手...:cry:

唔知有冇玩具分享日呢?

[ 本文章最後由 bunny 於 07-7-5 21:31 編輯 ]

JOIVEMA ~~

終於見到亞囡廬山真面目la...第一時間問tszyau識吾識...亞囡話"認識ar...又話知佢讀咩班tim..一陣又話佢坐校車ka...又話放學同埋一架校車."...

tszyauma,

[ 本文章最後由 tszyau2000 於 07-7-5 23:17 編輯 ]

joviema ~~
絕對認同ar...亞囡小一kei 生活都係好開心ka:D

o..oh..真係有d可惜tim...雖然無咩接觸過莫校長..每次都係向d家長日或者開放日見到莫校長...但佢kei 形象已經令人留下好深刻kei 印象ka la...而佢kei 笑容真的好得小朋友喜歡:D ...希望蔡主任接手之後一樣攪得有聲有色....小朋友每天都一樣"愉快學習

quote]原文章由 Joviemame 於 07-7-5 09:38 發表

我覺得莫校長好好人, 而且佢真係做到令學生「愉快學習」. 我睇得出囡囡在這差不到一年的小一生活, 真係好開心. 希望莫校長唔好走啦 [/quote]

[ 本文章最後由 tszyau2000 於 07-7-5 23:00 編輯 ]

...事關對蔡主任無咩認識...所以吾係好清楚佢kei 處事方式...不過照你甘講...都放心d kei...:D
原文章由 bunny 於 07-7-5 21:05 發表
蔡主任响學校做o左咁耐.  由佢就校長真係比外請ge放心好多.

mud 舉手參加ka...甘小一仔有無得玩ar ...暫時lai 睇亞囡果班e 個week 都係睇etv同睇圖書多wor...如果有玩具分享日kei 話...亞囡會帶咩玩具返去同人分享呢

原文章由 bunny 於 07-7-5 21:20 發表
今年暑假學校有非洲鼓玩, 亞仔又係慣性唔舉手...:cry:

唔知有冇玩具分享日呢?

仇家多 ...你講笑咋wa...我諗你同亞仔應該係"相識滿天下"至真la

e...你要比d提示我地至得ka...如果吾係都好難知你同亞仔kei 身份ka wor ..至多我地 又點話ar!

原文章由 bunny 於 07-7-5 21:01 發表
曝光la.
本人因仇家太多, 身份要極度保密.
若他朝一日....知到的話, 請 , 否則
‹ 上一主題|下一主題