用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 蒙特竣利教材 part2
樓主: kp061078
go

蒙特竣利教材 part2 [複製鏈接]

KP,

I've received my order already and thx so much for your kind assistance.

原文章由 kp061078 於 07-8-1 17:19 發表
今次訂單媽咪,
明天或後天運輸會聯絡你們收貨.

dear kp,

Just send you a PM. I also want to order the teaching materials. Pls tell me if you want to make a batch order again!

Thanks for your kindness!

Dear all mommy,
the lost and broken toys will refund to your account.
please check your PM directly.

kitty

訂夢圓圓夢

Hi! kp061078,
其實我都想訂,...但 我會吾會太遲,...麻煩你真感不好意思!!

原文章由 kp061078 於 07-7-25 10:58 PM 發表
今次訂order的媽媽,
我今早已過數比夢圓圓夢..下星期收貨.

其他媽媽有興趣只要 PM email比我就 ok.

其實我都想訂,..do you will arrange another group order? please provide the information to me.  Thanks.

hi kp (kitty)

i just sent my order list to you.  kindly pls check your email.   

Any mama live in Tseung Kwan O, I want to share the transportation fee.  If yes, pls pm me.

outbind://123-000000007888A3DB52BB5E45A542D79211CD2B19C4722600/http://www.babyfashionkingdom.com/user/Image/slanime4.gif

Hi!Kp061078,
另外有些教材 eg.MR0023多变形几何大套餐(蒙氏14件套)  ¥110
但內裹套裝都有<彩色小数棒MA0096>¥43 & <分解几何盘MA0106 > ¥54   ,... 這樣我是否買大套餐底買些呢? 還有 其他 12 件套 !! ....... 有可分別呢? (Size,質數,各方面)請指教,!!
另外想問吓! 是否有VCD 教家長怎樣 教 小朋友玩這套教材   !!
How much for VCD? (實在太多問題,...勞煩你了!! ) Thanks!!
Pls PM to Me!  I also PM to you my phone No.
My Mail : [email protected]

原文章由 mannancy 於 07-8-10 09:55 AM 發表
其實我都想訂,...但 我會吾會太遲,...麻煩你真感不好意思!!
ops:" />ops:" />ops:" />ops:" />ops:" />

[ 本文章最後由 mannancy 於 07-8-10 13:47 編輯 ]

我上夢圓圓夢個web site,睇左d教具. 請問點知我想訂個d教具幾多$呀?

我搵到價錢啦. 請問經你去訂係咪有批發價呀?

原文章由 kp061078 於 07-7-11 13:03 發表
各位媽媽,
我會今個星期再落 order,有興趣就send list 比我.

[ 本文章最後由 queyeung 於 07-8-10 17:09 編輯 ]

mannancy,
MR0023多变形几何大套餐 這個size很小,每件只有10cm左右大,加上質素不太好.所以咁平.
原文章由 mannancy 於 07-8-10 13:34 發表
Hi!Kp061078,
另外有些教材 eg.MR0023多变形几何大套餐(蒙氏14件套)  ¥110
但內裹套裝都有¥43 &  ¥54   ,... 這樣我是否買大套餐底買些呢? 還有 其他 12 件套 !! ....... 有可分別呢? (Size,質 ...

queyeung,
夢圓圓夢沒有批發價.

原文章由 queyeung 於 07-8-10 16:41 發表
我上夢圓圓夢個web site,睇左d教具. 請問點知我想訂個d教具幾多$呀?

我搵到價錢啦. 請問經你去訂係咪有批發價呀?

kp061078,
Thanks! ,..咁我知道了!! 太感激你了!!
另外我 send my email to you !!
原文章由 kp061078 於 07-8-10 08:45 PM 發表
mannancy,
MR0023多变形几何大套餐 這個size很小,每件只有10cm左右大,加上質素不太好.所以咁平.

唉??? 唔係買滿3,000元有批發價??  我係個web site度睇到, 如下:

A: 批发客户:(首批进货需3000人民币)

1.请先注册成梦圆圆梦的普通会员,填写会员资料的时候,切记必需填写真实信息。

2.资料待我们审核后,你再申请查看批发价格,待我们通过过后,全站所有产品将自动显示出批发价格.然后你就可以挑选你需要批发的产品了!
B: 零售客户:(1年累计进货到3000人民币,以后将享受批发价格)

1.先注册成为会员(马上就去注册)

2.挑选商品,点击购买按钮放入购物车

3.购完所需商品,点击页面上方“购物车"或左上方“收银台”,

4.最后检查购物车里面的商品,核实商品数量,接着输入收货人信息 .选择支付方式.

5.选择收货方式最后确认.

6.提交成功!(准备收货)

原文章由 kp061078 於 07-8-10 20:47 發表
queyeung,
夢圓圓夢沒有批發價.

請問"夢圓圓夢"同"夢圓圓夢玩具有限公司"係唔係同一家公司?

www.myymtoys.com
www.ymok.cn
www.otoys.cn

佢地係咪唔同架?

原文章由 queyeung 於 07-8-11 13:48 發表
唉??? 唔係買滿3,000元有批發價??  我係個web site度睇到, 如下:

A: 批发客户:(首批进货需3000人民币)

1.请先注册成梦圆圆梦的普 ...

唔好意思呀, 我都仲未收到有關order的詳情, 請再check pm

queyeung,
咁我又唔知係唔係同一家公司喎..我只係試過係myymtoys到訂玩具.
批發價方面我又無問過喎,因為我又唔係批發,只係幫大家group order. 或者你可以自已問下佢.
原文章由 queyeung 於 07-8-11 14:10 發表
請問"夢圓圓夢"同"夢圓圓夢玩具有限公司"係唔係同一家公司?

www.myymtoys.com
www.ymok.cn
www.otoys.cn

佢地係咪唔同架?

Hi!,Kp061078,
我已經收到你的order Form,..我填好後再mail 比你,
(因要慢慢選擇)...Thanks! 另外想問吓! 是否有VCD 教家長怎樣教小朋友玩這套教材?   How much for VCD ??

原文章由 mannancy 於 07-8-11 09:06 AM 發表
kp061078,
Thanks! ,..咁我知道了!! 太感激你了!!
另外我 send my email to you !!

mannancy,
基本上買滿$1000會送教學VCD14隻一套
原文章由 mannancy 於 07-8-13 09:17 發表
Hi!,Kp061078,
我已經收到你的order Form,..我填好後再mail 比你,
(因要慢慢選擇)...Thanks! 另外想問吓! 是否有VCD 教家長怎樣教小朋友玩這套教材?   How much for VCD ??

有問過myymtoys, 滿RMB1,000后免運費.

MA貨無CE (MA係蒙氏系列)
MM同YT的貨有CE

不過佢話d貨quality都好好.

原文章由 kp061078 於 07-8-12 23:38 發表
queyeung,
咁我又唔知係唔係同一家公司喎..我只係試過係myymtoys到訂玩具.
批發價方面我又無問過喎,因為我又唔係批發,只係幫大家group order. 或者你可以自已問下佢.

[ 本文章最後由 queyeung 於 07-8-13 23:56 編輯 ]

教學VCD !!

kp061078,
Thanks! 如我不能買滿$1000 ,..但我又想要教學VCD14隻,...買這套vcd要多小錢呢?? 另外玩具尺吋問題: eg. MA0024 size在夢圓圓夢網上顯示 11.30x11.30x8.5 ....這是CM or 吋 呢 ??
真的感激你!!(因實在太多問題了)    Thanks!!
原文章由 kp061078 於 07-8-13 09:23 PM 發表
mannancy,
基本上買滿$1000會送教學VCD14隻一套

[ 本文章最後由 mannancy 於 07-8-14 00:26 編輯 ]

醒目開學勳章

我都想訂啊...
可以加埋我嗎??

please send email to me:
[email protected]

原文章由 WinkyLee 於 07-8-10 13:02 發表
hi kp (kitty)

i just sent my order list to you.  kindly pls check your email.   

Any mama live in Tseung Kwan O, I want to share the transportation fee.  If yes, pls pm me.
‹ 上一主題|下一主題