用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港培正小學(幼稚園部) 06年培正K1 ~~ Part 2
樓主: Icycream
go

06年培正K1 ~~ Part 2 [複製鏈接]

我又來報到啦!  最近忙到隻狗, 一上來bk就變左, 攬邊科

原文章由 Cleo 於 07-7-5 11:48 發表
Icycream,

4D 電影好得人驚,or 聲浪太大?咁,如果唔夠時間,我唔睇喇。另外,你有冇去水上樂園呀,睇相同睇電視,好似d設施好激咁。

你會唔會 upload d 相落blog 到?

Cleo

Cleo,

我個囡係無膽鬼. disney人辦d卡通都驚. 4d電影係睇恐龍. 好得意. 張chair會旭不特止. patpat & 背脊會有效果刺激. 好似有野"吉"你咁. 細佬無帶眼鏡就唔驚. april睇左一陣就"lei"埋daddy到.

係丫. 水上樂園好似好激丫. 不防一去. 我影得好少相咋. 未得閑update.  

ALL

大家失去聯絡好耐 , 我又來報到啦!

This sat 我都去長隆, 住長隆hotel,  但我剩去歡樂世界, 唔睇馬戲團,以前睇過lu; 想去水上樂園,又驚激得滯,都係咪; 希望夠時間玩 & relax.

[ 本文章最後由 KAHOBB 於 07-7-5 19:27 編輯 ]
願你開開心心、快高長大、聽教聽話!!

Kahobb:

希望好天你地可以玩得開心d啦!

Dear all

以後除左呢樹, 大家想同唔同 PC friends chat, 又或 any info aabout PC ge...去番 PC 個 forum la...

http://discuz.baby-kingdom.com/forumdisplay.php?fid=172&page=1

個樹夠隱蔽呀...hehe....一於厘埋 chat!!

Icycream:

依家剛轉新版面, 要等我眼花花一輪先可以定到神再討論呢個咁重要既 topic (大抽獎)...hehe..等等...我遲d會有野 update...

原文章由 lunchtime4000 於 07-7-4 17:39 發表
I see bblong,

but she do not know me.   

lunchtime4000,
sorry 果日太多人見唔到你tim..

KAHOBB,
玩得開心d!!  

彥媽,
等我去你果邊chat chat 先!!

[ 本文章最後由 bblong03 於 07-7-6 10:11 編輯 ]

Sugarcream & bblong03

真係要承你地貴言lor.

原文章由 Sugarcream 於 07-7-5 19:31 發表
Kahobb:

希望好天你地可以玩得開心d啦!

原文章由 bblong03 於 07-7-6 10:06 發表

KAHOBB,
玩得開心d!!  

KAHOBB,

我上星期都去完返黎, 可惜落雨, 去唔到動物園! 你明天去記得玩得開心d!

至須咁遲先知你去, 唔係我有1張動物園同歡樂世界小童票各1張, 無用到, 可以比你用.

原文章由 KAHOBB 於 07-7-5 19:24 發表
ALL

大家失去聯絡好耐 , 我又來報到啦!

This sat 我都去長隆, 住長隆hotel,  但我剩去歡樂世界, 唔睇馬戲團,以前睇過lu; 想去水上樂園,又驚激得滯,都係咪; 希望夠時間玩 & relax.

Icycream,

你71去呀? 我29/6走, 果日又係落雨, 搞到去唔到動物園.

阿仔又係睇4D 電影好驚! 但又要睇!

原文章由 Icycream 於 07-7-5 09:58 發表
sugarcream,

71假期大陸又係日日下雨. 落下停下. 最終71當天等到下午無咁大雨就去了長蕯歡樂世界. 玩得3個鐘. 門票幾貴. $170. april 當然開心lor. 全部都岩玩. 只係4D 電影驚到唔敢睇.

e, lucky,

我下星期(13/7) 至去喎,我想問你可否出讓你張小童歡樂世界門票呀,sorry,我冇時間去動物園,另外張門票要唔到。

Cleo

原文章由 Lucky 於 07-7-6 16:05 發表
KAHOBB,

我上星期都去完返黎, 可惜落雨, 去唔到動物園! 你明天去記得玩得開心d!

至須咁遲先知你去, 唔係我有1張動物園同歡樂世界小童票各1張, 無用到, 可以比你用.

Cleo,

無問題! 張票有人接收不知幾好, 好過浪費左佢ma! 其實動物園張票, 你想要都唔得, 因為10號到期! 請check pm.

原文章由 Cleo 於 07-7-6 21:43 發表
e, lucky,

我下星期(13/7) 至去喎,我想問你可否出讓你張小童歡樂世界門票呀,sorry,我冇時間去動物園,另外張門票要唔到。

Cleo

原文章由 Lucky 於 07-7-6 16:10 發表
Icycream,

你71去呀? 我29/6走, 果日又係落雨, 搞到去唔到動物園.

阿仔又係睇4D 電影好驚! 但又要睇!

lucky,

係丫. 時晴時雨. 下次可以再早d去. 因落雨好多機動遊戲都玩唔到.

Lucky

tks 先.  我都應該用唔到, 小童over 1.1m才須購票, kaho仲未有咁高.  cleo, 應該啱用, 佢next week 去, 佢有個大女實用得著.

all

長隆好好玩,差不多全部for 0.9m 以上小朋友機動遊戲 都玩哂, 非常好玩, 想睇4d, 但冇去, 因我知亞仔好細膽.
原文章由 Lucky 於 07-7-6 16:05 發表
KAHOBB,

[ 本文章最後由 KAHOBB 於 07-7-9 07:36 編輯 ]

我真係覺得歡樂世界幾適合我地d小朋友玩

你地去完, 有無諗過幾時會再帶佢地去呀?

Sugarcream, KOHOBB, Icycream,Lucky:

你地講到好好玩,我驚我期望過高。

Dear Lucky,

Call you later today.

Cleo

Cleo

一定啱玩, 係驚唔夠時間就真.  我今次臨急set schedule 幾好, 原先諗住兩日一夜齋玩歡樂世界,點知取room 都已3pm, 歡樂世界收7pm, 咪好嘥, 決定改變schedule, 即日去酒店swimming pool 游水, 5:30pm 打的去香江酒家吃dinner, 7:30返酒店過隔離睇馬戲團, 原來已变新version, 叫森林密碼, 好值得睇, 我係長隆酒店買馬戲團票, 住客平$20一張.

第二天吃完buffet, check out, 玩歡樂世界, 10am 開, 先玩outdoor, 正午才入室內玩機動遊戲, 無咁猛太陽哂,玩到 5pm返酒店搭shuttle 出碼頭, 一啲都唔趕時間, 但夠盡興. 你睇吓啱唔啱用.

原文章由 Cleo 於 07-7-9 14:27 發表
Sugarcream, KOHOBB, Icycream,Lucky:

你地講到好好玩,我驚我期望過高。

Dear Lucky,

Call you later today.

Cleo

sugarcream

係吖, 歡樂世界好適合我地d小朋友,有機會一定再去,不過應該冇咁快. 或者下次我地PC同學仔出一團去.

原文章由 Sugarcream 於 07-7-9 09:44 發表
我真係覺得歡樂世界幾適合我地d小朋友玩

你地去完, 有無諗過幾時會再帶佢地去呀?

Kahobb,

多謝你o既溫馨提示。我地搭早上10:00船,我估下午1:00到酒店 check-in,跟住玩歡樂世界,夜晚就睇馬戲。第日就專攻水上樂園。

不過到時可能會改唔定,可能大少眼瞓 ,咁我地就要返酒店游水 : 。

Cleo

原文章由 KAHOBB 於 07-7-10 07:18 發表
Cleo

一定啱玩, 係驚唔夠時間就真.  我今次臨急set schedule 幾好, 原先諗住兩日一夜齋玩歡樂世界,點知取room 都已3pm, 歡樂世界收7pm, 咪好嘥, 決定改變schedule, 即日去酒店swimming pool 游水 ...

Kahobb:

good idea!

Cleo:
水上樂園咁新, 應該唔錯, 去完返黎分享下wo!

Cleo, Wish you have a great time.

KahoBB, I think it's good idea.:idea:  

原文章由 Cleo 於 07-7-10 09:10 發表
Kahobb,

多謝你o既溫馨提示。我地搭早上10:00船,我估下午1:00到酒店 check-in,跟住玩歡樂世界,夜晚就睇馬戲。第日就專攻水上樂園。

不過到時可能會改唔定,可能大少眼瞓 ,咁我地就要返酒 ...
[img align=right]http://smileys.smileycentral.com/cat/16/16_6_13.gif[/img]
‹ 上一主題|下一主題