用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 九龍禮賢學校 大個囝!大個囡!升班喇~~九龍禮賢幼稚園k3 ...
樓主: glory
go

大個囝!大個囡!升班喇~~九龍禮賢幼稚園k3 [複製鏈接]

早呀!

明天開始取"成 長紀錄冊"喇 :loveliness:

禧媽
好呀, 一於等你生完再同我繼續'拆', 快d草夠銀兩丫, 生完同人傾訴下會開心d架 又比你發現新bk既好野, 你都叻左喎, 識得整'點click'功能, 呢樣係舊bk我都未懂, 新bk就更加唔識  
係啦, 你聽日點都會返學校咯掛

原文章由 glory 於 07-7-9 11:33 發表
禧媽
好呀, 一於等你生完再同我繼續'拆', 快d草夠銀兩丫, 生完同人傾訴下會開心d架 又比你發現新bk既好野, 你都叻左喎, 識得整'點click'功能, 呢樣係舊bk我都未懂, 新bk就更加唔識  
係啦, 你聽日 ...

glory
我唯一興趣就係上黎 BK  
咁都被你知道我整左條"令"出黎, 我驚佢地有佢地係舊果邊傾, 而我地有我地係呢度傾ma
不過唔好讚我囉, 我都唔識換相
我明天會去, 聽下周老師點講亞禧

glory
你在嗎 ?

我來啦!

原來開埋新topic!  不過其實如果係開, 點解唔改埋名呀, 佢地都就快升k3了!

見到自由報料有個音樂會好似幾吸引, 我打算去睇呀!  你地有無興趣一齊呀?

http://discuz.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1040022&extra=page%3D2&page=3

禧媽
<我唯一興趣就係上黎 BK>~~我同你都好臭味相同喎
聽日幾點返學校jet?

Allie
多謝介紹
呢排咁少上黎拆既, 幾時去玩呀

Hello everybody.
[url=]www.youngnutrition.net[/url]

glory,

遲d 會多d上來坐架啦!

差d 唔記得聽朝9.00同陳老師個約會tim! 好彩上來看看!  
有無人差唔多時間架?

glory, 禧媽,

我上個sunday去左海濱溜泳, 嘩, 個商場真係好靜!  個泳場重乾到不得了!  我比d 泳cut 損哂手呀!

yy,
好耐無見啦!  好掛住你呀,衰鬼!

原文章由 Allie 於 07-7-9 12:04 發表
我來啦!

原來開埋新topic!  不過其實如果係開, 點解唔改埋名呀, 佢地都就快升k3了!

家下仲係 K2 馬

glory
我明天 12:00 見家長, 你呢 ?

allie
你究竟去溜冰定游水 :(
個泳場好乾

yy
呢排你唔講下野架

[ 本文章最後由 禧媽媽 於 07-7-9 15:13 編輯 ]

開始放暑假

原文章由 Allie 於 07-7-9 12:11 發表
見到自由報料有個音樂會好似幾吸引, 我打算去睇呀!  你地有無興趣一齊呀?

http://discuz.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1040022&extra=page%3D2&page=3

allie
我應該去唔到囉 :-|

禧媽,

你有無睇過d 泳架?  本來佢地應該每隔一兩個鐘就清場, 用架機來掃下個冰面, 之後個泳面就會濕哂, 再等佢乾番d 的時候就係最正架啦!  點知果日佢無咁做, 個泳面好似刨泳咁!  而我, 就非常之咁唔好彩比阿仔拉跌左, 一手按地之下, 好似比針吉咁成手血印啦!

原文章由 禧媽媽 於 07-7-9 15:16 發表

allie
我應該去唔到囉 :-|

你唔係放緊產假嗎?  究竟阿b 仔幾時出世呀?

禧媽
我明天12:45pm呀, 睇怕我去到你都走左lu..
溫馨提示: 使唔使買高班校服袋/校服圍裙呀? 明天經過可以順便呀
yeah!! 遲d就改名

Allie
<你有無睇過d 架? >係咪想講 '冰'呀, 海濱無泳場咯bor
海濱個場好唔平, 有時仲水汪汪添呀
唔理你呀, 你好快d出黎傾下, 成日只係得我同禧媽

原文章由 Allie 於 07-7-9 15:31 發表
禧媽,

你有無睇過d 泳架?  本來佢地應該每隔一兩個鐘就清場, 用架機來掃下個冰面, 之後個泳面就會濕哂, 再等佢乾番d 的時候就係最正架啦!  點知果日佢無咁做, 個泳面好似刨泳咁!  而我, 就非常之咁唔好彩比阿 ...

allie
咪係, 之前仲成日笑我打錯字
成日仲講泳面.....泳面.....泳面

allie
好啦, 完就呵番你先, 都算係咁啦!!
應該返番呢個星期(預產係月尾, 不過e生話會早), 你多d上黎同我傾下計先, 唔係到時10級痛, 我頂唔住架

glory
係呀, 明天應該見唔到你添.
都好~第時等我瘦返~再見你
多謝提醒, 我明天買埋"袋仔"先
‹ 上一主題|下一主題