用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 金巴倫英文幼稚園 05金巴倫小朋友升U3? 入來傾下近況 (8)
樓主: CMMANDY
go

05金巴倫小朋友升U3? 入來傾下近況 (8) [複製鏈接]

Audreyma,

我一見妳上來, 即刻看有沒有收到妳Mail, 真是有呀!
嘩! d 相好靚呀! Audrey 好上鏡, 影起相來, 又甜又開心, 開心ga人, 真是一看就知, 妳們就正喇! 天氣好好呀! 見到碗麵真是流哂
口水 , Audrey 爸爸和 Tim 爸爸, 2 個真是對攝影好有研究, 看部相機就知, d相真是好正, 看來妳Plan 這次旅程, 都用左唔少時間, 好疑惑係妳定Audrey爸爸籌備的呢? 交通上ok 嗎? 是否都以
JR 為多呢? 去郊區看薰衣草, 點安排呢? 等我偷下師先.

CMMANDY

原文章由 Audreyma 於 07-7-11 11:28 發表
Dear All,

Pls check e-mail.

多謝各位關心!:loveliness:
不是 Owen 整損我呀,佢好鍚我呀,到現在都沒有咬我!
只是我自己泵奶時用力過度,令到乳房血管爆裂,現在要吃消炎藥,希望入面不會發炎!

原文章由 CheaChea 於 07-7-11 09:20 發表

Sandyhung,

係唔係owen仔整損咗你唔覺,咁有無發炎呀,係唔係好痛,要休息吓及只能食一边,我諗你又會遇到谷奶情況。

我都有帶tiff and Qvi去studio123影相,唔知係唔係我哋 ...

我不捨得收工呀!:loveliness:
Owen 飲了人奶後,在我心目中真是與別不同架!:D

原文章由 CMMANDY 於 07-7-11 09:15 發表
SandyHung,

妳真是一個好媽媽 , Owen 都差不多10個月, 人奶差不多夠了, 妳可以準備收工喇! 唔好咁辛苦喇!

CMMANDY

CMMANDY,

出唔到咁多字

[ 本文章最後由 Audreyma 於 07-7-11 12:41 編輯 ]

CMMANDY,
你去長隆多唔多人呀?今次去了你介紹過嘅大戶屋食晚飯,原來食兒童餐有玩具送㗎!

Audreyma,

BK 新版, 我都仍未摸透, 如果打得長, 我在WORD 打完再COPY 過來, 免得隨時無哂

妳去左大户屋呀! 我覺得唔錯, 兒童餐有玩具送, 有機會要試下了.

妳全個旅程是北海道, 或是加埋東京呢?

CMMANDY

原文章由 Audreyma 於 07-7-11 19:08 發表
CMMANDY,
你去長隆多唔多人呀?今次去了你介紹過嘅大戶屋食晚飯,原來食兒童餐有玩具送㗎!

長陸好好玩, D小朋友好興奮, 不過大人就辛苦, 沒有去新的水上樂園, 怕勁過頭, 只去祈福GA泳池, 相當唔錯, 我囝玩滑梯, 玩完又話再來, 過左5 次先肯玩其他.

最後在前ga功能, 未搞得到, 因為要我轉大頭相

原文章由 SandyKL 於 07-7-11 00:46 發表
CMMANDY,

睇離你既長隆之旅好開心喎,咁你有冇玩水上樂園?
睇留言次序有得揀架,你去編輯帳號果版,第三、四項就係俾你揀最早在前或最後在前架啦,我揀左最後在前。
我刪左簽名位,希望唔會被刪字數,點知 ...

Audreyma,

我上星期三四五去, 所以路路暢通, 唔洗點排隊, 見到好多中學生在歡樂世界, 因為她們有特別優惠價, 不過她們玩d勁ga玩意, 我們玩d幼童玩意, 所以都輕鬆, 天氣就好灑, 經過2 次旅程, 開始對番禺熟了點喇!

CMMANDY

因為要轉機,所以去埋東京呀!東京就主要去了Sanrio Puroland、麵包超人店及六本木;札幌食拉麵、逛小樽及登別熊牧場;最後在富良野睇薰衣草。

[ 本文章最後由 Audreyma 於 07-7-12 09:56 編輯 ]

哦! 我都有諗過, 咁玩會盡興D, 妳先在東京, 然後DAY 3/4 搭機去札幌, DAY 9 再搭機返東京轉機返港嗎? 羽田機場去成田機場GA交通, 容易安排嗎?

原文章由 Audreyma 於 07-7-12 09:52 發表
因為要轉機,所以去埋東京呀!東京就主要去了Sanrio Puroland、麵包超人店及六本木;札幌食拉麵、逛小樽及登別熊牧場;最後在富良野睇薰衣草。

原文章由 Audreyma 於 07-7-11 11:39 發表
Chea Chea,

星期六見,你會否帶埋Tiff去?

Audreyma,

Tiff  will not go to school on Sat.
Qvi 3.97kg :-?
http://www.babyhome.com.tw/bb/156458

原文章由 CheaChea 於 07-7-12 15:40 發表

Audreyma,

Tiff  will not go to school on Sat.

吾見左個囝........張相

21 或 22/7 出來玩, 快D來報名, 去邊好呢, BOOK 會所 BBQ 好唔好呢?

coracora  1 大 1 小
CMMANDY  2 大2 小
SandyKL    1大1小
CheaChea 2大2小 [/quote]

CMMANDY,

最好係攪22號。我7月24日會去長隆水上樂園,希望到時唔多人啦,我都唔受得刺激架,陪太子讀書架乍。BBQ好熱喎。
原文章由 CMMANDY 於 07-7-12 16:45 發表
21 或 22/7 出來玩, 快D來報名, 去邊好呢, BOOK 會所 BBQ 好唔好呢?

coracora  1 大 1 小
CMMANDY  2 大2 小
SandyKL    1大1小
CheaChea 2大2小
[/quote]

[ 本文章最後由 SandyKL 於 07-7-12 20:31 編輯 ]

coracora,

我去冒險睇左啦,影相冇左咯。

原文章由 SandyKL 於 07-7-12 20:30 發表
coracora,

我去冒險睇左啦,影相冇左咯。

Sandykl
吾該哂你呀!
仲想問多你一樣野.你上番禺會吾會去動物園架.如果去可以同我買野嗎?       thank you

coracora

SandyKL,

妳去唔去祈福呀! 我有4 張波波池卷呀! 2 個月內有效架, 如果有人看Yola, 妳咪可以去會所揼骨囉, 星期一至五, 下午5點前, 38/小時, 70/2 小時.關於長陸水上樂園, 聽聞沖涼無熱水和埋無廉喎

CMMANDY

原文章由 SandyKL 於 07-7-12 20:29 發表
CMMANDY,

最好係攪22號。我7月24日會去長隆水上樂園,希望到時唔多人啦,我都唔受得刺激架,陪太子讀書架乍。BBQ好熱喎。
[/quote]

無熱水...無廉 ,唔係麻  ,咁 open

原文章由 CMMANDY 於 07-7-13 08:46 發表
SandyKL,

妳去唔去祈福呀! 我有4 張波波池卷呀! 2 個月內有效架, 如果有人看Yola, 妳咪可以去會所揼骨囉, 星期一至五, 下午5點前, 38/小時, 70/2 小時.關於長陸水上樂園, 聽聞沖涼無熱水和埋無廉喎o ...

我在BK 戶外旅行看到ga, 我都覺得接受唔到, 浸溫泉都話全女人, 泳池有機會有d 5-8 的男童, 同埋都係過唔到, 上年去過公共泳池, 都唔係咁自在, 所以SandyKL, 妳考慮用大毛巾整乾身, 返屋企沖身, 咁可能舒服d

原文章由 SandyHung 於 07-7-13 09:00 發表
無熱水...無廉 ,唔係麻  ,咁 open

遲d 等我老公買齊哂d 架生 (燈箱、佈景版...等),替 Tim & Owen practice 好喇,我再邀請大家到舍下拍 studio 相,費用全免,但 暫時冇服飾提供。 另外,當我エ人 finish contract 時,我哋打算幫佢影一輯 solo 帶回菲律賓,不過 可能由我操刀.........教佢擺 pose。  (其實係想俾老公 practice 吓,如果 ok,遲d可當兼職!)
‹ 上一主題|下一主題