用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有冇華富救世軍幼兒園的家長, 做個朋友(PART II) ...
樓主: cathygarfield
go

有冇華富救世軍幼兒園的家長, 做個朋友(PART II) [複製鏈接]

aiya, 妳 honey 依家冇樹丫嘛
咁嘛擔心 c 妳囉

原帖由 Mei 於 09-7-16 21:19 發表

車, 你捨得上黎覆人啦咩, 算你啦!
其實都玩得好開心架, 但係星期二C6返工返到10點幾, 就覺得自己好唔舒服, 即刻請假返黎, 發現發燒, 睇完私家醫生, 之後我地都有D擔心, 都係叫佢去個D咩流感診所CHECK下, 會 ...

佢都係差不多, 只係一時無燒, 一時又99.1咁, 都唔知叫做有無燒.打風啦, 你地都要小心D啦!
尋日見過小肥, 佢話你地唔叫佢去沙灘呀!我話你地可能知佢同我一齊呢!

咪係知啦, 佢一早買晒廣告啦 , o個朝我一開電腦, 佢就MSN我話依家入disney喇
好在我都有得去beach o者

咁叫妳honey抖下喇, 咁要唔要隔離佢呀

原帖由 Mei 於 09-7-18 09:54 發表
佢都係差不多, 只係一時無燒, 一時又99.1咁, 都唔知叫做有無燒.打風啦, 你地都要小心D啦!
尋日見過小肥, 佢話你地唔叫佢去沙灘呀!我話你地可能知佢同我一齊呢! ...

開學啦!開學啦!
祝大家的小朋友新一年學業進步!!!
‹ 上一主題|下一主題