用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 轉眼又到啦,仲有12日啊!
go

轉眼又到啦,仲有12日啊!

轉眼又到啦,仲有12日啊!

七月十日晨早就出發    緊張啊!

Re: 轉眼又到啦,仲有12日啊!

不要緊張,祝幸運之神與各位同在…
:wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave:

:wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave:

醒目開學勳章

Thx~I hope so     
norakyng 寫道:
我所愛既權權要結婚了

CHUCHU 寫道:

七月十日晨早就出發    緊張啊!

出發???
我阿女又係果日出發,咁啱既

又有幾日瞓唔着   好緊張

好緊張呀
好緊張呀
好緊張呀
好緊張呀
好緊張呀

可憐天下父母心...
有無家長輔導班介紹?

各位家長,我都係第一次面對這個緊張嘅日子,我想問問大家如果當日派不到心水學校,我係咪要第一時間往其他(心水)學校排隊申請後補位呀?!有沒有特別要注意的地方, 請各位分享一吓大家嘅心得及多多指點!

多謝!

依家可以做既係打定電話比(心水)學校問下何時有後補位表格,有d學校會提早派表,有左表格就可以準備定資料,有得提早交就交,冇就7月10日第一時間樸去交表,做得幾多得幾多,唔好等7月10日先安排呀,祝福各家長7月10日放榜後齊齊高高興興去飲茶     

多謝 Maggie 124的提醒,真係又快又實用^_^
我都希望可以一次過Bingo喇,不過早啲做定功夫對我地都一定有幇助.好喇,今天開始行動喇, 我都預祝各位家長順順利利,高高興興飲茶去     

我下星期都要打電話去問, 同埋大家可以整定profile

norakyng,

多謝!

msling,

我驚前一晚,成晚訓唔着呀 搵d咩做下,可以分心呢可

各位媽咪,

地鐵幾點係第一班車呀?等我早d出門口,去到然後食返個靚早餐,跟住返學校囉.唔知呀女到時訓唔訓得着呢!

HI 各位家長!

請問如果我自行是選那一間中學的話. 到我再需要叩門而也是選同一間中學的話. 還需要重新再交完整的個人profile嗎?或只是update之前沒有的証書便可以呢? 請指教!       

vespa 寫道:
可憐天下父母心...
有無家長輔導班介紹?

年年都有一批.

唉 ! 今年輪到我啦

醒目開學勳章

hi all

我本來都唔緊張,但而家比你地搞到都好緊張
講問交個人profile是要正本or copy
係咪同自行選校時個profile一樣?

教教我啦    
我所愛既權權要結婚了

appleyuen 寫道:
hi all

我本來都唔緊張,但而家比你地搞到都好緊張
講問交個人profile是要正本or copy
係咪同自行選校時
一樣?

教教我啦    

個profile我諗住同自行選校時一樣 , 信就改吓d內容 !

醒目開學勳章

ruby2004

咩信 校長寫果封or自己寫

thx   
我所愛既權權要結婚了