用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 2008升小獵校攻略 -- 續
樓主: lemonnazybaby
go

2008升小獵校攻略 -- 續 [複製鏈接]

lemonnazybaby: 成功用你既會員身份訂到書, 昨日收到書啦, 兩本書d資料好豐富, 尤其是係講小學排位個本, 好有參考價值, 多謝晒你既幫忙, 希望大家的兒女都能夠成功派入心儀小學, Thanks a lot!!!

原文章由 lemonnazybaby 於 07-9-18 08:37 硐表
我已Fwd 七折表格給有留email的朋友,請check。如收不到,請在此留言告訴我。(請同時CK雜件箱)

我要事先聲明:七折優惠表格是以我的會員身份收到的,我見表格無識認,曾將表格email ...

原文章由 lemonnazybaby 於 07-9-18 08:37 硐表
我已Fwd 七折表格給有留email的朋友,請check。如收不到,請在此留言告訴我。(請同時CK雜件箱)

我要事先聲明:七折優惠表格是以我的會員身份收到的,我見表格無識認,曾將表格email ...

Pls kindly email to me :
[email protected]
Tks !

I want the form. Would you please send the form to me. My email : [email protected] Thanks

我都收到書啦 , 我都認為兩本書真係好多內容, 好實用, 多謝lemonnazybaby幫忙

原文章由 sallyyum 於 07-9-19 13:54 硐表
lemonnazybaby: 成功用你既會員身份訂到書, 昨日收到書啦, 兩本書d資料好豐富, 尤其是係講小學排位個本, 好有參考價值, 多謝晒你既幫忙, 希望大家的兒女都能夠成功派入心儀小學, Thanks a lot!!!

...

原文章由 lemonnazybaby 於 07-6-28 08:01 硐表
chch256, 豬仔媽咪, taolochi:
收到你們的PM, 但因為沒有email, 我不知如何PM優惠表格給你們, 因為我的表格是email版本, 我不知如何PM給你們, 請留email

ChunChunMame, Lauren2, cherrymummu,
已Fwd優惠表格給你們, ...

Dear all,   FYI as well.

lemonnazybaby 我收到你 email 的表格, tks !
但我很心急想快 d 睇有關書內資料.  出版舍回复了我可以到北角商務印書局的門市去買 (因我在北角附近上班) , 不用membership card / 填表格之類的証明同樣可以以 7 折價買到.

原文章由 rubymo928 於 07-9-20 13:31 硐表
Dear all,   FYI as well.
lemonnazybaby 我收到你 email 的表格, tks !
但我很心急想快 d 睇有關書內資料.  出版舍回复了我可以到北角商務印書局的門市去買 (因我在北角附近上班) , 不用membership card / 填表 ...

Clarify !  

我剛去買了, 是電子書.   
同時去到只得 8 折.  唔系 7 折.  一 set 8 折後 HKD140.80.    我打去柄出版舍條友.....老點我去門市都有 7 折.  條 友唔認有話系 7 折.....

rubymo928,
我見到你既message都好奇怪, 明明係會員先有七折架。
書局(商務, 三聯, 中華)係八折, 天地係八五折, 之前已經有朋友係到留言提醒大家(見所附messgae), 詳情click here

唔好咁嬲啦, 佢地d職員好好人架, 我之前打上去問揀學校既問題, 佢地都好有耐性, 傾左成個鐘頭都無嫌我煩。:loveliness:  

原文章由 smartdd 於 07-9-10 12:37 硐表
提醒大家, 今個月月底前係書局買都有八折或八五折, 和會員訂購優惠差不多。

商務: 八折
三聯: 八折
中華: 八折
天地: 八五折

詳情click here

[ 本文章最後由 lemonnazybaby 於 07-9-20 15:14 編輯 ]

lemonnazybaby,
收到書了, 好有用, 多謝幫忙, 祝福您!!!

原文章由 lemonnazybaby 於 07-9-20 15:01 硐表
rubymo928,
書局(商務, 三聯, 中華)係八折, 天地係八五折, 之前已經有朋友係到留言提醒大家(見所附messgae), 詳情click here

唔好咁嬲啦, 佢地d職員好好人架,  ...

原文章由 lemonnazybaby 於 07-9-20 15:01 硐表
rubymo928,
唔好咁嬲啦, 佢地d職員好好人架,  ...

lemonnazybaby,
I angry because that guy reconfirm less 30% at North Point 商務.  I asked the net amount is HKD120.00 , he said YES and reminded me 30% discount for purchase ONE SET (2 books).

I cannot open CD for reading,  I called them twice, another guy said the CD's did not compatible to Adobe English version..... asked me to down the Adobe 8.0 Chinese but I don't want to do that on company's computer, so I have to read each file one by one manually.

I printed out some informations for my checking, so  I will go thru' the details later.

Tks anyway.

我都想要, 可否email給我, 謝謝!

我要事先聲明:七折優惠表格是以我的會員身份收到的,我見表格無識認,曾將表格email給我的朋友,他們雖然不是會員,但都成功用7折訂到書,雖然如此,你仍然有機會被"識破"以致不獲優惠,如果如此,千萬不要怪我呀。

我想提醒要優惠表格的朋友,必須要留email給我(你可將email PM給我,為免我忘記ck,PM後請在此留言告訴我),因為我的表格是email版本,我不知如何PM給你。

至於"2008升小獵校攻略"的內容介紹, 請參考下列網址:
《升小獵校攻略:小學排位》
http://www.hked.org/pri.htm

《升小獵校攻略:校網精算》
http://www.hked.org/pnet.htm

我都收到書啦!!!
成功用會員身份訂到書, 尋日睇左成日, D料好多, 真係好有用, 多謝你幫忙呀, lemonnazybaby. Thank you very much.

原文章由 sallyyum 於 07-9-19 13:54 硐表

...

lemonnazybaby: 可否email優惠表格給我, 謝謝!

...

lemonnazybaby:
Please email to me: [email protected]  
Thanks

我要事先聲明:七折優惠表格是以我的會員身份收到的,我見表格無識認,曾將表格email給我的朋友,他們雖然不是會員,但都成功用7折訂到書,雖然如此,你仍然有機會被"識破"以致不獲優惠,如果如此,千萬不要怪我呀。

我想提醒要優惠表格的朋友,必須要留email給我(你可將email PM給我,為免我忘記ck,PM後請在此留言告訴我),因為我的表格是email版本,我不知如何PM給你。

至於"2008升小獵校攻略"的內容介紹, 請參考下列網址:
《升小獵校攻略:小學排位》
http://www.hked.org/pri.htm

《升小獵校攻略:校網精算》
http://www.hked.org/pnet.htm

Me too. Successful in receiving the books. Two books are quite resourceful. Thanks a lot to lemonnazybaby.

原文章由 shum00 於 07-9-21 07:58 硐表
我都收到書啦!!!
成功用會員身份訂到書, 尋日睇左成日, D料好多, 真係好有用, 多謝你幫忙呀, lemonnazybaby. Thank you very much.

你好, 我是新會員, 今日才登記, 我想要一份會員七折表格, 可否email給我, 謝謝!

...
‹ 上一主題|下一主題