用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖公會德田李兆強小學 聖公會德田李兆強小學(家長分享站)
樓主: katiekma
go

聖公會德田李兆強小學(家長分享站) [複製鏈接]

Re: 德田兆強小學(家長分享站)

katiekma,

等你.
係時侯 食個飽啦,差不多要bye bye啦!
katiekma 寫道:
等我問下平田兆強心美先, 好似街市都有2檔, 有間質地好的WOR。[quote]
wfmic922 寫道:
iloveyoub4,

好似話除左金龍,德田街市重有另一間校服供應商wor.      可能好忙要隔下價至得啦!     
[/quote]
:wave: :pint: :-D :-)

iloveyoub4,

如果住得遠就覺得早lor.
iloveyoub4 寫道:
其實德田兆強返學時間都唔算早啦,
平田兆強重早呀係7:40分   
聽講因為平田兆強係同藍循用同一個出口,
校巴要分時間出入,所以平田兆強要咁早
而德田兆強校舍大所以校巴可以直到門口

wfmic922

咁快收工

差不多要bye bye啦!

wfmic922

住得遠就要6點起身啦 :cry:

iloveyoub4,

如果住得遠就覺得早lor.[quote]

iloveyoub4,

free?點free呀?學校功課唔多又唔使dictation & 串寫lor.

wfmic922,

我見聖母幼稚園好多都中左聖家,我朋友個女都系讀聖母, 跟亞哥派左保良局何x南, 佢都話聖母好free, 驚佢吾慣, 因何x南出名谷。   

iloveyoub4,

係呀,未食早飧亞!要同家人去飲茶啦.bye!

katiekma,

我住官塘呀嗎,冇選48網外ge!

wfmic922

就係咁lor,我朋友話唔洗點理架

iloveyoub4,

free?點free呀?學校功課唔多又唔使dictation & 串寫lor.

wfmic922

我要等到1點       

iloveyoub4,

係呀,未食早飧亞!要同家人去飲茶啦.bye!

各位心美覆左我lar, 都系都供應商買好的, see below:-

德田街市好似得一檔有,一入街市轉左直行.
樓上二樓商場都有一間有校服賣,但未幫襯過.
質地真係撞彩,街市同一檔,同學仔果套無樹,我果套體育褲就nuk色  所以有得揀,我自己會買校服商果d  

katiekma

我諗我都係買番供應商果d算lu,
都係金龍信得過

各位心美覆左我lar, 都系都供應商買好的, see below:-

德田街市好似得一檔有,一入街市轉左直行.
樓上二樓商場都有一間有校服賣,但未幫襯過.
質地真係撞彩,街市同一檔,同學仔果套無樹,我果套體育褲就nuk色  所以有得揀,我自己會買校服商果d  

Re: 聖公會德田李兆強小學(家長分享站)

難得今早咁旺塲, 突然上吾到bk,激死人。

Re: 德田李兆強小學(家長分享站)

katiekma

咪係囉激c人

難得今早咁旺塲, 突然上吾到bk,激死人。

報告報告

今晚去左德田街市睇校服,
睇左又買左了,
校dress+pe衫共$143
d料都ok,試吓得唔得先    

Re: 聖公會德田李兆強小學(家長分享站)

咁你試洗下得吾得再報告一下有冇甩色   你女女幾高賣咩碼?
報告報告

今晚去左德田街市睇校服,
睇左又買左了,
校dress+pe衫共$143
d料都ok,試吓得唔得先    

katiekma

聽日洗左佢先再報告
我買左28碼,
話時話我都唔知亞囡幾高wor     

iloveyoub4,

等你報告.

你知唔知馬頭涌小學p.3前有普通話班,但今年cut左學校無出聲,d家長激c!
我地德田小2都有普通話班(中文全程講普通話),係咪一直上到p6?
katiekma

聽日洗左佢先再報告
我買左28碼,
話時話我都唔知亞囡幾高wor     

[quote]
[/quote]

iloveyoub4,

知唔知德田功課有幾多?默書,text又點呀?

wfmic922

睇左果個topic呀 無啦啦cut鬼左都有既,

iloveyoub4,

等你報告.

你知唔知馬頭涌小學p.3前有普通話班,但今年cut左學校無出聲,d家長激c!
我地德田小2都有普通話班(中文全程講普通話),係咪一直上到p6?
‹ 上一主題|下一主題