用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖公會德田李兆強小學 聖公會德田李兆強小學(家長分享站)
go

聖公會德田李兆強小學(家長分享站) [複製鏈接]

聖公會德田李兆強小學(家長分享站)

幾年班都歡迎, 希望個topic開得成,

我女女9月讀p1   

[ 本文章最後由 katiekma 於 07-11-26 21:17 編輯 ]

Re: 德田兆強小學(家長分享站)

katiekma

報到報到

我女女都係9月讀p1    

katiekma

6號果日可以訂校dress&訂書,你會唔會係學校訂呀

Re: 聖公會德田李兆強小學(家長分享站)

iloveyoub4,

系味有通告?我未開信箱, 我會在學校訂,咁是否要請假,帶女女去?

katiekma

上次注冊亞miss比果張紙條寫住架wor,
7月6日係訂校dress,訂書及校車嗎,
不過祥情就要等7月3日先會收到信通知,
所以我係未收到信既 你唔洗開信箱住
如果無人幫你你就要請假啦,
如果你知道亞囡高度都應該唔洗帶呱,
我就叫左我妹妹幫我去訂啦   
之後要到8月有個小一迎新會到時要家長及小朋友一齊出席     

katiekma 寫道:
iloveyoub4,

系味有通告?我未開信箱, 我會在學校訂,咁是否要請假,帶女女去?

Re: 聖公會德田李兆強小學(家長分享站)

iloveyoub4,

I see I see. 如果以後有其它家長入黎, 吾該你要幫我回應下, 你知我不能時時上來   

katiekma

我會睇住個門口架啦   

原來真係好多人認識呢間小學架,
我同d朋友or工作上既客傾開計講,
先知道真係咁多人識囉

iloveyoub4,

I see I see. 如果以後有其它家長入黎, 吾該你要幫我回應下, 你知我不能時時上來   

今晚10:30先上來 你地快d過來啦   

katiekma,

Sorry, I am late!
報到,我個女女9月讀p.1.
幾年班都歡迎, 希望個topic開得成, 吾會沉。

我女女9月讀p1   
:wave: :pint: :-D :-)

join 得入黎就大家守望相助啦!ok!
iloveyoub4,

iloveyoub4, katiekma,

德田商埸街市有校服買,我會比較下price & quanlity至决定.書就會在學校買.
iloveyoub4 寫道:
katiekma

6號果日可以訂校dress&訂書,你會唔會係學校訂呀

iloveyoub4,

有一期荷花(小學)選校指南有介紹過官塘區2間官小學(TT兆強及南循)行332制.可能這樣更多人認識.
katiekma

我會睇住個門口架啦   

原來真係好多人認識呢間小學架,
我同d朋友or工作上既客傾開計講,
先知道真係咁多人識囉

[quote]
iloveyoub4,

[/quote]

係呀!我地叩門ok既要收左註冊信先有(校服及書簿)通告架!我唸呢兩日應該有信啦掛!
katiekma

上次注冊亞miss比果張紙條寫住架wor,
7月6日係訂校dress,訂書及校車嗎,
不過祥情就要等7月3日先會收到信通知,
所以我係未收到信既 你唔洗開信箱住
如果無人幫你你就要請假啦,
如果你知道亞囡高度都應該唔洗帶呱,
我就叫左我妹妹幫我去訂啦   
之後要到8月有個小一迎新會到時要家長及小朋友一齊出席     

[quote]
iloveyoub4,

[/quote]

katiekma,

通常小一d校服都會預大一兩個碼嘅,所以唔帶小朋友都得啦,再唔係問定有無得換囉!

katiekma,

點解topic唔寫:   德田李兆强小學(家長分享站)    嘅,
係咪特登唔寫個  李   字架
幾年班都歡迎, 希望個topic開得成, 吾會沉。

我女女9月讀p1   

各位朋友,
我又嚟報到,我個女今年都是 p.1,請各位多多指教?

醒目開學勳章

我來支持吓  

wfmic922

唔late
其實等左好耐啦     

wfmic922 寫道:
katiekma,

Sorry, I am late!
報到,我個女女9月讀p.1.

kt8001,

好嘢!又多一個同學仔.welcome.1                     
kt8001 寫道:
各位朋友,
我又嚟報到,我個女今年都是 p.1,請各位多多指教?

wfmic922

我都有咁諗,睇
‹ 上一主題|下一主題