用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 有冇馬鞍山區嘅媽咪呀..~~
go

有冇馬鞍山區嘅媽咪呀..~~ [複製鏈接]

有冇馬鞍山區嘅媽咪呀..~~

想問下附近d小學邊間好呀? 交通出入去 Shaukeiwan/ T.S.T./ Mongkok..等等??? 我就要搬, 想緊搬去沙田吖...大圍吖...定馬鞍山好呢?????????????

Re: 有冇馬鞍山區

馬鞍山區都有好多間好受歡迎既小學,如:主風、靈糧、循道衛理、禧年、台山陳元喜、保良局莊啟程、保良局雨川等......
如果去筲箕灣或尖沙咀或旺角,有馬鐵、87D、81C、680、681,晚上有一部小巴係馬鞍山直出入旺角的,近旺角中心隔鄰個街市.
我淨係知咁多.

Re: 有冇馬鞍山區嘅媽咪呀..~~

hello,
my daughter will study P.L.K. Riverain Primary School P.1 in September 2007.    

Re: 有冇馬鞍山區嘅媽咪呀..~~

2001anson

me too.my son also study P.L.K Riverain Primary P.1 in Sept. nice to meet you.

hi cml123,

but i will change Hay Nien Primary School.
i think better than PLK...............   
‹ 上一主題|下一主題