用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 心大心細想買教材!市面太多了!
樓主: 言言媽咪
go

心大心細想買教材!市面太多了! [複製鏈接]

May I also get information of English Time?  How much is it? and where can I buy it?

原文章由 mavis2006 於 07-6-26 17:27 發表
文里文靜

matthew好叻呀!!我仔仔10个月用到宜家都只係識A,,你點用套教材架!!!!你bb上playgroup未呀???我老公都会講我買甘貴嘅教材,,同佢d姪仔都係差唔多level,,真係鬧死我!!
  ...

唔需要太心急bb進展,未到果個時間姐!
我未上呀!因為20個月上,會好似好d嘛!
因為Matthew仔玩怕羞!

心大心細想買教材!市面太多了!

[quote]原文章由 文里文靜 於 07-7-4 04:44 發表

唔需要太心急bb進展,未到果個時間姐!
我未上呀!因為20個月上,會好似好d嘛!
因為Matthew仔玩怕羞!

可否分享如何用english time??? and share ur timetable?你點用套技巧書??我到宜家都無用套技巧書???唔識用??好似好浪費!!!!
MAVIS

mavis2006
唔係我唔肯分享,因為始終打寫同電話講係兩回事!
問題係我無特定時間表,我只係隨著我生活咁用!
我都有同你傾過點用,你照我咁用就ok,
唔需要太執著一套方法去用咁死板!

以上個人意思~thx~

其實我個bb都用Noddy用都用得好好喎~!!

不過本人認為冇絕對一定得0既教材囉~~!!
好視乎返你點運用0既啫~!!
當然....都要視乎你個budget囉~!!
唔一定係最貴0既先至係最好架~~~~~

醒目開學勳章

文里文靜

我都有興趣想知道English Time d information, 可否pm俾我呀?約幾錢呢?我bb現在7個多用, 可以適合用嗎?

言言媽咪:
如果你見到此信息請打電話俾我,
我已經pm左我電話俾你!
關於今個星期有手語班開!
thx

原文章由 miaooo 於 07-6-26 21:32 發表
文里文靜

ENGLISH TIME ...?
係邊到買架.....?
咩價錢呀....?

thank you for sharing

I WANT TO KNOW TOO, PLS PM ME , THANKS

I also want to know abt English Time? Could u pls send me the info....

我已經pm俾你地,
如果你地真係想知就打俾我啦!
因為我係全職媽咪,好難先有機會坐係電腦面前,
所以電話話會詳細d,分享多d~

因為Matthew仔越來越大,需要我越來越多,
所以無法打字分享咁多!thxthxthx

(Matthew仔而家切引開我,唔俾我係電腦面前! )

冬日勳章 醒目開學勳章

文里文靜:

唔該你話我知幾錢啦。

原文章由 文里文靜 於 07-7-17 15:53 發表
我已經pm俾你地,
如果你地真係想知就打俾我啦!
因為我係全職媽咪,好難先有機會坐係電腦面前,
所以電話話會詳細d,分享多d~

因為Matthew仔越來越大,需要我越來越多,
所以無法打字分享咁多!thxthxt ...
:wave: :wave: :wave:
‹ 上一主題|下一主題