用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 @_@ 邊一隻牌子書包好用 ????
樓主: YenYenMa
go

@_@ 邊一隻牌子書包好用 ???? [複製鏈接]

Re: @_@ 邊一隻牌子書包好用 ????

SEVEN書包大約幾多錢FOR細碼?Thx

SEVEN書包大約幾多錢FOR細碼?Thx

請問有沒有朋友用CHIROPAK人體工程書包呢?是否適合一年級的小朋友呀!可否給予一些意見。  

剛剛於今天買了四個SEVEN的書包給我的女和仔及我個妹的兩個仔,真是非常正,好輕,比較我個仔上年的SPI,輕好多好多,不過真是貴

尖沙咀海運近玩具反斗城,該店主要是賣DIOR的兒童服裝,廚窗放有一個SEVEN書包,而其他則放在最入面,不是大顯眼的。

是可以放F4folder.

原文章由 bbqueen 於 07-7-4 22:00 發表

有冇 model No. ar?  請問 TST 邊 shu 有 seven 賣? Thanks!

SEVEN書包在TST海運玩具反斗城個層的BAROCCO內

原文章由 AnnieClarabel 於 07-7-6 15:23 發表
請問之前有人 post 左 lego 書包條 link, 係咪 delete 左呀

Lego書包條link係第四版#74呀!
‹ 上一主題|下一主題