用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 @_@ 邊一隻牌子書包好用 ????
樓主: YenYenMa
go

@_@ 邊一隻牌子書包好用 ???? [複製鏈接]

醒目開學勳章

Re: @_@ 邊一隻牌子書包好用 ????

新版食0西0的字, 都唔記得自己寫過0羊, 都post翻0的相出來:

[ 本文章最後由 YongXin 於 07-7-6 09:57 編輯 ]

醒目開學勳章

仲有:

[ 本文章最後由 YongXin 於 07-7-6 09:58 編輯 ]

醒目開學勳章

Barocco:   

尖沙咀海運 Zone OT Shop OT G45   
Telephone: 2375 1137

銅鑼灣利園二期 Shop 215   
Telephone: 2577 7938

中環IFC Shop 2025
Telephone: 2167 7328 (唔知呢間分店有無書包賣)

smallvv 寫道:
請問zeven係邊到有得賣? 詳細地址係邊(九龍區)? 海港城?
thank you!

醒目開學勳章

我舊年年尾, 已經

[ 本文章最後由 YongXin 於 07-7-6 10:00 編輯 ]

醒目開學勳章

細碼HK$690,係2006舊款,好似賣曬喇!2007款無細碼, 公價HK$890.

winniekws 寫道:
SEVEN書包大約幾多錢FOR細碼?Thx

醒目開學勳章

小朋友瘦唔瘦?幾高?太细粒都

醒目開學勳章

係,06舊款细碼,即係我post出来红色那个。

但係,06舊款细碼已经賣晒;不如你都带小朋友去試下07新款,唔

醒目開學勳章

等我返屋企度下長/闊/高先話妳聽好嗎? 因為我06舊款细碼, 同埋07新款閃粉紅色都買

醒目開學勳章

cczzko,

This is really useful. Thanks for your sharing.

[quote]
cczzko 寫道:
Hello YongXin and claudi-mama,

其實我上Seven

醒目開學勳章

ZEVEN既06年细码款,书包内先至有扣带;而呢个款,早在今年頭幾个月已经賣0西,我四月初先好彩立到最后一个。

依家在shop见到既,係07年新款,书包内係没有扣带既,size亦比较大,不识合初小用。

ZEVEN表面既用料係帆布,不是普通布,不是一个布袋,书包背板同肩带都是有个型的;表面軟身设计,因此轻身,亦有護脊功能,有用家妈咪话可以用幾年。

原文章由 sindyy 於 07-8-4 22:49 發表
hi, lion_king
想問問你去到zeven個counter時,是自已搵有印zeven協的袋嗎?
定是sales話你知就是這款呢?
因zeven有很多款架,你要說明比sale知係小學生用; 我都買了一個,內裡都有塊嘢可扣住D書的
你再 ...

[ 本文章最後由 YongXin 於 07-8-5 15:46 編輯 ]

醒目開學勳章

! 要忍0下手喇, 等阿女讀四年級先啦, 到時0的款仲令! 我買呢個咁貴既, 都係因為打算可以捱幾年架!

原文章由 Charlotte_mom 於 07-8-5 16:50 發表
係, 講真我個人都幾大花同有時貪靚都會買新, 好似我個女返學波鞋都有2對, 只因為我見到個款好靚.......
不過舊年買左個zeven用左一年, 今年實在無藉口買過個, 因為仲係勁新淨
有媽咪話, 成個 ...
‹ 上一主題|下一主題