用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 入唔到瑪利諾
go

入唔到瑪利諾 [複製鏈接]

入唔到瑪利諾

我個讀St.Cat..但派唔到瑪利諾
唔知去邊度好,
仲買左層樓係九龍塘,
點算       

有冇人相同慘況
唉,中央派位     

醒目開學勳章 王國長老

Re: 入唔到瑪利諾

政府派位既野, 一早預左有人歡笑有人愁架啦
你無考私校backup嗎
echo1398 該用戶已被刪除

我都認為100%講彩數
你好彩o既就算住美東村&讀屋村幼稚園都有機會啊
p.s. 註冊了直資便沒資格大抽獎了
世上只有媽媽好,我就係一個好媽媽啊 :)

醒目開學勳章

中央派位講彩數,唔關買樓事,租樓都得啫,我個女都派唔到,不過派咗嘉諾撒聖家九龍塘,你個女派咗去邊呀?

我個女都係讀St.Cat. 又係派唔到好學校,我仲有1個仔出年讀k1, l個今年7月出世$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
該用戶已被刪除

醒目開學勳章

That's strange???  My friend's strategy was 1st: Maryknoll and 2nd: Holy Family.  She failed for Maryknoll but got a place at Holy Family.  That is to say people who put Holy Family as 1st, they should all be alloted.  Was there anything wrong with the super computer of the gov't?

it really depends on your luck. I will not do this like you since it's not a 'MUST'.

由 池上遼一 於 2007-06-03 11:08:02

我個讀St.Cat..但派唔到瑪利諾
唔知去邊度好,
仲買左層樓係九龍塘,
點算     

有冇人相同慘況
唉,中央派位   

真係講彩數同運氣   

我仔有同學住將軍澳既, 都抽到瑪利諾(當然係問人借地址),
男既仲有派皇仁同喇沙, 希望政府真係會正視假地址呢個問題...

因為我朋友真係住係果區竟然派左間10幾志願既學校, 佢收到個結果之後 左好耐, 仲連覺都訓吾著, 成日weekend 2公婆無晒心機, 只係係屋企不停整portfolio........今日我見佢都撲左九龍同香港區成4,5間學校, 聽日仲要再去, 睇見佢都登佢心up.......   
‹ 上一主題|下一主題