用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 有無好的芭蕾舞介紹(天水圍)
go

有無好的芭蕾舞介紹(天水圍) [複製鏈接]

有無好的芭蕾舞介紹(天水圍)

有無好的芭蕾舞介紹(天水圍), thanks.....

Re: 有無好的芭蕾舞介紹(天水圍)

你的小朋友幾大? 以前有無學過芭蕾舞?

如果唔介意無得考試, 只係比小朋友試下玩, 我覺得富澤商場(近天恒

hi 臭豬b媽咪,

我個女在天盛音樂園地中跟一位老師學跳芭蕾舞,可以報英國皇家考試,人數不多,老師比較可以關顧多些。

晴晴的媽媽

晴晴的媽媽,

想問收費是多少?  thanks.....

Web,

我囡囡今年6歲多, 以前無學過芭蕾舞, 我打過電話問ymca, 佢話芭蕾舞班已full了

我朋友個女都是在音樂園地學,佢話個老師教得好好,好細心,叫埋我仔學添,但我仲唸緊比唔比個仔學好?男仔跳芭蕾?       

臭豬B媽咪
暑期班$720(8堂),平常初班$390(4堂)

晴晴的媽媽 寫道:
hi 臭豬b媽咪,

我個女在天盛音樂園地中跟一位老師學跳芭蕾舞,可以報英國皇家考試,人數不多,老師比較可以關顧多些。

晴晴的媽媽

臭豬B媽咪,

雖然full左, 你可以照報名做後補.

費用是根據級別而收的, 6歲好像是可以考primary,同我囡一樣,下年5月報考primary, 學費是490元/4堂,若要準備考試,由下年1月左右要加堂,約650元/8堂/月。
你可以先試一堂免費堂, 再直接問一下老師。

晴晴的媽媽
‹ 上一主題|下一主題