用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 德雅小學 各位請問德雅難唔難入呀,請有經驗家長給意見 ...
go

各位請問德雅難唔難入呀,請有經驗家長給意見 [複製鏈接]

各位請問德雅難唔難入呀,請有經驗家長給意見

Re: 各位請問德雅難唔難入呀,請有經驗家長給意見

我有一女一仔報考過, 都收

p.1面試大概問d咩問題 ? 有冇筆試 ?

我都想知?

有無人知個形式係點呢?  你地交表格時個no.係幾多呀? 我係1XX.
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結

原帖由 Crabtree 於 08-10-27 10:05 發表
有無人知個形式係點呢?  你地交表格時個no.係幾多呀? 我係1XX.

My number is 26x

想請問系吾系十一號交表都得呢?因為我想遲些交會知道有大約几多人報名,但又怕太遲交喎,請問交表時是否只交成績表其他不用呢?這是我最後一間要考的學校,我考左几二間都系WAITING,我好希望呢一間能收我,我真系好吾開心
原帖由 樹熊 於 08-10-27 14:17 發表

My number is 26x

原帖由 chrischeung 於 08-10-27 16:04 發表
想請問系吾系十一號交表都得呢?因為我想遲些交會知道有大約几多人報名,但又怕太遲交喎,請問交表時是否只交成績表其他不用呢?這是我最後一間要考的學校,我考左几二間都系WAITING,我好希望呢一間能收我,我真系好吾開心 ...

chrischeung,
你照交三十元有
學校收咪唔in

我上星期五去左德雅交表,入到去 d 嬸嬸會指示
家長上一樓「書記室」交表,有職員核對過成績
表及出世紙等資料,交 $30 報名費及取回收據便
可以,仲有提提妳,佢地只收出世紙及成績表副本
,唔收 profile 架,我拎左去但佢地唔收,最終拎
番走!

原帖由 chrischeung 於 08-10-27 16:04 發表
想請問系吾系十一號交表都得呢?因為我想遲些交會知道有大約几多人報名,但又怕太遲交喎,請問交表時是否只交成績表其他不用呢?這是我最後一間要考的學校,我考左几二間都系WAITING,我好希望呢一間能收我,我真系好吾開心 ...

穎晴媽咪

本人在星期六已交左form但發覺校舍真是十分舊及細, tiolet好黑暗, 老公話如果好彩收呀囡的話,都唔想比佢讀喎, 真不知點算??
‹ 上一主題|下一主題