用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 唉~~派到第4志願呀!!!
go

唉~~派到第4志願呀!!! [複製鏈接]

唉~~派到第4志願呀!!!

我見好多人都派到第一志願,我個囡派第4呀 ,三甲都唔入                      

Re: 唉~~派到第4志願呀!!!

EvaLam,

唔好喊,仲有機會,如果真係唔鍾意,都仲可以叩門,
好多人都試過叩門成功架,努力呀!

好多人會走黎走去架唔好擔心呀.

Eva Lam:

第四志願派到邊間呀?  試下搵區內次熱學校叩下門, profile 做好未 ? 掁作, 而家唔係傷心的時候 , 努力叩門!!

我朋友仔仔上年派了第9 志願,都唔記得有沒填過,不過,出年都小二,佢都讀得好開心,老師好照顧仔仔,因佢仔係細仔來o既.所以,
派唔到心儀o既亦不一定係唔好o既 !
阿媽

你都好個我我個女派左13志願,都吾知點好,
已經立刻去第一志願叩門,但其它都係話星
期一先開始收後補生好想喊呀
[size=small]DAISY ;-)

我都見好多人第一志願>.<
到我派時.........第五志願............
好想喊........唉.............   
家姐仔派得唔好....細佬唔知點算   

我同事個仔派第9個志願, 排到第9都有位入, 間學校都無咩學生啦, 重要係知道d校風都幾差, 唉, 果幼稚園校長又話只可寫一封推薦信, 咁係唔係只可向一間扣門呀.

Evalam: 我同你相反, 我係開心到喊, 因為, 派到第一志願(一呂), 不過, 可能你果邊校網競爭較大, 你準備profile去叫門, 試下啦! 祝好運。

Hi!
你哋都唔夠我衰,嗰校網得7間學校,我派第6志願,喊唔出, :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

封信寫 to whom it may concern
咪可以百搭n單law
努力呀
lemontree 寫道:
我同事個仔派第9個志願, 排到第9都有位入, 間學校都無咩學生啦, 重要係知道d校風都幾差, 唉, 果幼稚園校長又話只可寫一封推薦信, 咁係唔係只可向一間扣門呀.

HI! KIUKIULEUNG :
   你是否38綱呀,我40綱派13志願深水涉街坊福利會小學我都想喊呀     
[size=small]DAISY ;-)

lemontree: 校長封推薦信你叫學校唔好寫明比邊間小學, 你就影印幾張用啦!
lemontree 寫道:

No,我64網,点解牙

醒目開學勳章 王國長老

我舊年女女考學校, 知道waitlist果下, 我真係連飯都食唔落(真架唔係講笑), 學hugub話齋, 唔好再花時間傷心喇! 積極面對, 積極d做野啦~~
我最後都叩門入到心儀學校, 大家都努力呀   
hugub 寫道:
Eva Lam:

第四志願派到邊間呀?  試下搵區內次熱學校叩下門, profile 做好未 ? 掁作, 而家唔係傷心的時候 , 努力叩門!!

我個女派到第4志願呀!唔想第時細佬都跟埋家姐囉!都唔知點算?     
~~kitty~~ 寫道:
我都見好多人第一志願>.<
到我派時.........第五志願............
好想喊........唉.............   
家姐仔派得唔好....細佬唔知點算   

我派左 唔知第三志願呀 ~~~
只聽聞係好,但連係邊都未知    
[img align=right]http://home.so-net.net.tw/pennywu6699/images/19text/A10-024.gif[/img]

我都要叩門, 同行另3位都派到第1志願, 我真係黑   

另有2個friend又派到第1志願, 係我唔得

hoganmama

祝大家好連到一叩門就可以入第一志愿!     
‹ 上一主題|下一主題