用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 訓不著!明天放榜
go

訓不著!明天放榜 [複製鏈接]

訓不著!明天放榜

Dear all,
唉!你哋点呀!問你死未,左look 右 look都心掛住明天放榜,個心七上八落呀!       

Re: 訓不著!明天放榜

kiukiuleung

我又係wor   

kiukiuleung 寫道:
Dear all,
唉!你哋点呀!問你死未,左look 右 look都心掛住明天放榜,個心七上八落呀!       

我唔見左張選校表呀.....點算?

我找了幾個鐘, 所有櫃桶反轉晒, 都無呀!!!!     

hi!
你是在職媽媽還是全職呀!我因為個仔resign左,仲有一個月便投入全職媽媽生涯,唔知係好還是不好!

晴B媽

咁大鑊
係綠色果張wor
有無諗住萬一唔得去叩門
如有諗去叩門而學校係熱門的話一定要睇選校表先會比表你架,會唔會放左係成績表file度呀

晴B媽 寫道:
      我唔見左張選校表呀.....點算?

我找了幾個鐘, 所有櫃桶反轉晒, 都無呀!!!!     

Hi!
放鬆啲,慢慢揾,係唔係放响其他file!     

我都係 一諗到聽日放榜......  訓不著!   

kiukiuleung

我要返工架,我就唔會做全職媽媽住,
因為$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
做全職媽媽如經濟許可的話當然係好啦

hi!
你是在職媽媽還是全職呀!我因為個仔resign左,仲有一個月便投入全職媽媽生涯,唔知係好還是不好!

iloveyoub4,
但係我末試過唔做嘢,早2日放左4天AL,都几悶又可能我未習慣!   

我係出面見到有個topic有間學校有list啦

iloveyoub4,
如果明天不成功, 就要出示那張選校表給叩門學校看以示誠意。我諗住做profile, 因為心儀的學校在7/6後接受後補申請, 所以我好老定, 家下先搵d野出來, 打算明天一見result, 就可決定要唔要郁手做profile。
我真係唔見左呀.....我都叫好企理,將重要的文件全部只放一個櫃桶,但係我搵唔番呀.....   
我個心好亂, 頭先一路喊一路搵左3-4個鐘,發晒癲, 老公又唔幫我。依家先開始冷靜番一d, 因為要接受"遺失"的事實了。

知唔知教署果度, 會唔會可以取到"選校表"的copy 呢?

[quote]
iloveyoub4 寫道:
晴B媽

咁大鑊
係綠色果張wor
有無諗住萬一唔得去叩門
如有諗去叩門而學校係熱門的話一定要睇選校表先會比表你架,會唔會放左係成績表file度呀

[quote]

kiukiuleung

我都係做左15年野啦
唔慣就一定會有啦

iloveyoub4,
但係我末試過唔做嘢,早2日放左4天AL,都几悶又可能我未習慣!   

好慘!好慘!!今晚到現在都唔想訓覺。心裏七上八落。點算啊?       

冇理由咁快架!我己CHECK過,我嗰邊冇呀!

me 2
Dear all,

只有在此傾吓,分憂下

醒目開學勳章

唔見左張綠色copy都冇我咁大鑊.
我今日先知道果日填,學校no我都填錯       
           我今日以喊左一日         
@0@''亞女最愛食雞肶@@

我早幾日都搵唔到張選校表,打去教統局問,
佢地答如果知道輪侯number,可以帶埋妳
自己身份証同你仔仔或女女o既出世紙正本,
都可以幫妳仔仔或女女攞到註册証.不過原來
我擺o左去第度,妳試o下再搵清楚.

晴B媽

你叩門果間係唔係好熱門架
如係既話實要出示那張選校表
果d熱門學校上網都無得download
一定要親身去架

我一個星期前已經攞左出來copy幾份啦,咁希望你聽日咩都唔洗做,只係攞個注冊証去登記啦  

你問知唔知教署果度, 會唔會可以取到"選校表"的copy,
我諗一定可以,不過你唔夠時間呢,d表即日都比人攞曬啦

晴B媽 寫道:
iloveyoub4,
如果明天不成功, 就要出示那張選校表給叩門學校看以示誠意。我諗住做profile, 因為心儀的學校在7/6後接受後補申請, 所以我好老定, 家下先搵d野出來, 打算明天一見result, 就可決定要唔要郁手做profile。
我真係唔見左呀.....我都叫好企理,將重要的文件全部只放一個櫃桶,但係我搵唔番呀.....   
我個心好亂, 頭先一路喊一路搵左3-4個鐘,發晒癲, 老公又唔幫我。依家先開始冷靜番一d, 因為要接受"遺失"的事實了。

知唔知教署果度, 會唔會可以取到"選校表"的copy 呢?

[quote]
iloveyoub4 寫道:
晴B媽

咁大鑊
係綠色果張wor
有無諗住萬一唔得去叩門

[quote]

原來你先最勁!算la,為有等叩門
‹ 上一主題|下一主題