用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 如果咁唔好彩大抽獎派到十幾志願,你會即埸哭嗎? ...
go

如果咁唔好彩大抽獎派到十幾志願,你會即埸哭嗎? [複製鏈接]

如果咁唔好彩大抽獎派到十幾志願,你會即埸哭嗎?

我諗我唔會即埸哭,可能係返到幼稚園見到老師果時黎哭         

聽日都係要

Re: 如果咁唔好彩大抽獎派到十幾志願,你會即埸哭嗎?

我攬住你喊

hoganmama

聽朝見啦,到時我問係借啦

hoganmama 寫道:
我攬住你喊

iloveyoub4

大家要保持冷靜同儀態,因為可以會上咗電視架????

大家記住儀態萬千個隻 呀(((((((

yeeli

人地咁傷心佢仲影     
好,等我聽日

iloveyoub4

唔洗怕,你聽著董太裝,一定無人認得.       

你唔一定會喊架,應該大笑大叫(阿女我得咗啦)
跟手去開大餐

咁我帶定副超la

yeeli

多謝曬,多謝曬
e+先知做人亞媽真艱難     

[quote]
yeeli 寫道:
iloveyoub4

唔洗怕,你聽著董太裝,一定無人認得.       

你唔一定會喊架,應該大笑大叫(阿女我得

hoganmama

咁我都要帶啦   

hoganmama 寫道:
咁我帶定副超la

醒目開學勳章 王國長老

我唸我真係會即場喊............
我有同事當年派到第一志願, 開心到即場想喊, 跟住見到有記者想訪問, 即刻9秒9走人   

:cry: 又吾會既, 不過會心情插入谷底,
咩心機都無晒

如果派第一志願就會:cry:...

我已經執好晒聽日既野,
仲帶定多2份既portfolio 出去準備一吾得,
即刻去叩門......

希望個個小朋友都派到理想學校....god bless us...

而家心情幾緊張下,聽日點樣,真係要睇下臨場狀態!

Jackielee 寫道:
而家心情幾緊張下,聽日點樣,真係要睇下臨場狀態!

Oh, I am glad that you finally got promoted to the primary school forum

Don't worry, I am quite confident that your boy will finally manage (during the 3rd if not at the second stage) to get into your target school, as I recall that he has been a good boy who obtained the 'good conduct award' in the kinder.  I told you before that conduct is the most important criterion in your target school!

Good luck to you      

I am so scare when I see this topic.   

hi LLT,

Thanks for your greetings.

I always visit the primary forum ga, but seldom leave message ja ma.

Hope to join you in your topic soon!

我原本都好老定...
依家見到你地咁講...又開始擔心...
睇黎今晚都係眼光光等天光...
[img align=left]http://www.imagestation.com/picture/sraid131/p0b7e1bd93a444e61d3fd5b3fc63c4bc7/f7adb1c9.jpg[/img]

祝各位好運!!   

yes  :cry:
bjjm 寫道:
我原本都好老定...
依家見到你地咁講...又開始擔心...
睇黎今晚都係眼光光等天光...

喊不出, 但會扁嘴  :cry:  :cry:  :cry: 扁完嘴返屋企補眠 !

簽名被屏蔽
‹ 上一主題|下一主題