用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 荃灣浸信會幼稚園除犬迎豬大聯盟-第六回 ...
樓主: christina
go

荃灣浸信會幼稚園除犬迎豬大聯盟-第六回 [複製鏈接]

醒目開學勳章

Re: 荃灣浸信會幼稚園除犬迎豬大聯盟-第六回

yiuyo
你終現身啦.忙死未   
我緊有餅餅比佢地食啦,好在我今次買多2包.
佢地真係好以搶咁,妹妹唔夠佢兩個口快,
唯有左手一舊,右手一舊,咁先有得食咋.
我話應承下次會買一包獨立比妹妹一個,
費事佢兩個食鬼晒

沖涼比上次少人喎,我地3個小朋友可用兩格沖.
差唔多沖完先有一個小朋友上來,
咁我咪叫仔仔快d出來比佢囉
可能有d小朋友返屋企先沖�或上去成人更衣室沖囉.

妹妹好搞笑,初初唔肯沖,但姐姐照同佢查晒洗頭水,
咁你仔仔咪”乙水”佢沖囉,我重比埋我仔未鏡個盒佢同妹妹淋頭,佢兩個好sweet嫁.哥哥真係會照顧妹妹,食都識話同妹妹share嫁.不過未share之前就先食左好多囉   

醒目開學勳章

必必
今次我來幫你

Eric-papa 寫道:
必必,
係咪天氣熱,見到太多小背心,所以你個仔......

eric-papa,

你真係    得少. 多你幾下先得.

你估係你咩! 睇到眼都要做手術.   

必必

囡囡話會同浩彥, 浩朗, 展軒, 逾恩, 紀婷, 壁而一組喎!

係呀! oiying每次跳完芭蕾舞或游完水, 都會話好肚餓搵嘢食!

eric

都唔只我,囝囝隻眼都發炎,要滴眼藥水

我想問"余曉心"派咗去邊呀?
只要可以抱住自己個小寶貝,世上其他甚麼事也不再重要!

oiyingdaddy,

老師話未開始分組, 要睇下到時人數, 如果人多, 可能有些小朋友入唔到組.

010,

我們幾合拍, 一齊 eric.   

阿仔今個月上堂, 一班有7人, 但係有2位教練, 真係超扺.

醒目開學勳章

我都話展軒一定入sanrio個組啦...因為有新幹線嘛

但紀婷唔係會選disney-公主咩 佢兩個又估錯

oiyingdad
我地沖完涼好少撞到你囡囡(姐姐好快手),
所以只有一次同佢分享到食物咋!
我地d仔真係一沖完涼便要食嫁啦     

eric-papa,

你俾了什麼你個仔睇? 佢好番未?

你點識曉心? 同你住同一座?

唔怪得之回來時,問妹妹沖左涼未,佢居然話沖左 阿仔話係你唔知借左d野俾姐姐同妹妹沖喎
另阿仔同我講話妹妹今日賴尿啦,不過原來阿妹有同老師講,不過老師唔知同講麥

哥哥係會照顧妹妹,不過成日握佢架

今晚祝老師打電話來講明日的事,又話我阿仔因我响度所以有d緊張,老師話我唔可以同我阿仔一組喎,老師話佢平時活躍好多,不過佢今日真係唔係囉

係呀,我地阿仔選果組係多左一個人的,所以要睇佢地好唔好彩同識唔識得自己快d去寫名入組啦,不過就一定唔係我跟,你可以放心啦

醒目開學勳章

必必
我地仔仔初二,yiuyo囡囡幼一都係
<阿仔今個月上堂, 一班有7人, 但係有2位教練, 真係超扺.>

eric
都叫你以身成則嫁啦.比校長�老師知道.

你識曉心?

必必,
佢地同一架校車,好friend架。
昨日又紅又腫,今日好D,佢好怕死,氹佢滴眼藥水

醒目開學勳章

yiuyo
   ,妹妹無話賴尿喎,可能佢怕羞羞
都唔係好呃啫,佢真係有同佢share喎,最後個塊重話同妹妹一人一半.好哥哥   
我仔就差d啦,佢死都唔肯同囡囡share,話佢好肚餓喎
又要鬥快,我仔今日重打電話比我叫我同佢揾晒資料
咁要祝佢好運囉  

唔係跟你先放心咩,好姐妹   

唔緊要! oiying好快就返到爺爺嫲嫲屋企, 係ymca附近, 所以唔會餓親佢!

010,
你覺得跟佢放心咩

醒目開學勳章

跟必必同yiuyo都放心個跟你啦   
Eric-papa 寫道:
010,
你覺得跟佢放心咩

Eric-papa,

好friend點解唔自己問? 我都係有朝見佢落褓姆車時, 捉住佢問......我知答案, 不過今晚唔話你知, 等你心思思.

佢落褓姆車有冇拖住我個仔?

各位早

k3家長, 你地12-7-07家長日時間安排幾點, 原本2:50, 我要求改為2:00

[size=medium]家長日

christina-2:00
必必
mcphee
yanyanmamam
keimother
sukiemother
yiuyo

k1家長

tramtram
eric-papa
cl322
maku

k2家長

???

oiyingdaddy:我女都有講同你女一組woo, 但sanrio/disney可以合併

good morning
‹ 上一主題|下一主題