用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 仔仔考琴出左成績
go

仔仔考琴出左成績

仔仔考琴出左成績

仔仔考琴今個星期六出左成績啦....
Grade 5 141分 .... 好開心....
星期日仲同仔仔去左食大餐 ....
個老師仔仔跟左1年左右.... 之前 grade 2 都係剛剛pass
好大進步....

老師見意仔仔考apa.... 大家有咩意見       

Re: 仔仔考琴出左成績

Wow, very high marks. Congratulations.

which date did you son take the exam? My daughter took the exam on 27 April, but still not receiving it yet.

醒目開學勳章

恭喜晒loverbb囝囝考倒咁高分!你囝囝幾多歲呀?   

13/4 考試...... 你等多一個星期...... 啦.....
多謝你.... 我仔仔真係好努力...
老師的功勞真係最大.....

仔仔 8 歲..... 啦
thank you......

仔仔好開心...我都好開心....so 大家都要努力ar

loverbb,

Congratulations!! 我相信你囝囝這段日子一定很努力練習, 記得要獎勵他呀!     
我細女都是在4月尾考琴, 現在還在等成績, 希望她有好成績啦!    

alexbabie 寫道:
"我仔仔真係好努力...
老師的功勞真係最大....."

好hardsell, 近來咁多呢D可疑POST...... :evil:

的確好可疑,再睇下佢既POST,一上黎就講呢D野,仲要全部話題都同琴有關,大家諗清楚D啦   

v.good

唔係hardsell只係好開心.講下仔仔同老師好叻..我又無話要介紹比你..唔好咁緊張啦.. 
小朋友咁叻, 真係咁鍚下..
都要教下小朋友要去多謝老師..係唔係

大家都係成年人.都明白啦. 
meikeimami 寫道:
[quote]
alexbabie 寫道:
"我仔仔真係好努力...
老師的功勞真係最大....."

好hardsell, 近來咁多呢D可疑POST...... :evil:

的確好可疑,再睇下佢既POST,一上黎就講呢D野,仲要全部話題都同琴有關,大家諗清楚D啦    [/quote]

To Alexbabie:

不要太大的反應,大家都是家長.當然想小朋友叻.
但佢地成功左叻左.都要教下佢多謝番自己個老師
我又唔係係到sales個老師.要人地跟佢學. 
個老師學生真係多到考唔曬. 
我只係想將仔仔的開心同大家講下
如果引起有咩誤會 sorry 啦

何太   

醒目開學勳章

近期D人好敏感!係新會員都話有可疑!BK現在任何級嘅會員都經歷過新會員嘅時候,何必太緊張!唔好一竹竿打一船人,對新會員好唔公平,請各位會員理智D啦!

loverbb 寫道:
仔仔考琴今個星期六出左成績啦....
Grade 5 141分 .... 好開心....
星期日仲同仔仔去左食大餐 ....
個老師仔仔跟左1年左右.... 之前 grade 2 都係剛剛pass
好大進步....

老師見意仔仔考apa.... 大家有咩意見       

嘩! 好好成績呀!  

其實果9分扣左係邊?  
您, 是我一個遙遠的夢~~~

仔仔三首歌都差不多滿分.....
只係唱歌, 同視譜比佢扣左小小分.......
係咁.............    

When is the exam?

Exam in Where piano centre?

wow~ very high mark!
恭喜哂!   

恭喜哂!