用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 創價幾時知結果?
樓主: jannychan
go

創價幾時知結果?   [複製鏈接]

引用:我今日都係收到MS+reject+letter,+st.rose+

原帖由 Tingkennie 於 13-12-07 發表
我今日都係收到MS reject letter, st.rose second in, 但創價仍未有消息!
我住將軍澳 ...
我住TKO, 都仲未收到創價result!
好想快d 收到...好緊張

我對呢間都有期望,因為囡囡都有答晒問題,不過係11月細b!

我住馬鞍山,無收到信,只收到MS rejected letter!

好似冇人收waiting letter?只有offer and rejected?
希望囡囡星期一有好消息啦!

回覆:Tingkennie 的帖子

可能我地仲有機會,希望有好消息啦

引用:Quote:原帖由+joannec05+於+13-12-07+發表s

原帖由 gogogozi 於 13-12-07 發表
I live in Fanling ga...hope we all have good result next Monday !!!!!!!!!!
add oil....add oil....good luck to us

回覆:創價幾時知結果?

我住新界區,收到st rose 2nd in, st rose 話明尋日發信,今日收到,創價同佢都係差不多位置,如果同日發信,冇理由一間有一間冇⋯或者星期一先會寄,咁即係又要等多兩日⋯真係好漫長,想快d 過,得唔得都有個了斷啦⋯

Tingkennie 發表於 13-12-7 22:56
我今日都係收到MS reject letter, st.rose second in, 但創價仍未有消息!
我住將軍澳 ...
我30/11in, 都係住將軍澳,我都未收到信呀,可能未派到啦,好緊張呀,重要等到星期一!

你地未收到信係唔係30/11 or 1/12in架?

引用:你地未收到信係唔係30/11+or+1/12in架?

原帖由 mccmcc 於 13-12-07 發表
我未收信,係30/11見!

引用:Quote:Tingkennie+發表於+13-12-7+22:56+我

我30/11in, 都係住將軍澳,我都未收到信呀,可能未派到啦,好緊張呀,重要等到星期一! ...
我住將軍澳, 都未收
一來中機會低, 之前絕大多數reject, 二來創價唔知是否崇教而唔係太鍾意

引用:你地未收到信係唔係30/11+or+1/12in架?

1/12 in

我in既時候老師問我本人係咪信創價教,我仲口快快話唔係,其實應該答得好d, 跟住老師即刻mark低d野,而家諗返起都覺得自己表現唔好,可能累左小朋友

引用:我in既時候老師問我本人係咪信創價教,我仲

原帖由 gogogozi 於 13-12-07 發表
我in既時候老師問我本人係咪信創價教,我仲口快快話唔係,其實應該答得好d, 跟住老師即刻mark低d野,而家諗 ...
我冇問喎,亦好少聽有家長被問。

引用:Quote:原帖由+gogogozi+於+13-12-07+發表我

原帖由 lc1010 於 13-12-07 發表
我冇問喎,亦好少聽有家長被問。
係呀,真係有問架,不過無問創價係咪首選...

回覆:gogogozi 的帖子

Haha,我反而有呢條。

本來有少少期望,不過今日收唔到信就打定輸數。尤其同區遲我一星期見,今日都收到offer
真係唔知收生標準,識有offer嘅兩個小朋友都唔係好識講嘢

引用:本來有少少期望,不過今日收唔到信就打定輸

原帖由 Nicolelong 於 13-12-07 發表
本來有少少期望,不過今日收唔到信就打定輸數。尤其同區遲我一星期見,今日都收到offer
真係唔知 ...
唔識講嘢?係咪有返N架

我記得果曰有個男仔响interview等待期間到處打其他小朋友,爸媽在旁竟不管最少三個被扯着三打,直至我叫停他爸媽才捉走他希望他不要给這所好學校所取錄,而害了其他小朋友

家住將軍澳,今日下午收到am offer,7月尾B,當日表現相當好

‹ 上一主題|下一主題