用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
樓主: DaddyCool
go

TSL 吹水站 [複製鏈接]

未夠四十分鐘,已輸兩球...唉...T_T'

以為追返兩球, 點知個衰人球証錯判...運都輸埋...睇黎都兇多吉少....唉....

sounds you are such a big soccer fans.

原帖由 silvia_ng 於 10-6-27 23:09 發表
以為追返兩球, 點知個衰人球証錯判...運都輸埋...睇黎都兇多吉少....唉....

原帖由 yypapa 於 10-6-27 23:23 發表
sounds you are such a big soccer fans.

做fans都要等多四年....家下已經4:1了.....唉....

呀daddycool應該今晚又落pub睇波...佢先係真正既fans呀!

係咪呢, 唔好話我牙擦, 英格蘭真係唔掂囉, 德國贏佢 4:1, 哈哈哈哈

原帖由 silvia_ng 於 10-6-25 12:08 發表

唔會啦...德國下場都會好似意大利及法國一樣....:;pppp:

不聽老人言呀, 吃虧在眼前呀...... :;pppp: :;pppp: :;pppp:

原帖由 DaddyCool 於 10-6-28 00:07 發表
係咪呢, 唔好話我牙擦, 英格蘭真係唔掂囉, 德國贏佢 4:1, 哈哈哈哈

哼.....四年後再飲你果餐! 到時英格蘭就會入到8強!

原帖由 principal 於 10-6-26 11:41 發表
silvia_ng,

南巴大戰 = 南華 對 巴士 (or 九巴), not 巴西 woh!!

DaddyCool should know who “耶蘇” 居理 is!!

哎呀校長, 其實我已經成時扮後生o架啦, 你咁問我一答咪俾全世界人知道我唔慌後生................
“耶蘇” 居理梗係知道啦, 踢精工o架嘛, 仲有個 Hutchison (好似叫夏至信) 都唔錯, 仲有譚拔士, 仲有仲有.................

原帖由 silvia_ng 於 10-6-27 21:54 發表
今晚英格蘭加油,嬴左就有人請飲野囉!哈哈哈!

嘩哈哈哈哈哈哈....................
家陣好似係你請喎, 嘩哈哈哈哈哈哈哈........

原帖由 silvia_ng 於 10-6-27 23:33 發表

做fans都要等多四年....家下已經4:1了.....唉....

呀daddycool應該今晚又落pub睇波...佢先係真正既fans呀!

今晚冇落啦, 因為怕唔夠精神, 最重要就係落 pub 要飲酒, 我想留番 d quota 飲你請嗰 d ..............

原帖由 silvia_ng 於 10-6-28 00:10 發表

哼.....四年後再飲你果餐! 到時英格蘭就會入到8強!

哼.....四年後要你再請 double.

DaddyCool,

“耶蘇”居理 used to be 流浪’s attacker as well.

We can say that we searched the information from the internet and it has nothing to do with our ages!!  

原帖由 DaddyCool 於 10-6-28 00:14 發表

哎呀校長, 其實我已經成時扮後生o架啦, 你咁問我一答咪俾全世界人知道我唔慌後生................
“耶蘇” 居理梗係知道啦, 踢精工o架嘛, 仲有個 Hutchison (好似叫夏至信) 都唔錯, 仲有譚拔士, 仲有仲有....... ...

原帖由 DaddyCool 於 10-6-28 00:14 發表

“耶蘇” 居理梗係知道啦, 踢精工o架嘛, 仲有個 Hutchison (好似叫夏至信) 都唔錯, 仲有譚拔士, 仲有仲有....... ...

我後生到只識得精工錶咋喎....哈哈哈!

原帖由 DaddyCool 於 10-6-28 00:16 發表

嘩哈哈哈哈哈哈....................
家陣好似係你請喎, 嘩哈哈哈哈哈哈哈........  

我冇講過請喎.....如果有的話, 我地既証據先生聽日會COPY出黎"做野"架啦! =.='

原帖由 DaddyCool 於 10-6-28 00:18 發表

今晚冇落啦, 因為怕唔夠精神, 最重要就係落 pub 要飲酒, 我想留番 d quota 飲你請嗰 d ..............

如果你真係賞面既, 請你飲又點話呀!

原帖由 silvia_ng 於 10-6-28 00:45 發表

如果你真係賞面既, 請你飲又點話呀!

咁就預先多謝啦, 嘻嘻......Cheers

唉............點解受傷嘅總係我.............
遲 d 出差, 但就居然偏偏睇唔到世界盃決賽, 事關將會在飛機上..................    

原帖由 DaddyCool 於 10-6-28 12:21 發表
唉............點解受傷嘅總係我.............
遲 d 出差, 但就居然偏偏睇唔到世界盃決賽, 事關將會在飛機上..................    

呵呵....好似12號決賽呀呵....我睇完第二日仲唔洗返工添! 我睇埋你果份呀!

原帖由 DaddyCool 於 10-6-28 12:17 發表

咁就預先多謝啦, 嘻嘻......Cheers

咁你要等下呀!!!!!

今日同仔仔班主任講左幾句電話(但其實我未訓醒佢就覆電話比我), 我都有乘機問佢, 今年係咪好多兄姊就讀都唔收細果個既情況出現? 點知老師話, 兄姊分都冇左好多年架啦。而且老師仲反問我, 乜markus有細妹既咩 平時唔見佢提屋企既事喎.... 真係帶多呀妹返多去幾次先得
‹ 上一主題|下一主題