用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 '05 TKO宣道
樓主: slk
go

'05 TKO宣道 [複製鏈接]

Re: '05 TKO宣道

CPY,SLK

宣道都係我首選黎^^
我無去保良局註冊,同老公傾左都係覺得保良局
除左地方正之外無乜話好好咁.........
我見好多唔係讀保良局幼稚園都可以派返去保良局
既小學tim......

cpy,
軒軒都係A班,我都見到賢賢啊!

M8,
我見到你囡囡......(我好鬼鐘意你個女)
因有2個面包仔係面度...好可愛,又坐定定望住卓老師!

今日得半粒鐘玩乍.......我無聽講座就走了,因我都病埋!

CPY,

你會去明德面試嗎?(27/11)
我都會去睇下......

Janet,
咁你認唔認到我個仔呀,知唔知佢有冇乖乖呢?

早兩日循道都有打來問我點解無去註冊,我話唔交留位費住,佢就問我係咪已有第二間學校,咁佢咁直接問,我亦唯有直接答佢係囉.佢之後把聲好似好失落咁話,"咁無辦法啦"唔知係咪因為好多人都冇去註冊呢?

slk,

我認唔到你囝囝啊.......我淨係見到賢賢同M8個囡
坐係軒軒附近....你個囝囝叫咩名架?

我諗真係好多人無去註冊,因我聽人地講呢間都好多時
收生不足(同其他幼稚園相比下學費,課外活動,無外籍
老師......)

janet

你好! 方王換x和宣道都收咗我對女上午班,兩間我都有註冊,因為暫時好難取捨,唔知有無機會做同學,因為兩間都有各特色.

DD

Janet,CPY
原來你地都係A班呀,
但我見萄萄張紀錄紙係B班,乜會一齊上架,
多謝你讚萄萄呀,以前佢個包包仲勁,
不過現在廋晒啦
我捻住今期最後一堂會同萄萄返學架,
到時見你地啦.

slk
循道同力勤都有打比我問我做乜唔去註冊,
可能真係收生不足.

DD
甘你有無返預備班呀.

Janet
天氣轉冷呀,小心身體呀.
希望你快好返啦.

Janet,
我個仔咪叫耀禧(禧禧)囉,佢都係返A班架.
M8講得無錯呀,呢排天氣唔好,我都病咗一輪,所以大家都要小心身體呀.

janet
你都係a班呀? 咁賢賢星期六有冇百厭呢 ?

我推左明德interview啦.如係tko讀,我只會揀宣道咋.其他唔in啦~

slk,janet
循道都有打比我,我都話佢知宣道收左我個囝.哈...咁肯定好多人冇比留位費啦  

slk
我尋日係新都城見到你成家喎....但你行得太快,叫唔到你tim  :

m8
我都好想見下toto......好想met佢塊面~~

hi

我個囡囡係B組, 上星期第一次返, 傻下傻下咁, 希望下次會好些.

CPY,
係咩,你見到我呀.弊!噚日我瞓醒晏覺,冇咩打扮就去咗新都城行,咁咪俾你見到我真面目其實係鴉烏婆來 真係失禮晒,你喺邊個位見到我呀?下次記得叫我啦

slk
哈...其實我係認得你囝囝先..跟住想叫你..你已經行左去你老公度啦.我只係見到你背影咋....

DD,
咁你有無返學前班?

slk,
我會記住禧禧架
你都要小心身體

M8,
開頭你個toto係A 班....跟住就比老師拖左出去了....
唔知係咪入錯左課室.....
謝謝你,我會小心身体^^
我個頭痛左成個week,跟住到喉嚨痛.....
真想成個頭cut落黎

cpy,
你同賢賢出去in成點呀?有無好消息?

DD,
咁你有無返學前班?

slk,
我會記住禧禧架
你都要小心身體

M8,
開頭你個toto係A 班....跟住就比老師拖左出去了....
唔知係咪入錯左課室.....
謝謝你,我會小心身体^^
我個頭痛左成個week,跟住到喉嚨痛.....
真想成個頭cut落黎

cpy,
你同賢賢出去in成點呀?有無好消息?

janet
我今個sat先in創價,next sat in 培正.但仲諗緊去唔去創價in好.....

m8
你係咪都報左創價 ?

請問各位媽媽宣道K1課程比救世軍慶恩深嗎?几時學寫字呢?

hi hi,
咁多位好呀, 多得m8好介紹, 我都同晞晞星期六去咗宣道in, 收咗佢上午班啦.  不過我未報預備班, 因為晞晞12月會開始返nursery, 我想等佢適應完先再報, 可能1月先開始啦.

slk,
晞晞12月會開始返新寶城翠茵pn班呀, 唔知會唔會同你囝囝同一班呢 ??? 通常係咪你自己帶返學架 ???

cpy,
我都同你一樣, 心思思想比晞晞出kln tong讀, 不過晞晞10月出世, 如果出, 我都會比佢做大仔, repeat k1, 遲d先算啦.
歡欣, 心裡感謝 神, 歌唱歸於聖父,
讚頌, 你賜下慈愛, 獨生的愛子.
今天, 心中剛強無懼怕, 主的豐盛滿一生,
皆因主手曾為我顯深恩, 讚美.

小華
歡迎你   

Janet
唔該晒你的匯報,因萄萄係姐姐帶佢返,
我都幾擔心架,不過無辦法,
因我逢星期六都要返工.
你感冐啦..睇左醫生未呀.

cpy
我都係27�11見創價,係3:00,
你呢..當係萄萄去見識一下.

M8
你囡囡上堂時好乖乖.你工人叫佢做野佢都會跟住做. 唉!我囡就 :evil: 好曳,好扭計呀.一放學就"lur"住要吃餅.o甘arm萄萄行就叫佢

hi janet
take care啦!唔怪之呢排唔見你上bk啦

小華
歡迎你...你仲有一年諗..可以慢慢諗  

m8
我本來in 1:30pm,但我下午要返學,所以改左11:15am in.我地又冇緣相見啦~~~ :cry:

EveLam
宣道課程比救世軍深.之前有bk媽咪話讀救世軍k3就要補習啦...

我地之前係=>呢度<=傾過,你睇下呀

dear all
點解冇人話我知,賢賢有冇百厭既   同埋我想知我工人有冇好好睇住賢賢...   
‹ 上一主題|下一主題