用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 救世軍北角幼兒園+育嬰園 ~ 繼續暢談
樓主: KooKoo
go

救世軍北角幼兒園+育嬰園 ~ 繼續暢談 [複製鏈接]

原文章由 cathygarfield 於 07-8-25 12:49 硐表

我都覺得係call下佢好d.. , 放工喇, 去將軍澳接馬騮. 聽日再傾過..:)

你今日要返工呀....好啦, 明天再傾

我報名入 救世軍北角幼兒園,但唔知收唔收我個囡,我想問下你地DBB難唔難入加??
我愛BB

原文章由 KooKoo 於 07-8-25 13:34 硐表
你今日要返工呀....好啦, 明天再傾

kookoo,
馬騮今日去左東港城睇烏龜...1點前入場10蚊咋.

原文章由 cathygarfield 於 07-8-27 10:11 硐表

kookoo,
馬騮今日去左東港城睇烏龜...1點前入場10蚊咋.

cathy,係咪坑口o個個商場呀?!有咩睇呀?!啱啱噚日諗緊同佢地落去坑口行街,但係今朝又落雨喎~~
嘉晴~2002/4/3~升小一喇~
頌蕎~2006/1/4~升N1喇~

原文章由 晴晴蕎蕎 於 07-8-27 12:03 硐表

cathy,係咪坑口o個個商場呀?!有咩睇呀?!啱啱噚日諗緊同佢地落去坑口行街,但係今朝又落雨喎~~

係呀, 東港城果度有個吾知"奇珍異獸展"呀. 呀妹話. 一點前就十蚊, 一點後就正價.(好似二十大元).   佢地應該睇緊掛, 睇完仲去飲茶添 , 不過無我份:)

原文章由 cathygarfield 於 07-8-27 12:15 硐表

係呀, 東港城果度有個吾知"奇珍異獸展"呀. 呀妹話. 一點前就十蚊, 一點後就正價.(好似二十大元).   佢地應該睇緊掛, 睇完仲去飲茶添 , 不過無我份:) ...

我地結果去咗新都城同我阿媽飲茶 三期間客家棧,哇~~o的態度好差,唔知點解都仲有咁多人去,激c人

原文章由 晴晴蕎蕎 於 07-8-27 22:50 硐表

我地結果去咗新都城同我阿媽飲茶 三期間客家棧,哇~~o的態度好差,唔知點解都仲有咁多人去,激c人

hello 晴蕎媽咪, 你今日都係放假呀? 唔去街?

原文章由 KooKoo 於 07-8-28 10:39 硐表

hello 晴蕎媽咪, 你今日都係放假呀? 唔去街?

kookoo,
唔去喇,聽日返工,今日休息吓 你呢?放到幾時呀?!

原文章由 晴晴蕎蕎 於 07-8-28 12:21 硐表

kookoo,
唔去喇,聽日返工,今日休息吓 你呢?放到幾時呀?!

我地睇完早場返來喇..好好睇呀. 馬騮好開心呀:) :)
晴晴媽, 你又話去睇烏龜. 馬騮話好好睇呀.

kookoo, 你係屋企"吽" .

原文章由 cathygarfield 於 07-8-28 13:38 硐表

唔係, 剛返到屋企咋, 今晚游水, 有冇check e-mail呀?
係咪就係5星級大mouse呀?

Hi KooKoo

I have sent e-mail.  Do you need to confirm again?

原文章由 KooKoo 於 07-8-28 16:11 硐表

唔係, 剛返到屋企咋, 今晚游水, 有冇check e-mail呀?
係咪就係5星級大mouse呀?

原文章由 樂熙媽媽 於 07-8-28 16:22 硐表
Hi KooKoo

I have sent e-mail.  Do you need to confirm again?

樂熙媽媽, 我地confirm架 --> 2大1小

cathy, 你有冇問題呀?

I mean I have sent e-mail to confirm no of people.  Do you need to call her again to see if it is convenient.

原文章由 KooKoo 於 07-8-28 16:38 硐表

樂熙媽媽, 我地confirm架 --> 2大1小

cathy, 你有冇問題呀?

原文章由 樂熙媽媽 於 07-8-28 16:42 硐表
I mean I have sent e-mail to confirm no of people.  Do you need to call her again to see if it is convenient.

我岩岩call左主任, 不過去左留言信箱, 我講左叫佢check e-mail , 好啦, 我地又走啦, 去游水

原文章由 KooKoo 於 07-8-28 16:57 硐表

我岩岩call左主任, 不過去左留言信箱, 我講左叫佢check e-mail , 好啦, 我地又走啦, 去游水

我地當然無問題喇. 都覆埋添喇..
成個下午仲忙返工(做公司野. d電話不停都係公事), 真係吾放好過放
今早睇:"大鼠" 呀, 好好睇呀

原文章由 cathygarfield 於 07-8-28 13:38 硐表

cathy,
係啦,噚日想去架,但係我阿媽又話o個邊裝修緊,冇嘢好行,攪到冇去到囉~~唔知做到幾時呢?!

原文章由 晴晴蕎蕎 於 07-8-28 17:33 硐表

cathy,
係啦,噚日想去架,但係我阿媽又話o個邊裝修緊,冇嘢好行,攪到冇去到囉~~唔知做到幾時呢?!

做到9月2日呀

原文章由 cathygarfield 於 07-8-28 17:36 硐表

做到9月2日呀

噢,咁冇得去喇,呢幾日我地要準備2/9o的嘢,唔得閒tim~~

原文章由 晴晴蕎蕎 於 07-8-28 17:41 硐表

噢,咁冇得去喇,呢幾日我地要準備2/9o的嘢,唔得閒tim~~

hi cathy & 晴蕎媽咪, 明天見, 你地個個都有所準備, 我乜都冇準備添, 都係坐邊位好d, 影我唔到

cathy, 岩岩發覺bk條link唔同左嘅, 係咪bk又搞野呀? 之前好似係discuz.....我係公司入唔到, 今次見係forum, 唔知係公司又睇唔睇到呢 , 下星期返公試下先, 希望入到喇, 悶c人啦
‹ 上一主題|下一主題