用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 訓不著!明天放榜
樓主: kiukiuleung
go

訓不著!明天放榜 [複製鏈接]

Re: 訓不著!明天放榜

我就瞓吓醒吓.

醒目開學勳章

早呀      我個心就跳死
@0@''亞女最愛食雞肶@@

Cos can't sleep over the past few weeks, last nite sleep well but already make up.  

Can't go to the school web site ar..................           

morning  

記住唔好在小朋友面前喊呀............一定要自我控制。

小朋友好醒目及敏感, 如果派到間學校見媽媽喊, 若果日後又真係迫於無奈要讀那間學校, 小朋友個心會受影響,唔喜歡學校,甚至無心向學就麻煩。

記住冷靜, 唔好比小孩受壓力呀~~~加油!  我昨日喊夠了。

你点牙!我派得好衰,我就嚟頂唔順要喊!                 

kiukiuleung,

忍唔住, 就去廁所喊一餐, 唔好俾小朋友知。喊完就打起精神,出動profile去叩門。總之,不要因自己的情緒而影響小朋友的面試表現呀!! 加油~~

我女派到首志願。放下心頭大石。

kiukiuleung 寫道:
你点牙!我派得好衰,我就嚟頂唔順要喊!                 
‹ 上一主題|下一主題