用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 備戰大學 仔女經 <<Part 38>> 唔該執番好 D 野呀,開學啦 ! ...
樓主: 2bzmummy
go

仔女經 <<Part 38>> 唔該執番好 D 野呀,開學啦 ! [複製鏈接]

太后,
有0左"維記解乜"出現, 間間公司都人心惶惶, 你知啦, 香港好多人無事做等屎痾, 最愛揭人陰私, 真係唔到你唔驚...

原帖由 2bzmummy 於 10-12-9 13:30 發表
大家午安,客戶這邊的防火牆設定得太厲害了,連 M 場都上不了
[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

長老,
神仔變相同時讀兩間學校, 你話唔叻都無人信啦.

原帖由 布甸仔媽媽 於 10-12-9 10:48 發表

betty ~ 無法啦, 高中差唔多啦, 計番條數每科又唔係算貴
[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

早晨

原帖由 正46 於 10-12-10 08:42 發表
太后,
有0左"維記解乜"出現, 間間公司都人心惶惶, 你知啦, 香港好多人無事做等屎痾, 最愛揭人陰私, 真係唔到你唔驚...

...

咁又唔好淨係話香港人,呢 D 不道德行為好多人都樂此不疲的

原帖由 正46 於 10-12-10 08:43 發表
長老,
神仔變相同時讀兩間學校, 你話唔叻都無人信啦.

如果條數計起上黎真係好似畢氏定理咁簡單,我想好多家長都會異常樂意去做啦,事實是否又是如此呢?

原帖由 2bzmummy 於 10-12-10 09:47 發表

如果條數計起上黎真係好似畢氏定理咁簡單,我想好多家長都會異常樂意去做啦,事實是否又是如此呢?mouth:" /> mouth:" /> mouth:" />

大家早晨好
如果真係叻, 就唔使去補習, 自己搞得掂啦

大家早晨
聽完各位一席話..等我都搵番個計數機計下兩座山
一年琴棋書畫,花鳥虫魚,補習洗費有幾多 ,得
知結果原來唔駛洗呢畢錢
我可以善待自己好好多....
一身兒女債..計都計唔晒..兩個湊到大..
生活更愉快

原帖由 布甸仔媽媽 於 10-12-10 09:50 發表

大家早晨好
如果真係叻, 就唔使去補習, 自己搞得掂啦

原帖由 alicetong 於 10-12-10 10:16 發表
大家早晨
聽完各位一席話..等我都搵番個計數機計下兩座山
一年琴棋書畫,花鳥虫魚,補習洗費有幾多 ,得
知結果原來唔駛洗呢畢錢
我可以善待自己好好多....
一身 ...

格格

您即係要 sai 2B 要使咁多錢喇

醒目開學勳章

回復 3# 布甸仔媽媽 的帖子

dearall:

早上好~又吾係好凍喎

布媽:吾係啦!好多好叻都去補,不過吾話過人知咋~~~~

佢地話補習社同雞精班貼題好準~~~

betty

原帖由 bettylam 於 10-12-11 08:55 發表
dearall:

早上好~又吾係好凍喎

布媽:吾係啦!好多好叻都去補,不過吾話過人知咋~~~~

佢地話補習社同雞精班貼題好準~~~

betty

大家早晨好
betty ~ 我講野又好公道, 神仔同呢間補習社的導師都幾夾, 之前補那一科雖然神仔都算掌控到, 但是補佐幾堂後那科成績又真進步不少 所以升上中五後, 再試其他科, 希望佢都受啦

醒目開學勳章

回復 1# 布甸仔媽媽 的帖子

布媽:

你今日開工乎~

係啦!的同學仔,真係乜都要夾,最緊要係佢自己知道讀書好,我呀仔,成日都up住佢吾like讀書,成日同偉哥講~~~

我交左乜比你架啦!我盡左力架啦!

我同佢你講

做左幾多,你自己最知,
成日話被迫的,無意思...

又係樹玩押韻的betty上

原帖由 bettylam 於 10-12-11 09:36 發表
布媽:

你今日開工乎~

係啦!的同學仔,真係乜都要夾,最緊要係佢自己知道讀書好,我呀仔,成日都up住佢吾like讀書,成日同偉哥講~~~

我交左乜比你架啦!我盡左力架啦!

我同佢你講

做左幾多,你自己最知,
成日話被迫的, ...

Dear Betty

您有開工乎 ? 得閒上黎 M 場同我吹下水好喎

岩岩起身既 2B

早晨!

點解依幾日個個都晒洗費多0既,
唔通知我要問人借錢.......

醒目開學勳章

回復 3# 2bzmummy 的帖子

dear 2b:

我矛開工呀!好少上m場~~

趕過年,星期六日都忙執定屋,醒ling的沙煲瓦餐.

黎緊要係年尾拎晒年假,17號下午放至21.

betty

醒目開學勳章

回復 2# 正46 的帖子

46哥:

吾夠錢洗吾係搵我地,搵馬會啦!

今晚3700萬

祝好運

原帖由 bettylam 於 10-12-11 10:51 發表
dear 2b:

我矛開工呀!好少上m場~~

趕過年,星期六日都忙執定屋,醒ling的沙煲瓦餐.

黎緊要係年尾拎晒年假,17號下午放至21.

betty

Dear Betty

放得咁少 ?我 22 號放到來年元月 4 號先返工

醒目開學勳章

回復 1# 2bzmummy 的帖子

2b:

我做左短日子呀馬~~~加上之前旅行拎2日,整呢整lu又拎幾日,咪淨2日~~~

betty

醒目開學勳章

回復 1# bettylam 的帖子

all:

早人呀!貢晏都無人~~

一早追完深圳台的單親媽媽大結局,接住又黎一套賢妻良母第一集~~~

食緊呀女買的巴辣椒雞碗麵配鴛鴦,因為碗麵吾辣,所以再掉一包辣醬加辣油,正

好飽ing~~

betty

原帖由 bettylam 於 10-12-12 10:12 發表
all:

早人呀!貢晏都無人~~

一早追完深圳台的單親媽媽大結局,接住又黎一套賢妻良母第一集~~~

食緊呀女買的巴辣椒雞碗麵配鴛鴦,因為碗麵吾辣,所以再掉一包辣醬加辣油,正

好飽ing~~

betty ...

Dear Betty

唔好食得咁辣呀,要小心保護身子
‹ 上一主題|下一主題