用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 York York York!
樓主: 陳雙兒
go

York York York! [複製鏈接]

原帖由 tc78 於 11-11-22 12:20 發表
明白, 咁你姑奶講咗D咩意見, 可唔可以分享下呢?

我唔想係呢度講...
咁樣對其他想讀YORK既小朋友同家長好唔公平,
始終唔係我親身經歷...
一係我一陣PM你話比你知好嗎?

回復 3# 陳雙兒 的帖子

我都係咁諗, 見咗, 人哋真係話收先再算啦, 我女第1次Interview的表現好出色, 有1 offer在手, 但第2次Interview則表現勁差, 仲大喊...所以真係要In過, 收先有得再考慮

但以我所知, YORK好似已經過去有幾次Interview, 仲已經收咗唔少學生, 我諗就算再安排呀女遲d IN, 分分鐘都係陪太子讀書, 其實佢已收晒人....唉....唔知有無人同我一樣咁0既情況呢...意思係仲等緊安排Interview

回覆 581# cat8141210 的文章

我想知個comment呀, 可否pm我呀.  Thanks.

if it is available, pls PM me too...many thanks!!

原帖由 tc78 於 11-11-22 12:26 發表
但以我所知, YORK好似已經過去有幾次Interview, 仲已經收咗唔少學生, 我諗就算再安排呀女遲d IN, 分分鐘都係陪太子讀書, 其實佢已收晒人....唉....唔知有無人同我一樣咁0既情況呢...意思係仲等緊安排Interview ...

TC78...PM左你啦...你去睇下啦...
你講果樣野...
我都同你諗法一樣...
陪太子讀書...
SO FAR我見到有BK媽媽話收到YORK信話,
"PN冇位唔收,
但係預先取錄佢地2013年K1班,
留位費可以用係K1度..."
(呢個POINT我覺得好怪...)

回復 581# cat8141210 的帖子

我想知姑媽的結論,因我12月尾都收信去in,麻煩你,tks ..

我親戚讀緊根德園,pm再同你傾下

原帖由 Jenjo 於 11-11-22 12:34 發表
我想知個comment呀, 可否pm我呀.  Thanks.

JENJO...
PM左你啦...
PLEASE CHECK...

原帖由 rosannelo 於 11-11-22 12:39 發表
我想知姑媽的結論,因我12月尾都收信去in,麻煩你,tks ..

我親戚讀緊根德園,pm再同你傾下

ROSANNELO,PM左你啦,PLEASE CHECK..
你想DISCUSS根德園...?
好呀我都想DICSUSS...你得閒PM同我傾下~

Can u PM me the reason as well?thx so much!
原帖由 cat8141210 於 11-11-22 12:43 發表

ROSANNELO,PM左你啦,PLEASE CHECK..

cat8141210,

收到了, 唔該晒, 謝謝您的分享!

預先取錄K1, 真係令人有點迷茫, PN唔收K1預收?

原帖由 cat8141210 於 11-11-22 12:37 發表

TC78...PM左你啦...你去睇下啦...
你講果樣野...
我都同你諗法一樣...
陪太子讀書...
SO FAR我見到有BK媽媽話收到YORK信話,
"PN冇位唔收,
但係預先取錄佢地2013年K1班,
留位費可以用係K1度..."
(呢個POINT我覺得好 ...

may I join in to discuss 根德園?

原帖由 cat8141210 於 11-11-22 12:43 發表

原帖由 cat8141210 於 11-11-22 12:40 發表

JENJO...
PM左你啦...
PLEASE CHECK...

Cat8141210,
Could you also pm me please?

原帖由 Chocolatefree 於 11-11-22 12:47 發表
Can u PM me the reason as well?thx so much!

CHOCOLATEFREE,PM左你啦,PLEASE CHECK...

原帖由 tc78 於 11-11-22 12:51 發表
cat8141210,

收到了, 唔該晒, 謝謝您的分享!

預先取錄K1, 真係令人有點迷茫, PN唔收K1預收?

係呀...
早排先好似見到有BK媽媽講過呢件事...
預先取錄K1...
真係難明白佢既目的...
好難明白...
你IN我果陣覺得我唔係你PN既FIRST CHOICE...
又何以見得我係你既K1 FIRST CHOICE?
我都有同姑奶講過呢個問題...
佢居然冷笑= =

原帖由 tc78 於 11-11-22 12:52 發表
may I join in to discuss 根德園?

好呀...
一陣LUNCH TIME返我忙完DISCUSS根德園好嗎~~^^"?
THANKS~

cat8141210, can you PM me also? thx

GOOD!!  enjoy your lunch, 一陣再傾 !

原帖由 cat8141210 於 11-11-22 13:08 發表

好呀...
一陣LUNCH TIME返我忙完DISCUSS根德園好嗎~~^^"?
THANKS~

Cud u pm me as well ? Thank !!
原帖由 cat8141210 於 11-11-22 13:05 發表

CHOCOLATEFREE,PM左你啦,PLEASE CHECK...

Can you pm me as well ? Thanks a lot !

原帖由 cat8141210 於 11-11-22 13:08 發表

好呀...
THANKS~
‹ 上一主題|下一主題