用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 蒙特竣利教材
樓主: cm93002
go

蒙特竣利教材 [複製鏈接]

Re: 蒙特竣利教材

你不如同佢MSN
佢EMAIL 係  [email protected]
佢用簡體字

我用中國銀行(香港)滙款去佢中國銀 行(中國)既戶口 手績費HK$160
[quote]
浚媽媽 寫道:
kp061078,jojob,
睇完個網,好多

好野一定益大家
kp061078 寫道:
jojob,
哈哈,你係到分享我地的成果呀!!

初步我想買:

砂纸字母板MA0115 (用触覺去write)

插座圆柱体MA0001 (lee个係蒙書中常提及的教具, 必買!)
進進豬, 06年1月6日,來到我們的懷抱 :-P

浚媽媽 寫道:

質素唔錯呀!!

好似我朋友咁講  我地買左好多 若果唔係 都唔會over 5k啦

有關MONTESSORI教材, 我訂了
MA0001        插座圆柱体
MA0004        彩色圓柱
MA0004        彩色圆柱
MA0005        彩色圓柱投影片
MA0006        棕色梯
MA0007        棕色梯投影卡
MA0008        粉红塔
MA0009        粉红塔投影卡
MA0019        重量板
MA0024        二项式
MA0025        三项式
MA0030        神秘袋
MA0035        壓覺筒
MA0055        分数小人
MA0056        分数小人对应卡
MA0096        彩色小数棒
MA0097        几何图形板
MA0098        算術尺
MA0100        算术天平组
MA0101        十進位組
MA0189        衣饰及衣饰架
MA0058        乘除法板
加減法板
重有其他 忘記了  

我想搭單買多幾樣野喎               

卡通驴跳跳马MS0002 $45
世界地图        MR0054         $26
大七巧板        MR0130         $5
多变形几何大套餐(蒙氏14件套)MR0023         $85
技巧板智能积木MR0082        $8
推车积木        MR0164         $47
串串珠        MR0976         $14.5
30粒串珠MR0123        $21
合共                $252
[quote]
浚媽媽 寫道:
zitaeric,cm93002,
剛問

jojob,

你買左好多喎...
想問啲木既边磨得滑唔滑?
咁買左既玩具占幾大地方 ?

jojob,
講到我又有小小想搭單買..等我睇下先..
不過咁多人一齊訂...取貨怎安排呢?

happy小米,
蒙特梳利的教具的木邊好滑..可以放心.其實佢地的教具都唔係好大.

hi all,
如果方便既話我都想搭單買:
1. 舀物組MA0198  $36
2. 蒙特梭利VCD教學光盤MA0202  $140
3. 學開鎖闆MA0193  $203
4. 手眼直協調螺絲組MA0037  $96
5. 卡通驢跳跳馬MS0002  $45
5. 砂紙字母闆MA0115  $101

Total: $621

comfirm 的話 pls pm me!

jojob,
我初時e-mail比佢,佢話只睇到亂碼,即使轉咗簡體e-mail都唔得.最後我用附件形式send比佢,終於溝通到啦!唔該哂!

質素唔錯 唔會有木刺 都唔會話摸佢會甩色
當然 所有木玩具用得耐係會有磨損既

我買咁多玩具 除左個 衣饰及衣饰架 好大件之外 其他都唔係好左地方, 我用左一個大膠箱 同埋兩個書柜桶去放依D木玩具
Happy小米 寫道:
jojob,

你買左好多喎...
想問啲木既边磨得滑唔滑?
咁買左既玩具占幾大地方 ?

我覺得叫夢圓圓果邊分開單去PACK箱
跟住一齊約埋去拎貨

又或者

問下夢圓圓果邊 可唔可以分開一單取貨 ?
kp061078 寫道:
jojob,
講到我又有小小想搭單買..等我睇下先..
不過咁多人一齊訂...取貨怎安排呢?

OIC..我又冇同過佢EMAIL  因為MSN最快回覆 最方便
浚媽媽 寫道:
jojob,
我初時e-mail比佢,佢話只睇到亂碼,即使轉咗簡體e-mail都唔得.最後我用附件形式send比佢,終於溝通到啦!唔該哂!

JojoB,
我唔識MSN呀
不過佢哋都好快覆EMAIL!

To all有興趣訂夢圓圓的朋友,
夢圓圓話可以一同落訂,over $5000免運費,然後各自匯款或一同匯款過去都得.(我諗大家可以選擇一同匯款或各自匯款),但匯款手續費都幾貴,如果一同匯款,就可以大家一齊分擔手續費.另,想請問有無人有大陸戶口?如果有,就方便d
取貨方面,佢哋可以幫我哋分箱,然後各自取貨
不如大家再比下意見,如果大家夾夠$5000,我哋就可以一齊訂啦!
不如大家報下名呀!講下大約會訂多少金額,想各自匯款或一同匯款?

JojoB 寫道:
OIC..我又冇同過佢EMAIL  因為MSN最快回覆 最方便

報名:
JOJOB   $252  一齊滙款  各自取貨

報名:
JOJOB $252 一齊滙款 各自取貨
Happy小米 約 $1,000 一齊滙款 各自取貨

Hi 浚媽媽,

我都想join,幾時係Deadline呀?
請給我多點時間揀下啦!
我想一同匯款及各自取貨,等埋我呀!
謝謝!

Num Num

我都想join埋一齊買呀 ~~
但我未確定個 shopping list,
但至少都幾百
我報左名先

報名:
JOJOB          $252      一齊滙款 各自取貨
Happy小米 約 $1,000   一齊滙款 各自取貨
MashiMaro    至少幾百  一齊滙款 各自取貨

報名:
MashiMaro 至少幾百 一齊滙款 各自取貨
Jinis $621 一齊滙款 各自取貨

報名: