用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 訓不著!明天放榜
樓主: kiukiuleung
go

訓不著!明天放榜 [複製鏈接]

Re: 訓不著!明天放榜

charmaine_1, 晴b 媽...

你心情亂就更吾知放係邊....冷靜d 慢慢諗下係邊...
聽日仲有一日可以搵, 吾好咁緊張啦 :wink:

晴B媽

都係個句, 順天意, 唔好怪自己喇

有時愈小心存放, 愈唔知放邊, 會唔會放左係高處, 怕阿女攪呀?

晴B媽

唔好咁啦,我地都明白你e+既心情,
一日未睇結果一日都未知得唔得架

晴B媽 寫道:
阿囡,

如果你明天派不到理想學校, 又因為你阿媽我唔見左張選校表, 令你無得叩門, 真係好對唔住你........

媽媽字

現在揀嗰間都唔知好唔好!我都係小二才轉學,不用喊!

醒目開學勳章

我係80區,甲部同乙部本校都寫80xx
點知甲,乙都寫錯81xx

iloveyoub4 寫道:
charmaine_1

係o米錯得好離譜果隻
如果錯左果間學校都ok既話就讀住先,
等p2果時再同小朋友try下插班囉

[quote]
charmaine_1 寫道:
我都唔知點算好        填錯哂         
no錯哂.越緊張就越錯    我嬲我自己 我可以點         
[/quote]
@0@''亞女最愛食雞肶@@

charmaine_1

其實d細路咩都唔知架,
由得佢讀住先,來年用實力去插班

我今日以抱住亞女,講對唔住呀     
叩門信我都無      點叩門[quote]
晴B媽 寫道:
阿囡,

如果你明天派不到理想學校, 又因為你阿媽我唔見左張選校表, 令你無得叩門, 真係好對唔住你........

媽媽字
[/quote]

咪嚇親女女呀, 小朋友無所謂架, 讀邊間都咁開心, 係我地d媽咪緊張咋, 我就好緊張, 但我仔仔就一d野都無, 我老公又係唔緊張既

一式一樣,只有自已最緊張,嗰老公采你都儍!訓到死朱

charmaine_1

我明啦,
直情連區號都錯左   

咁.........................
真係唔知會點派wor

[quote]
charmaine_1

係o米錯得好離譜果隻

[quote]
[/quote][/quote]

行雷,嗰天要下雨'收衫,希望明天不要下雨,難為了媽媽

你地知唔知依家好夜!唔好擔心定D!或者明天個個派到心儀小學啦!早些休息才有精神應付意料中事/意料之外...........我都擔心但亦要保重呀各位媽咪!為明天加油!到時再話箇中心情。

kiukiuleung

我呢邊都有呀,咁聽日o米要攞姐

kiukiuleung 寫道:
行雷,嗰天要下雨'收衫,希望明天不要下雨,難為了媽媽

唔知晴b媽搵唔搵到呢

吓..
1月交表嗰陣好似有人幫你check check先收表架喎!
不過唔發生都發生咗...一係遲下再插班啦... :-|
charmaine_1

我明啦,
直情連區號都錯左   

咁.........................
真係唔知會點派wor

[quote]
             [quote]
charmaine_1

係o米錯得好離譜果隻

[quote]
[/quote][/quote][/quote]

你話几得意,我哋不相識可以係這個環境大家互吐心聲,講出女人之苦

witsang

一齊加油         

witsang 寫道:
你地知唔知依家好夜!唔好擔心定D!或者明天個個派到心儀小學啦!早些休息才有精神應付意料中事/意料之外...........我都擔心但亦要保重呀各位媽咪!為明天加油!到時再話箇中心情。

醒目開學勳章

我咁都錯      我想"星"自己兩巴        點死我會好過D         
@0@''亞女最愛食雞肶@@

kiukiuleung

唉,我由上年11月開始講到e+架啦
c未   

kiukiuleung 寫道:
你話几得意,我哋不相識可以係這個環境大家互吐心聲,講出女人之苦

各位好呀!我都訓唔到啊!眼光光,好緊張!   

charmaine_1

又唔洗咁激,唔錯都錯左了,
明天睇完結果如真係好羞既話,
可以試下去d無咁熱門既學校叩門,
我諗應該得

我咁都錯      我想"星"自己兩巴        點死我會好過D         
‹ 上一主題|下一主題