用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 想問潛水連身衣或保暖衣比較暖呢?
樓主: linwailin
go

想問潛水連身衣或保暖衣比較暖呢? [複製鏈接]

Re: 想問潛水連身衣或保暖衣比較暖呢?

appleyuen
aeroskin是保暖衣的牌子名。

What is GJS?
yuetmama 寫道:
I bought a long sleeved top after discount at $450 in Yaumati/Jordon (somewhere near GJS).

[quote]
appleyuen 寫道:
yuetmama
thanks   
咁邊樹有得買& how much [quote]
aeroskin是牌子名, made in USA.

[quote]
我想請教各位 aeroskin是牌子名 or meaning保暖衣呀
[/quote][/quote][/quote]

醒目開學勳章

Oic      Is it black colour
I bought a long sleeved top after discount at $450 in Yaumati/Jordon (somewhere near GJS).

[quote]
yuetmama
thanks   
咁邊樹有得買& how much [quote]
aeroskin是牌子名, made in USA.

[quote]
我想請教各位 aeroskin是牌子名 or meaning保暖衣呀
[/quote][/quote][/quote]
我所愛既權權要結婚了

醒目開學勳章

linwailin
Thanks     
我所愛既權權要結婚了

[quote]
linwailin 寫道:
比比
我是在佐敦道買aeroskin保暖衣的,那時我說是BK的媽咪介紹所以有discount,原本500元折

比比
aeroskin有抓毛但不是好厚身,所以我唔知夠唔夠Goma和Tyr暖,昨天買的時候有7折,(3碼)原價380元,現在266元,他們說所有物品在這星期內都會有折扣。

sorry, should be DGJS.

[quote]
bgirl2 寫道:
What is GJS?
[quote]

[quote]

yuetmama
Thx
另外是不是對Sales講話係bk會員就有折扣?

剛剛打電話比教練問佢以我囝囝體質應該點著,囝囝家陣著開tyr連身保溫衣(短袖短褲來),佢話只需加件貼身既防晒衣就可以(短或長袖都可以),但一定要貼身,己經做到雙重保溫喎。

我都有問使唔使買aeroskin既比囝囝,佢話其我囝囝己經識游自由式,佢一落水可以有足夠既活動量使身體發熱,同埋小朋友又大得好快,所以唔需要買到aeroskin。佢話最重要落水前同后都比一些熱飲囝囝,一上水就比條大毛巾佢包住身體就無問題。

同想提下大家,你地如果真係買任何保溫衣,試size時一定要貼身,如果唔係跟本做唔到保溫既效果。

以上意見係以囝囝體質來問教練意見咋,我都唔知岩唔岩。
我係Dong Dong,我家姐係Ding Ding

醒目開學勳章 王國長老

linwailin
我又無比較過tyr同goma.....
不過如果料太厚, 怕佢太浮wor, 咁怕唔怕游得太輕鬆

Hi,tommythumb
你好嗎!你重記唔記得我,其實係你介紹我去這間買的,多謝你我才識去買這件保暖衣,我在六月買的時候確實是要500元,但他們就給了折扣我只是315元。單據我還keep住。

醒目開學勳章 王國長老

比比
係呀, 教練話我女女件背心太鬆(背後條魔術貼仲有位索), 唔暖呀, 要買細d
但係我買既時候, 試過細一個碼, 要縮肚腩至拉到拉鍊啊......   

你好嗎!你重記唔記得我,其實係你介紹我去這間買的,多謝你我才識去買這件保暖衣,我在六月買的時候確實是要500元,但他們就給了折扣我只是315元。單據我還keep住。

Sorry, 我唔記得囉。   

咁犀利,仲 keep 住張單。

咁我要去買番 d 野,拉番勻 d

不過,我主要

bgirl2,

you better ask linwailin lar.

Charlotte_mom
咁我覺得aeroskin游就冇問題,一點也不會浮,都ok,但短袖衣的拉鍊很短,濕水後比較難除,長袖衣的拉錬在前面就方很多。所以諗緊買唔買,

bgirl2
其實他們這星期做緊7折,我昨天買的時候唔記得問他們係bk會員會不會再有折,我記得對上一次買都有折然後說是bk會員他便再給折扣,所以就收了我315元,如果你去買,記得問吓他們,可能會再平啲!

tommythumb
咁又係,最好打電話問清楚有才去買,如果唔係真係正如你講蝕埋。

醒目開學勳章

linwailin,

我都想買件比阿仔,請問佐敦間舖exactly既地址喺邊呢?

linwailin,

Sorry ar...perhaps miss your message   may I know if the $315 潛水衣 is vest, short sleeve or long sleeve ar? I want to buy one for my boy. Do you mind to let me have the phone no. of the shop?  Thanks.

I just want to check if it is the same as my girl's one ($4xx 2 yrs ago), black long sleeve top.   

yuetmama  & peachtea
315元是短袖高領有少少抓毛在裏面的保暖衣,但不是潛水衣,長袖就唔知幾多錢,你可以先打電話問清楚,
地址 九龍佐敦志和街13號地下(佐敦地鐵B2出口,出了地鐵後直行轉左,便是志和街)
電話 27719195
‹ 上一主題|下一主題