用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有冇華富救世軍幼兒園的家長, 做個朋友 ...
樓主: bshirley
go

有冇華富救世軍幼兒園的家長, 做個朋友 [複製鏈接]

Re: 有冇華富救世軍幼兒園的家長, 做個朋友

any mum will join the fun day on this Saturday???

Time is from 2-4pm??

bshirley

Yes, We will be there. :wink:

今日去同曦曦辦左入學手續同度左校服啦!

想問下大家:
我有個朋友話佢個小朋友(兩歲多)自從返左學之後就從同學身上學左好多壞習慣返黎,佢話同老師同學校無關,可能係個d同學仔的屋企比較疏忽d小朋友, 所以d小朋友比較naughty d, 所以叫我在曦曦返學後要多d留意同小心, 唔知你地d小朋友有無咁情況呢?

Mei
Don't worry too much, this happened every school anytime anywhere. So far Rachel had not learnt any bad habit from her classmate except climbing up the sofa.

Mei 寫道:
今日去同曦曦辦左入學手續同度左校服啦!

想問下大家:
我有個朋友話佢個小朋友(兩歲多)自從返左學之後就從同學身上學左好多壞習慣返黎,佢話同老師同學校無關,可能係個d同學仔的屋企比較疏忽d小朋友, 所以d小朋友比較naughty d, 所以叫我在曦曦返學後要多d留意同小心, 唔知你地d小朋友有無咁情況呢?

唉! 我隻女咪學識咗...
"neung"地 同 尖叫囉!
我相信...好媽有好B! 餵人奶, 收身快, 效益大!
該用戶已被刪除

唔好意思呀! 子健媽,
我無 download 呀 !
該用戶已被刪除

各位媽媽,

恭喜發財, 開工大吉!
初九記得穿華服啊!

Today weather is too hot to wear 華服..... my son is very 大汗.

bshirley

師奶仔 寫道:
各位媽媽,

恭喜發財, 開工大吉!
初九記得穿華服啊!
該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

係呀, 子健媽!
子健送咗隻粉紅色手錶比星澄,
多謝哂你!

子健媽媽

No lar.. we went to Jarkata(indonesia) during CNY. I didn't sed the watch from Rachel, maybe I'll ask her tonight about it.

Yes, I am looking forward to see those photos.
該用戶已被刪除

Jarkata
Not a place for children. But because my brother is working there, so we had a family re-union there. Of course because of bigger house, private garden and swimming pool, Rachel enjoyed it very much. But for adults like us would be quite boring.

You will have to prepare a lot of toys for kids to travel by air and of course I bring her favourite toy "Barney". Because mine is a special fare therefor no further discount for Rachel's ticket.

各位媽媽:
呀女都成兩歲半,塊面仲成日爆拆 -- 有無d好cream介紹呀???
以為只有初生B先係咁, 你地的小朋友會唔會咁架??? 我好想知究竟邊隻cream得.
Aqueous Cream, 施巴5.5, QV cream, Mustela, Johnson, 花士苓......都試過晒, 完全唔掂.尋日佢仲不斷用手抓, 唔知係唔係痕. 心都痛.
其實我用雙妹嘜就好得,都個個都叫我唔好再用, 因為有慮固醇. 而家都唔知有咩辦法.
你地有無好建議???等我可以參考下

Using 凡士林 only.....quite good....try it.

bshirley

N1曾先生今日轉咗新Look,
電咗個新髮呀!
大家有冇見到啊!
好... 潮... 呀!

Did not have the chance to see her new hair look. But heard from my maid that it is curly. :
‹ 上一主題|下一主題