用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港創價幼稚園 創價 2006 K1 ~~ PART 4
樓主: Oscar媽
go

創價 2006 K1 ~~ PART 4 [複製鏈接]

醒目開學勳章

Re: 創價 2006 K1 ~~ PART 4

liwoodma,KaiHinMaMa

嗰次聽完講座幫個義工家長做左個訪問...
所以你地咪係校報見到我..   

醒目開學勳章

各位靚媽..

[size=x-large]暑假搞節目

我囝囝將會係2007 年9月入讀創價k.1 下午班, 請問有冇住响竹園村/黃大仙區呢?
想知道校巴返學校同回程嘅時間、要幾耐呢?
唔該!  

小王子popo

我住新蒲崗搭9號車, 我知道呢架車係觀塘線, 唔知竹園村係咪都係同一架車, 你要問下學校.

HI 大家好!

醒目開學勳章

HI All

暑假搞節目有冇好提議呀!!

charleeowen
翁綽妮是下午班第三組的小熊組的。大家好!

醒目開學勳章

上午

第一組
1/ 黃家聰 (Oscar媽) Jan 2003 紅蘿蔔組
2/ 梁文皓 (angelsingsing) Aug 2003 紅蘿蔔組
3/ 陳倩賢 (SYC2003) JUN 2003 紅蘿蔔組
4/ 廖顥雅 (mimi) July 2003 紅蘿蔔組
5/ 黃伊琳 (sallybaby) AUG 2003 蕃茄組
6/ 岑家逸 ( 陳車厘 ) OCT 2003 蕃茄組
7/ 屈希潼 ( WATHT ) OCT 2003 粟米組
8/ 莊子韻 (chongtszwan) FEB 2003 粟米組
9/ 關凱婷 (ladybird) 粟米組
10/何晋毅(OcsarHo) 粟米組

第二組
1/ 湯持正 (boosko) september 2003 提子組
2/ 簡華軒 (matthewkan) july 2003
3/ 黃丞佑 (ophelia) november 2003 蘋果組
4/ 何枰雋 (mayleung) Apr 2003 蘋果組
5/ 梁詠斯 (CC媽咪) MAR 2003 蘋果組

第三組
1/ 鮑禮桓(liwoodma) Dec 2003 小熊組
2/ 陳書豪(yan513) Apr-03 大象組

下午
第一組
1/ 楊其謙 Oscar (msnicoleng) Jul 03 Corn group
2/ 沈銳恆 (billysim) 蕃茄組
3/ 佘卓盈 (hanshing)
4/ 羅凱庭 (TingTing55) 粟米組
5/ 伍晉樂 (b_B) 蕃茄組
6/ 陳灝康 (candy9996) 紅蘿蔔組

第二組
1/ 譚蔚莊 (weima)Sept 2003 香蕉組
2/ 蔡善晴 (windyma) 香蕉組
3/ 陳科諺 (ForYinMaMe) July 2003 香蕉組
4/ 張紫晴 (koyelle)
5/ 張福航 (Bobob) Apr 2003 提子組
6/ 樊摯牽 PAL(formula0106) 06 JAN 2003 蘋果組
7/ 陳思捷 (RYTS) Sept 2003 蘋果組
8/ 吳綺靜 (靜精媽咪) Aug 2003 香蕉組
9/ 玲玲 (LLYY) 提子組
10/陳子柔 July 2003 蘋果組

第三組
1/ 陳俊滐 (jessieoh) Jul 03
2/ 陳樂軒 ( pony see) JUL03 大象組
3/ 洪啟軒 (KaiHinMaMa) Sep 03 白兔組
4/ 鄭啟熙 (Meson) Aug 03 白兔組
5/ 劉思俊 - Anson(yan315) Oct 03 小熊組
6/ 蔡恩諾 (kiwi_may) SEPT 2003
7/ 陳啟泓 (miumiuchan) FEB 2003
8/ 梁洛遙 (YoYo Leung) May 2003 大象組
9/ 翁綽妮 (charleeowen) 小熊組

KaiHinMaMa,

Thanks!  

醒目開學勳章

Good Morning All !!

我想暑假同 d 小朋友搞節目..
有冇媽咪有興趣同提議呀!!

你好....
charleeowen 寫道:
charleeowen
翁綽妮是下午班第三組的小熊組的。大家好!

滐滐昨日話比我聽見到"溏心風暴", 原來佢等校車的時候見到細契呀~  

醒目開學勳章

jessieoh

係呀!!

liwoodma,

我係阻住你截小巴果個.

持正 (Booska),03年9月25日在媽媽個肚腩飛出o黎, 所以我都有個肚腩仔,但又係排骨仔持靜 (Boosko),06年9月23日今次差d係的士出世呀-我係一個全媽媽奶BB  生日會 & 2005日本之旅

Boosko

我知...其實我認得你個樣, 不過唔識配番你個名, 我下次識ga la....

咁搞笑?!      

jessieoh 寫道:
滐滐昨日話比我聽見到"溏心風暴", 原來佢等校車的時候見到細契呀~  

細契可能去"唐記海鮮酒家"巡視業務

其實電視映果間"唐記海鮮酒家"係"鴻星"嚟架, 果度成日有好多tvb的藝員食lunch架~

hello,大家好!

唔記得話比大家聽,我係2003年9月出世架。

今天綽妮在沖涼時唱歌,好似係有關幫爸爸按摩的,不知是不是繼「媽媽我愛妳」之後的父親節歌呢。唔知有沒有家長知道歌詞可以分享下呢?
‹ 上一主題|下一主題