用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港創價幼稚園 小王子小公主升高班啦!!
樓主: Oscar媽
go

小王子小公主升高班啦!! [複製鏈接]

我都覺得幾深, 我仲和軒軒爸爸講: 你睇下k3下學期就要做英文閱讀理解
不過我相信他們自己有能力和辦法做得到的

原帖由 mimicheng 於 08-9-9 15:16 發表

多口問題昨天張英文工作紙,本人覺得深,要去自己寫句子,我個仔唔識,叫我教去寫

原帖由 candy9996 於 08-9-9 16:24 發表

jessie,
係呀:D 我pm比你

jessie,
check pm
Charles Chan

醒目開學勳章

OSCAR  31/8 係馬灣影左輯戶外相

oscar 戶外相 click here

原帖由 Oscar媽 於 08-9-9 16:55 發表
OSCAR  31/8 係馬灣影左輯戶外相

OSCAR
剛剛睇完,我喜歡家聰飲可樂嗰輯,家聰e加個面形係唔係尖咗d呀!

醒目開學勳章

佢一向都尖架!!

原帖由 mimicheng 於 08-9-9 17:10 發表

OSCAR
剛剛睇完,我喜歡家聰飲可樂嗰輯,家聰e加個面形係唔係尖咗d呀!

軒軒和康康唔係同一組tim

原帖由 candy9996 於 08-9-9 16:17 發表

Mandy,
康康星期六3:00第七組呀,
我去唔到創價同英華,爸爸帶康康去英華,我同jessie去培僑,
我諗9月13日係最忙嘅一日,早上去拔萃小學,跟住帶康康去學體操,再去英華,培僑,分唔到身去創價 tim he....he... ...

醒目開學勳章

candy, jessie

我星期六都會去培僑呀!!
我們約埋一齊去呀!!

candy,
收到 D 月餅啦,多謝哂!返到屋企即刻同柏熙品嘗,
好味呀!!!! 不太油....剛剛好!
想問是否明天真的不用帶月餅?

咁驚

原帖由 jessieoh 於 08-9-9 16:18 發表
KaiHinMaMa

我昨日下午六時多係樓下見到2個女仔, 唔知邊間中學的, 着藍色校裙, 担住口煙 , 真係想影佢地相, send比佢地校長呀, 好心佢地着住校服就唔好咁啦…….  ...

原帖由 msnicoleng 於 08-9-9 12:19 發表
其實我又覺得, 人地唔會無端端打人, 一定有佢既理由, 只不過係咩理由都好, 係唔應該打人.............衰仔包, 一定有他的不對在先............可能係行得快得濟 (他自己說後面d 人都行得好快), 所以佢又行得快, 所以 ...

nicole :
唔好咁話謙謙啦! 佢而家日日都好主動同我打招呼say hello ,放學在校車見到我都會同我say goodbye 佢真係好乖,有啲小朋友真係好野蠻同好惡死,所以唔一定關謙謙事嘅.
孩子是未來的寶貝,母親是幸福的大地,是太陽,
照耀着我們的未來.

原帖由 msnicoleng 於 08-9-9 14:29 發表
其實我見到打呀仔果位小朋友, 我們下樓梯時, 呀仔見到佢, 指比我睇

呀仔話 : 就係果個打我囉, 我地唔好行咁快.....

唔好行咁快?!  可能驚左佢

...

謙謙真可憐, 如果係我實行快兩步比個小朋友見到我, 睇下佢咩野反應都好.

原帖由 jessieoh 於 08-9-9 16:18 發表
KaiHinMaMa

我昨日下午六時多係樓下見到2個女仔, 唔知邊間中學的, 着藍色校裙, 担住口煙 , 真係想影佢地相, send比佢地校長呀, 好心佢地着住校服就唔好咁啦…….  ...

jessieoh:
担住支煙不特止,人仔細細就己經喺街攬到一舊舊,真係冇眼睇.
照耀着我們的未來.

Candy  :
俊翹一落車就已經比啲月餅我,咁就更係回家第一件事係急不及待要食啦,真係幾好味喎!,多謝晒! Tony 辛苦哂!

照耀着我們的未來.

明天second round in後去澳門玩, 真開心 (因為有錢攞)

星期六in 既, 要加油呀, 其實集結了其他人回應, D 問題其實好簡單, K2教果D 架咋, 唔會問你6+5........放心放心...................

不過, 當所有人都識答時, 就真係主要睇in時表現了.............但係唔知咩準則

candy,

現在先問要月餅, 會唔會太遲呀:loveliness:

原帖由 angel510 於 08-9-9 18:33 發表
Candy  :
俊翹一落車就已經比啲月餅我,咁就更係回家第一件事係急不及待要食啦,真係幾好味喎!,多謝晒! Tony 辛苦哂!

原帖由 msnicoleng 於 08-9-9 23:22 發表
明天second round in後去澳門玩, 真開心 (因為有錢攞)

星期六in 既, 要加油呀, 其實集結了其他人回應, D 問題其實好簡單, K2教果D 架咋, 唔會問你6+5........放心放心...................

不過, 當所有人 ...

le就好啦, 有得玩,有得食仲有 ling, 真係羨慕c人.

如果明天in 足半個鐘, 我請你食英記早餐丫...........

但係可惜............我朋友話只係in 了10分鐘, 只能請你飲杯奶茶............

原帖由 billysim 於 08-9-9 23:51 發表

le就好啦, 有得玩,有得食仲有 ling, 真係羨慕c人.

入到果d學校就該煨囉
原帖由 angel510 於 08-9-9 18:25 發表

jessieoh:
担住支煙不特止,人仔細細就己經喺街攬到一舊舊,真係冇眼睇.

醒目開學勳章

JESSIE, CANDY

pls check pm

醒目開學勳章

再 post 多次 oscar 新影的一輯戶外相

‹ 上一主題|下一主題