用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 荃灣浸信會幼稚園 (新舊生家長) 入黎 CHAT 下啦 !!! ...
樓主: tramtram
go

荃灣浸信會幼稚園 (新舊生家長) 入黎 CHAT 下啦 !!! [複製鏈接]

哈哈...佢未睇過海底奇兵架

佢想分享小丑魚,但係又唔想比人摸佢最鍾意既毛毛公仔,都幾矛盾...

咁要買隻喇,值得買,好好睇。

原帖由 dorischung 於 09-1-6 16:26 發表
只要可以抱住自己個小寶貝,世上其他甚麼事也不再重要!

原帖由 Eric-papa 於 09-1-6 16:34 發表
咁要買隻喇,值得買,好好睇。

我想買比佢睇,但又怕佢顛顛地,日日話要睇。

唔比摸好難攪喎.....  
小朋友一見公仔咁得意實失控
原帖由 dorischung 於 09-1-6 16:26 發表

佢想分享小丑魚,但係又唔想比人摸佢最鍾意既毛毛公仔,都幾矛盾...

我個女都係顛顛地中意果套戲真係可以日日睇.

原帖由 dorischung 於 09-1-6 16:47 發表

我想買比佢睇,但又怕佢顛顛地,日日話要睇。

原帖由 tramtram 於 09-1-6 18:11 發表
唔比摸好難攪喎.....  
小朋友一見公仔咁得意實失控  

係呀,都唔知佢想點,又要分享又唔捨得,前幾天佢攞左幾隻膠公仔(海底奇兵)出黎,話代替毛毛公仔,咁咪可以解決...

原帖由 tramtram 於 09-1-6 18:12 發表

所以我無比佢睇

tt,

十日冇見, 又冇通電話, "硬"係掛住掛住咁, 最近如何呀 ??? 星期日瞓晏咗呀 ???  ha ha....我有時都好想瞓晏啲o家...
今朝睇 yahoo news 話小一派到首三志願, 今年會創新低呀, 你都好吖, 唔使擔心, 我同 eric-papa 就騰騰振o拿.... eric-papa, 大家都要禱告呀!!!!
tt, Chines New Year  去邊到玩呀 ???

sarali

原帖由 tramtram 於 09-1-6 18:12 發表

唔怕、唔怕,有信心、有信心,天父一定有好安排。
荃浸出品,必屬佳品

原帖由 sarali 於 09-1-7 08:57 發表
tt,

十日冇見, 又冇通電話, "硬"係掛住掛住咁, 最近如何呀 ??? 星期日瞓晏咗呀 ???  ha ha....我有時都好想瞓晏啲o家...
今朝睇 yahoo news 話小一派到首三志願, 今年會創新低呀, 你都好吖, 唔使擔心, 我同 eric-pa ...

22222 有創意

原帖由 dorischung 於 09-1-6 22:01 發表

係呀,都唔知佢想點,又要分享又唔捨得,前幾天佢攞左幾隻膠公仔(海底奇兵)出黎,話代替毛毛公仔,咁咪可以解決...

最近咪攪緊工人單野 LAW, 而家叫做搵左個新工人, 等佢過來, 我估5月左右, 希望順利, 詳細見面再傾

上個禮拜我見凍凍地都無返主日學, 琴晚又話今個禮拜日又跌到10 度, 我同囡囡講太凍的話可能返唔到, 佢話唔得喎, 2次無返就無禮物, 有時諗下返主日學係對小朋友好, 我自已都堅持唔定 反為要囡囡提點
所以小朋友真係要由細開始返好D.

唔好太擔心啦, 公佈都係一個數字, 實際都係靠 LUCKY,
睇妳填表次序都好岩, 要做都做齊 (我記得欠妳樣野, 我從例都問下主人家, 我知佢一定無問題, 盡快比 E-MAIL).

願主保守K3同學仔一擊即中.

原帖由 sarali 於 09-1-7 08:57 發表
tt,

今朝睇 yahoo news 話小一派到首三志願, 今年會創新低呀, 你都好吖, 唔使擔心, 我同 eric-pa ...

各位

想問吓有冇英文班介紹?

原帖由 tramtram 於 09-1-7 11:26 發表
最近咪攪緊工人單野 LAW, 而家叫做搵左個新工人, 等佢過來, 我估5月左右, 希望順利, 詳細見面再傾

上個禮拜我見凍凍地都無返主日學, 琴晚又話今個禮拜日又跌到10 度, 我同囡囡講太凍的話可能返唔到, 佢話 ...
Putting all your troubles on him, for he takes care of you. (Peter I 5:7)

海x 有好多喎,有d 重係外國人教,我唔鍾意星期六/日上堂,所以無報。

原帖由 Mrswong1998 於 09-1-7 14:27 發表
各位

想問吓有冇英文班介紹?

eric-papa

係咩 真係唔知! 請問係第幾座?

原帖由 Eric-papa 於 09-1-7 14:36 發表
海x 有好多喎,有d 重係外國人教,我唔鍾意星期六/日上堂,所以無報。
Putting all your troubles on him, for he takes care of you. (Peter I 5:7)

我都係近近地係愉城, 遲D想試下單對單.

妳想比寶貝學什麼呀 ?

原帖由 Mrswong1998 於 09-1-7 14:27 發表
各位

想問吓有冇英文班介紹?

响 柯x全醫生 嗰層

第一座平台都有

原帖由 Mrswong1998 於 09-1-7 14:58 發表
eric-papa

係咩 真係唔知! 請問係第幾座?

呀女, 分享完 UNO 老師叫暫時放係課室比小朋友一齊玩, 真高興

tramtram

孖B而家已經在STEP AXXXX 上緊英文班, 不過想轉所以問吓有冇其他好介紹.

原帖由 tramtram 於 09-1-7 15:50 發表
我都係近近地係愉城, 遲D想試下單對單.

妳想比寶貝學什麼呀 ?

eric-papa

thanks!

原帖由 Eric-papa 於 09-1-7 16:03 發表
响 柯x全醫生 嗰層

第一座平台都有

我囡囡係隔離上併音班 .... 就黎完啦, 有少少後悔, 因小學都有併音學, 不過, 頭都洗濕晒, 無計.
原帖由 Mrswong1998 於 09-1-7 16:20 發表
tramtram

孖B而家已經在STEP AXXXX 上緊英文班, 不過想轉所以問吓有冇其他好介紹.
‹ 上一主題|下一主題