用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 根德園幼稚園 K1L Kent Road (pm) Class
樓主: sfong1218
go

K1L Kent Road (pm) Class [複製鏈接]

原帖由 AudreyMan 於 08-12-11 22:16 發表
Hi ! K1L mami,

我係K1I ' Audrey ' mami , 我喺k1I 攪緊個X'MAS PARTY , 睇吓你哋有冇興趣Join, because 有個朋友仔  "詠欣"也是k1L都join 咗, 可以一齐玩,

{沙田mc Donald 聖誕狂歡大派對
$40- (包括一款開心樂 ...

Dear Audrey mami,

I live in Sha Tin, I want to join, two adult and one
child.

Thanks

醒目開學勳章

原帖由 Flora19 於 08-12-12 01:04 發表

我有小朋友的名(同音):
黃暄婷, 唐夏圍, 蕭博楠, 盧建王 Ocean, 黃紀瑜, 陳葉宇, 莊希韻, 麥正軒 Barry, 林展和, 曾紀文, 劉欣恫 Zita, 趙嘉慧, 彭浩欣, 戚康文,區作婷, 劉卓銘, 湯欣晴, 彭俊彥, 胡志彥, 陳威橋,  ...
你囡囡好叻,講到咁多名.

原帖由 Flora19 於 08-12-12 01:04 發表

我有小朋友的名(同音):
黃暄婷, 唐夏圍, 蕭博楠, 盧建王 Ocean, 黃紀瑜, 陳葉宇, 莊希韻, 麥正軒 Barry, 林展和, 曾紀文, 劉欣恫 Zita, 趙嘉慧, 彭浩欣, 戚康文,區作婷, 劉卓銘, 湯欣晴, 彭俊彥, 胡志彥, 陳威橋,  ...

真係好叻喎...!!

泳欣媽咪,

我係展禾媽咪呀,真係估唔到會係網上相遇。次次見到你我都係掛會 "gup"阿囝,都無時間同你傾添。

多謝參加! I will send U the final confirmation later!

原帖由 fgult 於 08-12-12 08:41 發表

I live in Sha Tin, I want to join, two adult and one
child.

Thanks

貢獻勳章

嘩,真係好野喎!

亞仔平時就個個都話唔記得,而家講晒D名比佢聽,佢又話到比我知邊個係邊一組,真係唔知真定假 !!!

Barry 叫麥正騫

AnyBody?

mc Donald 聖誕狂歡大派對
地點: 沙田希爾敦中心
日期: 19/12
時間: 6:00 - 7:30

參加同學:
----------------
Audrey 1大1小 ( k1I )
天胤 1大1小1B ( k1I )
竣皓 1大1小 ( k1I )
泳欣 1大1小 (K1L )
fgult  2大1小 (K1L )
子竣  1大1小 ( k1I )
竣軒  2大1小 (K1I)

原帖由 Vickee 於 08-12-8 11:26 發表
Dear all of KIL mama,

小兒嘉熙誠意邀請各位K1L小朋友和家長, 在1月4日下午3:30會在九龍城廣埸McDonald開生日會, 你們有空來嗎??

Hi Vickee,
預我兩大一細 (泳欣) 去Party.

有無人知道"評估"內容?

我問過 Ms.Ma, 佢話唔會派result.

Hi 展禾媽咪,
泳欣係 Apple team, 坐在暄婷隔鄰, 展禾係咩組?
原帖由 sfong1218 於 08-12-12 15:42 發表
泳欣媽咪,

我係展禾媽咪呀,真係估唔到會係網上相遇。次次見到你我都係掛會 "gup"阿囝,都無時間同你傾添。

原帖由 Flora19 於 08-12-14 01:41 發表

Hi Vickee,
預我兩大一細 (泳欣) 去Party.

ok... 多謝晒呀!! 我pm個電話比你...!!

原帖由 Flora19 於 08-12-14 02:05 發表
我問過 Ms.Ma, 佢話唔會派result.

下... 呢間學校真係超級神秘呀!!

阿仔之前係蘋果組,宜家係香蕉組呀。

醒目開學勳章

想問MISS MA有冇日日獎貼紙俾你哋小朋友?

原帖由 QQLAU 於 08-12-15 23:03 發表
想問MISS MA有冇日日獎貼紙俾你哋小朋友?

間中有咋... 邊個日日有呀?? 咁叻!!

醒目開學勳章

原帖由 Vickee 於 08-12-16 21:08 發表

間中有咋... 邊個日日有呀?? 咁叻!!
我仔仔之前两個星期日日都有sticker,而尼两個星期就冇,唔知係唔係表現唔好?另外想問各位媽咪下午班係唔係返三年?

I would like to confirm with U the X'mas party held in this coming friday!

For party running more smoothly, pls give me your child's name, and which set ( happy meal ) you will order. I already PM U my e-mail & phone no.

mc Donald 聖誕狂歡大派對
地點: 沙田希爾敦中心
日期: 19/12
時間: 6:00 - 7:30

參加同學:
----------------
Audrey 1大1小 ( k1I )
天胤      1大1小1B ( k1I )
竣皓      2大1小 ( k1I )
泳欣      1大1小 (K1L )
fgult      2大1小 (K1L )
子竣      1大1小 ( k1I )
竣軒      2大1小 (K1I)
chun Hei  1大1小 ( k1I )

原帖由 fgult 於 08-12-12 08:41 發表

child.

Thanks

原帖由 QQLAU 於 08-12-17 13:50 發表
我仔仔之前两個星期日日都有sticker,而尼两個星期就冇,唔知係唔係表現唔好?另外想問各位媽咪下午班係唔係返三年?

K2 好似只有下午班! K3就唔知喇!

貢獻勳章

K3 只有2班下午班,其餘全部係上午班。因為到小學都差唔多全部返全日,等D小朋友早點適應早睡早起。而仲有2班返下午,係因為有少數家長真係就唔到時間。

呢個做法幾好,但一定要早睡,如果唔係就死得 !!!

醒目開學勳章

Thanks  joemt. vickee.                        我見k3小朋友有d返左3年pm.所以有d唔明.假期就到祝各位媽咪,小朋友MERRY CHRISTMAS.
‹ 上一主題|下一主題