用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 有沒有人的小朋友有興趣參加話劇班?
go

有沒有人的小朋友有興趣參加話劇班? [複製鏈接]

我個囝囝宜家4歲,佢本身好似好內向,但我知佢唔係咁,只係比較慢熱D,玩落都係熱情仔一名。

早排我的朋友介紹我帶佢去sooYoga參加兒童互動話劇班,我見有得免費試玩,咪幫佢登記。果日我見到有6個小朋友一齊上堂,見佢玩得幾開心,就同佢報左名。我見佢地個度都唔錯,所以睇下有無多d小朋友有興趣一齊參加,咁可以多d小朋友一齊玩,一齊溝通嘛。因為呢個班都幾抵上,百幾元有五堂,圍起都係三十幾蚊一堂。

有興趣既話,就通知聲!
   0    0    0    0

原文章由 pigpig1314 於 07-9-6 18:28 硐表
我個囝囝宜家4歲,佢本身好似好內向,但我知佢唔係咁,只係比較慢熱D,玩落都係熱情仔一名。

早排我的朋友介紹我帶佢去sooYoga參加兒童互動話劇班,我見有得免費試玩,咪幫佢登記。果日我見到有6個小朋友一齊上堂,見佢玩得幾開 ...

係邊到上堂架?俾多d資料我呀!我有興趣呀!

原文章由 pigpig1314 於 07-9-6 18:28 硐表

早排我的朋友介紹我帶佢去sooYoga參加兒童互動話劇班,我見有得免費試玩,咪幫佢登記。果日我見到有6個小朋友一齊上堂,見佢玩得幾開 ...

有興趣please  tell me more information! thanks!!

PLEASE PM ME FOR DETAILS
HI ! 我叫MATTSON 仔,

我有興趣~請問係邊度上堂~謝謝
可給多些詳盡嗎?thanks

Can you pm the details to me?  Thanks.

Hi,

I am interested. Could you pls. pm details to me ?

Thanks & Best Rgds,

Please  tell me more information! thanks!!
Where is the location ?? timing ?? : :

原文章由 babyhowie 於 07-9-6 18:38 硐表

係邊到上堂架?俾多d資料我呀!我有興趣呀!

me too!!!

我都有興趣呀, 麻煩你 pm 資料比我呀!
唔該晒!

蘇蘇
http://hk.myblog.yahoo.com/darwin-elywn

簽名被屏蔽

原文章由 shirley73a 於 07-9-7 09:04 硐表
我有興趣呀, 請pm我有關資料. tkx!!

Hi,

I am interested. Could you pls. pm details to me ?

Thanks

請問係在那兒上堂, 可否pm資料予我.

謝!!

晴晴的媽媽

原文章由 晴晴的媽媽 於 07-9-7 10:55 硐表

請問係在那兒上堂, 可否pm資料予我.

謝!!

晴晴的媽媽

我都想知details呀, 唔該pm我丫.

可以PM我details呀
THANKS FOR U

Please PM details to me

Thanks

各位,我已經pm左俾你地架喇。如果漏左就出聲啦。
我pm度都有同大家提到,女仔學ballet好鬼死抵!!!!!
一次過報20堂,會送埋條ballet裙!!!

(唔好俾我老公睇到),我真係想生個女多d。

[ 本文章最後由 pigpig1314 於 07-9-7 13:53 編輯 ]

我都想要資料,請PM我。

thanks!

pigpig1314,

我都有興趣, 可唔可以pm details 比我, thanks

‹ 上一主題|下一主題