用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
樓主: sleepingbo
go

08-09崇真K2繼續Talk [複製鏈接]

原帖由 namnam320 於 09-2-5 10:33 發表
平時要番工,所以一有假期咪陪小朋友玩下囉:)
你地有冇睇下學期D新書呀?
我覺得好似又深左

AGREE !     ADD OIL !

平時要番工,所以一有假期咪陪小朋友玩下囉:)
你地有冇睇下學期D新書呀?
我覺得好似又深左
3E 嵐嵐

namnam320 & iris ,

嘩 !  你們為小朋友安排的農曆年假節目也不錯喎 !

年初一大清早已返老爺奶奶家 ;
年初二 我媽咪 & 大班親戚們的團拜 ;
年初三 到朋友家 gathering 大食會 , 又搞一大餐  .....

我也是年初四開工大吉 , 想留假 3,4月換工人先請假啦 !好

祝大家新年快樂 !  身體健康 !  小朋友要聽教聽話 !  

原帖由 IrisLau 於 09-2-2 13:11 發表
囡囡囝囝初一去拜年、初二去迪士尼、初三去睇崖上的波兒、初四就留係屋企, 因為父母要返工...

namnam,
你地有圍村親戚?我都想去圍村玩煙花食盆菜..好有新年氣氛啊..

...

崖上的波兒我地都有睇呀

我姐夫係圍村人,所以咪入去玩煙花囉
3E 嵐嵐

囡囡囝囝初一去拜年、初二去迪士尼、初三去睇崖上的波兒、初四就留係屋企, 因為父母要返工...

namnam,
你地有圍村親戚?我都想去圍村玩煙花食盆菜..好有新年氣氛啊..

原帖由 namnam320 於 09-1-30 14:46 發表
我都祝各位家長牛年行大運,萬事如意; 學生們身體健康,學業進步,恭喜發財!

嵐嵐今個新年去左好多地方,又睇戲,去廟宇,行花市,去圍村玩煙花,周圍逗利是,尋日仲去左濕地公園,玩到傻晒 ...

我都祝各位家長牛年行大運,萬事如意; 學生們身體健康,學業進步,恭喜發財!

嵐嵐今個新年去左好多地方,又睇戲,去廟宇,行花市,去圍村玩煙花,周圍逗利是,尋日仲去左濕地公園,玩到傻晒
3E 嵐嵐

新年快樂!!身體健康!!

祝各位崇真家長及學生們:新年快樂、身體健康、萬事勝意、聰明伶俐、學業進步......

原帖由 namnam320 於 09-1-21 16:36 發表
K2 D家長去晒邊?

K2 D家長去晒邊?
3E 嵐嵐

原帖由 IrisLau
嘩!跳足四日, 你操到嵐嵐好犀利喎, 日子有功, 而且佢又有興趣, 使多少少$都值得既....

我冇心操佢架,其實佢都係報左兩個course,只不過果兩個course,每個都要番2堂咁解
3E 嵐嵐

嘩!跳足四日, 你操到嵐嵐好犀利喎, 日子有功, 而且佢又有興趣, 使多少少$都值得既....

原帖由 namnam320 於 09-1-13 14:32 發表
答番IrisLau,我個女之前報唔倒操作式數學,所以呢次都無報囉

反而嵐嵐參加左舞蹈校隊,同埋參加埋舞蹈考試級訓練,一星期都跳左四日舞,我開cheque開到窮

嵐嵐跳舞跳得好好,練到可放隻腳上頭頂 ,佢D動作,直頭係喻 ...

答番IrisLau,我個女之前報唔倒操作式數學,所以呢次都無報囉

反而嵐嵐參加左舞蹈校隊,同埋參加埋舞蹈考試級訓練,一星期都跳左四日舞,我開cheque開到窮

嵐嵐跳舞跳得好好,練到可放隻腳上頭頂 ,佢D動作,直頭係喻家動作
3E 嵐嵐

我想幫囡囡報讀學校課後活動 - 電子琴班, 你地小朋友有無曾經返過, any comment?

namnam,

今期操作式數學有無派過新書比你小朋友? 我就無收過, 好似仲係用番上次果本書, 但學校就過左我張買書支票

yes, cooking lesson, beadwork lesson and english lesson. how about ur son? what lessons he joined? i like him very much la, he is a good boy.

原帖由 lala1125 於 08-12-30 11:26 發表
IRIS ,

our gals are same class @ cooking lesson & beadwork lesson  ( ^_^ ) v

do u join english pg ?

IRIS ,

our gals are same class @ cooking lesson & beadwork lesson  ( ^_^ ) v

do u join english pg ?

原帖由 silvia_ng

你填返張回條返去啦, 而家正本報名表唔係我度, 開學後同你跟進下, 我呢邊資料都係睇到你冇報lunch架。($154)

唉吔,十萬個唔好意思
我睇番我cheque statement, 原來我開漏左飯錢呀

我可否放完假後,回校交通告時,補回番錢張cheque(飯錢)給家校會?
3E 嵐嵐

原帖由 namnam320 於 08-12-20 10:33 發表

大棠渡假村活動果度,我有比錢加埋午餐,但發覺我地一家三口冇份開飯, 希望可以更正番

你填返張回條返去啦, 而家正本報名表唔係我度, 開學後同你跟進下, 我呢邊資料都係睇到你冇報lunch架。($154)

原帖由 silvia_ng
照交返去啦, 應該都仲黎得切既。(我今日都係仲整理緊d遲交既幼稚園名單)

大棠渡假村活動果度,我有比錢加埋午餐,但發覺我地一家三口冇份開飯, 希望可以更正番
3E 嵐嵐

sleepingbo,

我係14號,原來唔係同一架!
你衣家要湊兩個小朋友,會唔會好辛苦呀?揾到合適工人未?

原帖由 sleepingbo 於 08-12-13 19:05 發表
hellojoyce :我都好耐冇上BK~~ No. 15 school bus, u also get this school bus??
[center]Larry's birthday ticker[/center]

原帖由 lala1125 於 08-12-17 11:35 發表

你囝囝有冇扮合埋對眼睛 , 難有感情呀 !  
我同老公都忍住笑 !                     

有呀,真係好好笑,佢扮合埋對眼,好陶醉咁樣搖頭擺腦,我忍唔到笑左出黎,佢就唔肯再唱...
琴日佢話表演時會有鬚鬚燈拿著... 佢好想快D表演有鬚鬚燈玩....
‹ 上一主題|下一主題