用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 中華基督教會基法小學(油塘) 油塘基法嘉獎站- Part 3
樓主: 雪文
go

油塘基法嘉獎站- Part 3 [複製鏈接]

醒目開學勳章

介紹大家去呢到睇書

http://edu.qq.com/jyzt/child.shtml

醒目開學勳章

在漫长的人生路上,每个人都会有许多事不能如愿以偿。心理素质好的豁达开朗,沉着应对,于是成功了;心理素质差,烦恼缠绕,难以自拔,于是倒下了。就像一个木桶,它的盛水量,不取决于最长的那块木板(智商),而取决于最短的那块木板(情商)。

醒目開學勳章

手冊有寫咩 ?? 佢哋只講最多拎 60元.  無呀, 全部錢我叫佢哋係利是錢到扣, he he.

上年我仔買咗個二手水壺返來俾我閙, 我話唔知人哋有無病. 今次唔好再買呢D嘢啦. 希望啦.

原帖由 sara11 於 10-2-26 10:18 發表
嘩!唔覺唔覺又到part 3!!!

呀仔手冊寫$60, 我出左$30, 佢自已出$30!  我已經再三叮囑佢唔好買無聊野返屋企!

嘩!唔覺唔覺又到part 3!!!

呀仔手冊寫$60, 我出左$30, 佢自已出$30!  我已經再三叮囑佢唔好買無聊野返屋企!

醒目開學勳章

Kitty : 今日打個電話俾我, 我明天想約你交收xx呀
‹ 上一主題|下一主題