用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 35區~你地點排呀?
樓主: ss2003
go

35區~你地點排呀? [複製鏈接]

Re: 35區~你地點排呀?

香兒合唱團係唔係好難入?
我又冇諗到咁長遠去扣門,不過你都講得啱,有證書會好啲
咁你而家有冇諗過第日搏天神或者馬頭涌?
我聽講馬頭涌羽毛球隊好叻,唔知學打羽毛球有冇用呢?
我想俾個女學吓,又驚佢啲手眼協調未得
ss2003 寫道:
Unguway,

我女暫時返圖畫班咋, 想參加香兒合唱團, 最衰唔收, 仲諗緊唔知幾時學琴好, 我想搵d有證書, 第時叩門都有用嘛

我都係成日去pacific coffee wor...吾知見過你未呢    : 咁你諗點點填未ar...我仲未填定果張sample
wensi 寫道:
bebe1217

人又話吾好漏空佢, 吾係好易派去第2區既垃圾學校架... ................go to 第2區 because your 區 is full not enought seat for all the kids. No need to fill 晒30個位.吾好漏空 means fill all the school in your 區 .  sorry I am in the Pacific Coffee so i can not typ chiness   

Unguway,

有d 人話多數收, 但我有好多fd 去in 過都吾收, 其實吾係咁易入, 因為每次都有好多人去in, 所以吾係太容易...

我仔細時(L2 summer時開始)只係係柏斯學過兒童音樂班, 其他都無咩特別安排比佢, 但學校同佢地考左cambridge 同AQA Jet set, 其實你地都可以去報下, 都有幫助架.....

請問你地係咪係35區上興趣班
有咩好介紹   

男人係咁架啦
我同隻佬up足成年,佢都5g我up咩    
SPJB 寫道:
死啦! 仲末收到信呀, 攪到我成晚都訓唔到.  
我老公話擔心嘜鬼,驚個仔無書讀咩,幾cheap.   
我究知唔會,但係如果真係收唔到要打電話去唔知邊鬼道check,最怕係嗰D要你等鬼咁耐都無人聽嘅電話或者係嗰D係咁要你禁1234然後聽一大堆野都唔知佢講?嘅電話.
有無人都未收到信呀!

wensi sat早上去做書僮係果度kill time咋
同埋wensi 已經上左岸5駛填架啦        
路人甲上
bebe1217 寫道:
我都係成日去pacific coffee wor...吾知見過你未呢    : 咁你諗點點填未ar...我仲未填定果張sample[quote]
wensi 寫道:
bebe1217

人又話吾好漏空佢, 吾係好易派去第2區既垃圾學校架... ................go to 第2區 because your 區 is full not enought seat for all the kids. No need to fill 晒30個位.吾好漏空 means fill all the school in your 區 .  sorry I am in the Pacific Coffee so i can not typ chiness   
[/quote]

栗子媽媽,

你吾係路人甲, 我記得之前都收過你既pm 啦, 我地有傾過計架.......原來wensi 係咁歎既....

栗子媽媽,

I also know you 已經上左岸5駛填架啦

Unguway,

香兒合唱團係唔係好難入?>>>yes, I'll try again in Feb.
我又冇諗到咁長遠去扣門,不過你都講得

我個仔除左彈琴係原區學之外, 仲有游水係跟泳會(係clubhouse), 都學左半年(而家仲有學緊), 都幾好, 又有証書, 又有評估....其實游水去YMCA 又係好好, 不過又係好難入, 我apply 左2次都抽吾到, 我而家吾諗佢啦........

其實我無咩比個仔學架
係學校谷佢地多d....
栗子媽媽 寫道:
請問你地係咪係35區上興趣班
有咩好介紹   

我都記記得我地係pm chat 過    
栗子媽媽,

你吾係路人甲, 我記得之前都收過你既pm 啦, 我地有傾過計架.......原來wensi 係咁歎既....

哦,原來就係你      
ss2003 寫道:
栗子媽媽,

I also know you 已經上左岸5駛填架啦

咁又係天神同官立, 女仔要天神六年後點都煩少次
反正兩間都係辛苦

[quote]
ss2003 寫道:
我又冇諗到咁長遠去扣門,不過你都講得

我打算 summer 同栗子報劍橋 打打底先, 好5好 [quote]
我個仔除左彈琴係原區學之外, 仲有游水係跟泳會(係clubhouse), 都學左半年(而家仲有學緊), 都幾好, 又有証書, 又有評估....其實游水去YMCA 又係好好, 不過又係好難入, 我apply 左2次都抽吾到, 我而家吾諗佢啦........

其實我無咩比個仔學架
係學校谷佢地多d.... [quote]

bebe1217

我都係成日去pacific coffee wor...吾知見過你未呢   咁你諗點點填未ar...我仲未填定果張sample...............我帶仔去小蜜蜂tst center,兩粒鐘5去Pacific 去邊

為乜咁多人like 香兒?又貴又商業化,課外活動for me is for fun 增加見聞加強自信,政府ge合唱團平靚正!

栗子媽媽
男人係咁架啦
我同隻佬up足成年,佢都5g我up咩..............我隻佬一樣,講完問我吟即係點抽。我話抽csk,佢話間school 以前5好wow !之後又走去問人好5好

無人忙過我我仔ga la!   

得星期四free     

栗子媽媽

都好ar....因為而家都好多人讀cambridge, 我仔係L2已經讀pre-starters, 考左試lu, 而家讀緊starters, 3月就去考試, 因為cambridge 可以學左一d 課本以外既野之餘, 仲可以將個foundation 打好d

wensi

我其實都吾like 香兒, 都係用見識下既心, 就算佢收左我都未必去, 因為去果樹太麻煩啦.....而家吾收仲吾洗煩tim......

你傻架      
wensi 寫道:
無人忙過我我仔ga la!   

得星期四free     
‹ 上一主題|下一主題