用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 請問今天有冇人收到民生的信??
樓主: louisatower
go

請問今天有冇人收到民生的信?? [複製鏈接]

Re: 請問今天有冇人收到民生的信??

I've received accepted letter - AM Class.....today ar.   Very happy...hope you all receive accept letter tomorrow..

醒目開學勳章

linusivan,

當日亞仔比你張表講 mud gar  

想問吓你所講ge表係咪即係果份面試証呀
我都係由阿仔收再轉交比我(係份禮物上面)
另外我都同意你所講我係預咗唔得...亦都抱觀摩同埋參與心態(九龍我淨係報民生,而我係自己住果區都有兩間收咗囝囝),我都一樣唔明佢地收生準則,且自己個係細仔,又係果時說話唔叻,所以都無乜信心    不過依家仲未收到信就增強咗希望lu

linusivan 寫道:
各位家長,

千奇唔好失望, 當初報"民生"或"培正"都係抱著試吓心態.

我有個問題想問下大家, 係民生面試時都只係短短3-4分鐘, 唔知佢地馮乜嘢嚟決定收邊個子朋友, 大b固然是首選. 還有甚麼呢?

唔知未收到信的家長, 當日面試內容大家都唔知, 我唯一可以見到的是, 我個仔當日係面試時拿咗張表比我 (我相信是老師叫佢拿比我的), 咁啱我個仔又未收到信, 唔知未收到信的家長, 大家有冇這個共通點, 大家不如交流吓?

你係唯一個上黎講收到信又成功ga       
mimi2004 寫道:
I've received accepted letter - AM Class.....today ar.   Very happy...hope you all receive accept letter tomorrow..

醒目開學勳章

ritaor66,

which district you lived in?
該用戶已被刪除

Congratulation. You are the first parent got the vacancy for MunSang K1 2007 in this discussion group.

mimi2004 寫道:

我的甜蜜照歡迎參觀晉晉的第一個網頁[url=http://www.babyhome.com.tw/bb/167802]歡迎參觀弟弟皓皓的新網頁:[/url=http://www.babyhome.com.tw/bb/167802]http://lilypie.com/pic/070131/q0iP.jpg[/img]

I live in mei foo. My kid born in April....

醒目開學勳章

mimi2004,

congratulations............

twins214wy
我住上水ga...所以我無揀太多外區選擇
不過如果民生真係收我囝囝...會考慮搬low   
twins214wy 寫道:
ritaor66,

which district you lived in?

我今日收到信, 收了我的女是上午班呀, 我很開心. 本以為機會很微, 因我的女是超細女 (12月頭).

咁即係唔係聽日收就實得la     
不過都恭喜你     
jjoo123 寫道:
我今日收到信, 收了我的女是上午班呀, 我很開心. 本以為機會很微, 因我的女是超細女 (12月頭).

Congratulations to both mimi2004 & jjoo123     :  :    

我都收到信, 衰咗
都唔知點算

無人爭果 d 學校就收我個女,
多人爭果 d 就間間都唔收 (乜真係咁差咩??)

而家收咗果二間我都唔想讀

Euro,

Do you have any other good Kindergartens which has not announced results?

浸幼囉, 都係打定輸數

我真係無諗過, 自己個女咁差呀

好唔開心

hi, 各位好,
我囡囡都有考民生,都是未收到信,聽妳們這麼說我都有D緊張,我囡囡現在已在九龍靈糧堂讀N1(2yr 班).

**希望大家會收到goods news **

mimi2004 & jjoo123

Congratulations.............

浸幼 is very good too..Maybe your kid will get the offer..

My friend only have 培正 offer for his son many years ago but none of the others give his an offer...難以置信!

euro
你唔咁諗la...浸幼未有消息咩?好早in個wor   
唔好咁話個囡la
euro^^ 寫道:
浸幼囉, 都係打定輸數

我真係無諗過, 自己個女咁差呀

好唔開心
‹ 上一主題|下一主題