用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 培正媽咪~~ Part II
樓主: Alexismama
go

培正媽咪~~ Part II [複製鏈接]

Re: 培正媽咪~~ Part II

Candice,

依位同學唔好做壞規矩呀! 知唔知?

Candice1128 寫道:
校長你人面廣,我估遲左報名你都可以同我插班既,係咪?

w27,
早排我鄰居的小兒子(四歲幾)都係喉嚨發炎/發燒,時退時燒。醫生都話病毒有新品種,後完全退燒才可返學!不過返左學之後又沒大礙!希望奕朗快D好番。

W27,

我地同你真係無緣份勒! :cry:

w27 寫道:
Candice,

我去長隆日子就是你們去燒烤日子!

w27     

Mandy,

除了23/7,你地會唔會再有聚會,如小蕎媽媽講day camp。

All moms,
今日學校有沒有什麼事情?

w27

Dear All moms,

你地千祈唔好放棄我呀!!!我會積極參與架!!!

w27   

w27,
Day camp係8月份呀!嘻,講個秘密你地知,我係8月壽星女黎架! 一於不醉無歸!

各位姊妹﹐

唔好意思!我睇埋電視先.....晚安!  

*mandy 寫道:
各位 BK 媽咪:

好野........好野.........快D報名啦!多D人去好玩D呀!

報名處:(請於六月三日前報名,詳情可參閱此網址:http://www.taipokau.org)
1. Mandy ............. 2大 2小
2. Susanna ........... 2大1小
3. 小蕎媽媽 ............2大1小
4. Linda.................2大 2小
5. Lulu...................2大1小
6. qk.....................2大1小
7.
8.

W27,

咁你到時記得擺番幾圍,請我地呀!

w27,
Day camp係8月份呀!嘻,講個秘密你地知,我係8月壽星女黎架! 一於不醉無歸!

qk姐姐:
靖喬有冇事呀?

qk,

點解我次次想走先見倒你架? 靖喬點呀? 有無睇PM呀?

晚安!

*Mandy,

明天就知道!!!我見佢今晚好好多,希望明天會更好.

*mandy 寫道:
qk,

靖喬聽日返唔返倒學呀?

Mandy,

請幾圍個個係Candice呀    

Candice1128,

你唔係Say Good Night 了咩

qk姐姐:
靖喬有冇事呀?

qk,
見到你簡直開心到訓唔著啦!

*Mandy,

有呀,你有沒收PM啊?

*mandy 寫道:
qk,

點解我次次想走先見倒你架? 靖喬點呀? 有無睇PM呀?

晚安!

Candice1128,

訓覺啦!免得容顏走樣,唔認得你呀!!!

qk,
見到你簡直開心到訓唔著啦!

校長做事,永無lung拖麻!Do you remember Birthday party of Hugo & Hugi, haha....
校長我真係好耐冇開過生日會啦!
w27 寫道:
Mandy,

請幾圍個個係Candice呀    

各位姊妹﹐

係咪好奇怪呢?咁早見倒我.........因為今日上午無水供應...............所以咪要早D起身裝定水.............比兩位大少囉..............如果唔係.................返學就會..............   
‹ 上一主題|下一主題